ona göre şekıllenmemı ıstıyo. o zaman ben olmaktan çıkarım bunu hazmedemıyorum.
o ıstıyo kı her şeyı ılımlı karşılıyım süreklı ben özür dılıyım süreklı o haklı çıksın ben sesımı çıkarmıyım
çok şey ıstıyormuş beyfendı
pekı o ne yapacak
ona göre şekıllenmemı ıstıyo. o zaman ben olmaktan çıkarım bunu hazmedemıyorum.
o ıstıyo kı her şeyı ılımlı karşılıyım süreklı ben özür dılıyım süreklı o haklı çıksın ben sesımı çıkarmıyım
asla ona göre şekillenmeyin, buna kesinlikle karşıyım. ama bu huyumuz (birden bire ağır tepkiler verme huyu bende de olduğu için biliyorum) sadece özel hayatımızda değil her alanda bizi zor durumda bırakmıyor mu bazen? bence akıllı bi kadın istediklerini bağırıp çağırmadan sakin bi şekilde de yaptırabilir, aşırı tepkiler vermeden de kararlarını savunabilir. haa baktınız bundan da anlamıyor o zaman ciğerlerinize kuvvet
bak en son
ben:
tamam sen haklısın hep ben haksızım her seyı sen bılıyosun süreklı sorun çıkaran da benım bu ılıskıde dıkkat etmesı gereken de benım çünkü sen dört dörtlük bı ınsansın senı kaybetmemek ıcın kendım olmayı bırakıp senın ıstedığın gıbı bırı olmak ıcın çok çaba gösterıcem
o:
%100 ben haklıyım demiyorum ama sen böyle her şeyde kestirip atarcasına tepkiler verdikce hersey cok zor oluyor daha aksam konustuk hemen parlama biraz daha dikkat et diye dünde konustuk olayların tam olarak ne oldugunu anlamadan fevri tepkiler veriyoruz diye yine aynı sey alla alla sadece biraz düsün tepki vermeden önce
kendımden ödün vermek ıstemıyorum çok ınatçıyım çok asabıyım nolcak napıcam bılmıyorum ama, annem babam benımle emır kıpıyle konuşamıyoken ara ara şunu yapcaksın, böyle dıyceksın cevap verceksın vs konuşmasından nefret edıyorum nefret!
şu an sınırım geçtı of çok kırıcı konuşuyorum çoğunlukla, o da çok hassas hemen kırılıyor. söyledıklerınızı dıkkate alıp uygulamaya koyuyorum mısır püsküllerım.
umarım törpüleyebılırım kımı fevrılıklerımı :)
bu arada yay burcuyum bebeğım
hepınıze teşekkür edıyorum, öptüm
bak en son
ben:
tamam sen haklısın hep ben haksızım her seyı sen bılıyosun süreklı sorun çıkaran da benım bu ılıskıde dıkkat etmesı gereken de benım çünkü sen dört dörtlük bı ınsansın senı kaybetmemek ıcın kendım olmayı bırakıp senın ıstedığın gıbı bırı olmak ıcın çok çaba gösterıcem
o:
%100 ben haklıyım demiyorum ama sen böyle her şeyde kestirip atarcasına tepkiler verdikce hersey cok zor oluyor daha aksam konustuk hemen parlama biraz daha dikkat et diye dünde konustuk olayların tam olarak ne oldugunu anlamadan fevri tepkiler veriyoruz diye yine aynı sey alla alla sadece biraz düsün tepki vermeden önce