• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Sevgilim Beni Sevmiyomuu

4 sayfadır yazıyoruz dimi?

adam doktor sen hasta olarak gitmişsin seni resmen taciz etmiş hem de bi kaç kez.sesini dahi çıkarmamışsın hadi hoşlanmaışsın tama diyelim

sonra sevgili olmuşsunuz diyosun ki seks ve para düşkünü beni sevmiyo aramıyo,ne diyelim.

hala onu seviyorumlarla dolu msjların.kusura bakma ben konu gerçek olmasın dilerdim çok ciddiyim.keşke bizimle dalga geçiyo olsan.

yetişkin bi insansın adamın olayı belli,çocuklarımın annesi ol diyen biri 2 yıldır böyle davranmaz.hastasını taciz eden birine nasıl güvenirsin ya?
evet haklısınız. ama birden insanın kafasında bi ampul yanıp doğru youn görüp bulamıyo. hayat birazda bumu acaba..

neden siz hiç hayatınızda yanlış kişiye aşık olmadınız mı bazı yanlışların gün geliyor biz de içinde olabiliyoruz yargısız infaz yapmamk lazım olabiliyorsak yardımcı olmalıyız

diyorum ki bu kişi sevgilisi yani doktorken bu kadını taciz etmiş ve konu sahibi adamın ne tip olduğunu biliyor, bu normal mi?

yanlış kişiye aşık olmadım evet.aşk bu değil ki bana göre.bu sorgusuz sualsiz teslimiyet.belki sert yazıyorum ama bir kadının bunu kendisine reva görmesine dayanamıyorum.

diyorum ki bu kişi sevgilisi yani doktorken bu kadını taciz etmiş ve konu sahibi adamın ne tip olduğunu biliyor, bu normal mi?

yanlış kişiye aşık olmadım evet.aşk bu değil ki bana göre.bu sorgusuz sualsiz teslimiyet.belki sert yazıyorum ama bir kadının bunu kendisine reva görmesine dayanamıyorum.
haklısınız. hayat keşke hiç yanlış yapılmayan bir yer olsa. ama öyle değil. sevmedimki önce. beğenmedim bile. ama zamanla ne oldu anlamadım. bende üni. mezunu işi olan güzel biriyim. ama oldu işte. ve çok kötüyüm artık.

Kusura bakmayın ama adam bastan sapıkmıs..
Hoslanan adam boyle mı yapar Allah askına
Kım bılır kac hastası daha vardır

4 sayfadır yazıyoruz dimi?

adam doktor sen hasta olarak gitmişsin seni resmen taciz etmiş hem de bi kaç kez.sesini dahi çıkarmamışsın hadi hoşlanmaışsın tama diyelim

sonra sevgili olmuşsunuz diyosun ki seks ve para düşkünü beni sevmiyo aramıyo,ne diyelim.

hala onu seviyorumlarla dolu msjların.kusura bakma ben konu gerçek olmasın dilerdim çok ciddiyim.keşke bizimle dalga geçiyo olsan.

yetişkin bi insansın adamın olayı belli,çocuklarımın annesi ol diyen biri 2 yıldır böyle davranmaz.hastasını taciz eden birine nasıl güvenirsin ya?
bizde doğru kişi demiyoruz zaten evet karşısındaki yanlş kişi ama insanların bazen karşı koyamadığı zaafları vardır veya engel olamadan ilerleyen durumlar buda belliki onlardan biri evet adam düpe düz sapık :))burda hemcinsimizi yanlıştan çevirmek önemli olan

Resmen kendinizi taciz ettirmişsiniz sapık bir doktora. Meslek etiğini yerle bir etmiş adam, siz de buna alet olmuşsunuz. Otobüste serseri tipli bir adam yapsa kıyamet kopar ama sırf doktor diye kuzu kuzu kabullenmiş hatta aşık olmuşsunuz. İnşallah fakedir bu konu.

çapkınmış kabul ediyor. ha bunu hastalarıylamı yaptı bilmem. inanın sormadım. ama sen sonsun diyor.

Resmen kendinizi taciz ettirmişsiniz sapık bir doktora. Meslek etiğini yerle bir etmiş adam, siz de buna alet olmuşsunuz. Otobüste serseri tipli bir adam yapsa kıyamet kopar ama sırf doktor diye kuzu kuzu kabullenmiş hatta aşık olmuşsunuz. İnşallah fakedir bu konu.
valla değil. evet haklısınız. tamam. kötü olan benim.

sen hasat olarak gittin sana bu şekilde yaklaştı...peki sence başka hastalarada bu şekilde davranır mı?bence davranır..bir kadından hoşlanan bir adam hoşlandığını bu şekilde ifade etmez..baştan sona yanlış...

valla değil. evet haklısınız. tamam. kötü olan benim.
kötü olan o doktor. doktor bile sayılmaz; belki aynı şeyi birçok kadına yaptı, bu kadar ani ve şiddetli bir sekilde size bunları yapmasi büyük olasılıkla ilk seferi olmadığını gösteriyor. Onun meslekten atılması lazım.

birşey soracağım;siz ayrı şehirlerdesiniz değil mi?

adam evli olabilir mi?

olmaz bu iş hiç üstüne düşme, anlık bir etkilenme olmuş, şehirlerde farklı olunca ara sıra da olsa beyimiz kendi gönlünü hoş tutmuş. etkilendiği başka hastaları da olmuştur.
zaten uzak olduğu için adamı anlaman 2 seneye yayılmış, yakın olsanız daha çabuk ne olduğunu görürdün.
adam tepeden tırnağa yanlış.

Seviyormu sevmiyormu bende bılemedeım acaba çabuk sıkılan bır tıpmı Aşk adamı degıldır belkı ?

Back
X