• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Sevgilim Beni Sevmiyomuu

benden hoşlandığını da anladım. İnanın bu hoşlanmalara alışkınım ve oralı olmadım. Ameliyatımı olmadan önce beni incelesin diye karşısında durdum uygun bi mesafede... beni belimden tutup kendine çekti. vücutlarımız yapıştı. öyle baktı yaralarıma yani. ya sabır dedim parasını da ödemiştim. sesimi çıkarmadım. ameliyatımı olur giderim, kaç kez görücem sanki, dedim. oldum ameliyatı çıkıcam ertesi gün odasına çağırdı. bazı işlemler yapayım sana, parada almam dedi. olur filan demedim. hiç sesimi çıkarmadım gittim.Ertesi gün direnleri alalım diye çağırdı gittim,daha ertesi gün dikişleri alalım diye. bu dikiş alma nerdeyse bir ay sürdü. nerdeyse hergün bi dikişimi aldı. her gittiğimde dikişleri alıcam diye bana öyle bi sarılıyoduki. biliyodum hoşlanıyodu. ben o aralar yeni boşanmıştım. eee gel zaman git zaman bende hoşlandım ama belli etmedim. bi gün bu beni öptü. ya ne yapıyosunuz filan derken bende karşılık verdim.

Bu ne be? Böyle ilişki başlangıcı mı olur?

Hastama ondan hoşlandığımı belli ettim, umrunda değilmiş gibi davrandı. Ameliyattan önce belinden tutup kendime çektim, vücutlarımız yapıştı, sesini çıkarmadı, ertesi gün odama çağırdım sen yine gel, para da almayacağım dedim, susup kabul etti. Bir günlük işi 30 güne yaydım, o arada fırsat buldukça yapıştık. Ama yine ses falan çıkarmıyordu, kuzu gibi gidip geliyordu, bir gün nasıl olsa buna da ses çıkarmaz diye öptüm, ne yapıyorsunuz diye yalandan şikayet edeyim derken o da karşılık verdi.

Neyse sonra o gitti başka bir şehire, devamlı gelmeye başladı, ben de yoğunum diye başımdan atıyorum. Yalana para mı veriyorum, ergen gibi mesaj falan yolluyor arada bir anlamadım deyip hayatıma devam ediyorum.

Siz kaç yaşındasınz doktor kaç yaşında? Bence ilişkinin nasıl başladığı çok da önemli değil nasıl devam ettiği önemli. Sanırım devam ediş şekli sizin çabalarınızla oluyor. Siz çabalamayın bakalım o çabalayacak mı? Eğer çabalamazsa, zaten sizin de bu kişi için üzülmenize değmez. Anladığım kadarıyla güzelsiniz. Kendinize gelin, özgüvenli olun ;)

Konu fake degilse cok yazik.30 gunde dikis mi alinir arkadasim enfeksiyon kapar o yaralar.adam meslek etigni hice sayip sizi taciz etmis onun icin ilk degilsiniz sonda olmucaksniz bence.ayrica doktorum kizlarin hastaneye gelip bizim erkeklere asildigini ve erkeklerin de bunu dibine kadar kullandgina hergun sahit oluyorum

olmaz bu iş hiç üstüne düşme, anlık bir etkilenme olmuş, şehirlerde farklı olunca ara sıra da olsa beyimiz kendi gönlünü hoş tutmuş. etkilendiği başka hastaları da olmuştur.
zaten uzak olduğu için adamı anlaman 2 seneye yayılmış, yakın olsanız daha çabuk ne olduğunu görürdün.
adam tepeden tırnağa yanlış.
teşekkür ederim. bazan anladığım zamanlar oldu. ama sanırım kabul etmek istemedim.

"yaptım dedi zaten"
adam sizi aleni taciz etmiş, duygusala taşıyan sizsiniz.
baştan itibaren taciz edildiğinizin bilincindesiniz.
neden şikayet etmediniz?
ya taciz değil. sadece biraz fazla samimi diyelim. üstüme saldırmadı. bir yrimi ellemedi. ama tabii buda normal değil. paramı ödemiştim. ya boşver ol ameliyatnı git. kaç kez görücen dedim. ama yanlışmı yanlış tabii.

"yaptım dedi zaten"
adam sizi aleni taciz etmiş, duygusala taşıyan sizsiniz.
baştan itibaren taciz edildiğinizin bilincindesiniz.
neden şikayet etmediniz?
yapyım dediği sevgilisi çok olmuş. ama hastasımı bilmem. inanın sormadım.

Seviyormu sevmiyormu bende bılemedeım acaba çabuk sıkılan bır tıpmı Aşk adamı degıldır belkı ?
adamın derdi sırf cinsellik. bunu yazıyorum diye konu açıkmı oluyo bilemedim. kötü içerik falan demiş bazıları...bunu söyledi bana. senden önce benim ayarım yoktu diye samimice anlattı. ne bileyim dürüsttü. söylemese söylemezsdi eski hayatını bende bilmezdim. dürüstçe anlattı. cinselliğe çok düşkündüm düzeldim diye.

Konu fake degilse cok yazik.30 gunde dikis mi alinir arkadasim enfeksiyon kapar o yaralar.adam meslek etigni hice sayip sizi taciz etmis onun icin ilk degilsiniz sonda olmucaksniz bence.ayrica doktorum kizlarin hastaneye gelip bizim erkeklere asildigini ve erkeklerin de bunu dibine kadar kullandgina hergun sahit oluyorum
evet bunları duymak iyi geliyo.

Bu ne be? Böyle ilişki başlangıcı mı olur?

Hastama ondan hoşlandığımı belli ettim, umrunda değilmiş gibi davrandı. Ameliyattan önce belinden tutup kendime çektim, vücutlarımız yapıştı, sesini çıkarmadı, ertesi gün odama çağırdım sen yine gel, para da almayacağım dedim, susup kabul etti. Bir günlük işi 30 güne yaydım, o arada fırsat buldukça yapıştık. Ama yine ses falan çıkarmıyordu, kuzu gibi gidip geliyordu, bir gün nasıl olsa buna da ses çıkarmaz diye öptüm, ne yapıyorsunuz diye yalandan şikayet edeyim derken o da karşılık verdi.

Neyse sonra o gitti başka bir şehire, devamlı gelmeye başladı, ben de yoğunum diye başımdan atıyorum. Yalana para mı veriyorum, ergen gibi mesaj falan yolluyor arada bir anlamadım deyip hayatıma devam ediyorum.
anlamadım ne demek istediğinizi ama mutlaka haklısınızdır. ben baştan sona yanlışın nede olsa

Siz kaç yaşındasınz doktor kaç yaşında? Bence ilişkinin nasıl başladığı çok da önemli değil nasıl devam ettiği önemli. Sanırım devam ediş şekli sizin çabalarınızla oluyor. Siz çabalamayın bakalım o çabalayacak mı? Eğer çabalamazsa, zaten sizin de bu kişi için üzülmenize değmez. Anladığım kadarıyla güzelsiniz. Kendinize gelin, özgüvenli olun :KK66:
evet başladığında benim çabamla gitti. oda mutlu oldu. çok şey paylaştık hakkını yemiyeyim. sorunlarını hep anlattı beni dinledi. belki sorunlu biriydi. ama birbirimize iyi geldiğimiz zamanlar çok oldu. ben veya o iyi değilizdir. ama belki yanlış başladı da baktıkki birbirimizin doğrulaı olduk. bunu öğrenmek istiyorum.

Sevgilinizin kafasından geçenleri yazdım %90 olasılıkla. Sizi sevip sevmediğine daha kolay karar verirsiniz.
bir insan cidden faydalanmak için yaklaşmış olabilir. ama tanıdıkça sevmiş olamazmı...lütfen bunu soruyorum diye sinirlenmeyin. kadın kendini el üstünde tutmalı biliyorum. kimseye yedirmemeli.hepsi doğru. sevdim ben. belki sevmedim hayatımdaki boşluğu doldurdum bir yanlışla.

bir insan cidden faydalanmak için yaklaşmış olabilir. ama tanıdıkça sevmiş olamazmı...lütfen bunu soruyorum diye sinirlenmeyin. kadın kendini el üstünde tutmalı biliyorum. kimseye yedirmemeli.hepsi doğru. sevdim ben. belki sevmedim hayatımdaki boşluğu doldurdum bir yanlışla.

Neden sinirleneyim canım :) Hayat sizin hayatınız tercih sizin tercihleriniz ama boşanmış bir kadın olarak ilişkiler yönünden daha bir farkında, daha bir tecrübeli olmanızı beklemek de olmayacak bir istek değil.

Tanıdıkça sevmiş olsaydı, en az sizin kadar ilgili olması gerekmez miydi? Kendi gelemiyorsa, böyle ayrı gayrı olmuyor, ben yoğunum ama sen benim şehrime taşın. Yanımda olmadığın zaman seni özlüyorum derdi en basitinden. En basit sevgi gösterme yollarından biri değil mi ya iki birbirini seven insanın yanyana olmak için ellerinden gelen herşeyi yapmaları.

arkadaşlar uzun süredir kafam bu konuda çok gelgit. ona mesaj atardım bitti diye yalvarırdı yapma diye. sonra yine böyle bir mesajıma bana sen ne yazarsan yaz benim için değerlisin ve duygularım değişmez senle ilgili yazdı. sonrada ayrılık mesajlarımı pek dikkate almadı. hep geri döndüm çünkü. o sapıkmı bilmiyorum. ben sadece benimle yaşananı biliyorum.ilişkiler nasıl başlar bunun bi prosedürümü vardır? benimki böyle başladı. beni sevdiğini söyledi. en gurursuz bir erkek bile seviyorum demez sevmiyorsa kolay kolay dedi.

Neden sinirleneyim canım :) Hayat sizin hayatınız tercih sizin tercihleriniz ama boşanmış bir kadın olarak ilişkiler yönünden daha bir farkında, daha bir tecrübeli olmanızı beklemek de olmayacak bir istek değil.

Tanıdıkça sevmiş olsaydı, en az sizin kadar ilgili olması gerekmez miydi? Kendi gelemiyorsa, böyle ayrı gayrı olmuyor, ben yoğunum ama sen benim şehrime taşın. Yanımda olmadığın zaman seni özlüyorum derdi en basitinden. En basit sevgi gösterme yollarından biri değil mi ya iki birbirini seven insanın yanyana olmak için ellerinden gelen herşeyi yapmaları.
evet. o özel ben devlette çalışıyorum. oraya gitmem imkansız eş durumu olmadan. o zaten gelemez. işi orada. ben zaten hemen bişey düşünmüyorum. sadece bunu yaşamak istedim. kimseye söylemedim. sadece bir arkadaşım biliyor. boşanmış olduğum için olmayacak bir şey yüzünden adım biriyle anılsın istemedim. sonunu bilmiyorum

en gurursuz bir erkek bile seviyorum demez sevmiyorsa kolay kolay dedi.

Siz de bu manasız lafa inandınız? Hiç hareketlere bakmadan bir insanın ağzından ne çıkarsa ona bakıyorsunuz, ona göre hareket ediyorsunuz. İyi, hayatta başınıza çok daha kötü şeyler gelmiyor neyseki.

Siz de bu manasız lafa inandınız? Hiç hareketlere bakmadan bir insanın ağzından ne çıkarsa ona bakıyorsunuz, ona göre hareket ediyorsunuz. İyi, hayatta başınıza çok daha kötü şeyler gelmiyor neyseki.
evet haklısınız. sadece sözlere inandım. sanırım bilinçaltım yanlış giden bişeyler var dediği için uykusuz geceler geçirip kendimi buraya attım

Back