- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
- 248
- Konu Sahibi bynpantalon
benden hoşlandığını da anladım. İnanın bu hoşlanmalara alışkınım ve oralı olmadım. Ameliyatımı olmadan önce beni incelesin diye karşısında durdum uygun bi mesafede... beni belimden tutup kendine çekti. vücutlarımız yapıştı. öyle baktı yaralarıma yani. ya sabır dedim parasını da ödemiştim. sesimi çıkarmadım. ameliyatımı olur giderim, kaç kez görücem sanki, dedim. oldum ameliyatı çıkıcam ertesi gün odasına çağırdı. bazı işlemler yapayım sana, parada almam dedi. olur filan demedim. hiç sesimi çıkarmadım gittim.Ertesi gün direnleri alalım diye çağırdı gittim,daha ertesi gün dikişleri alalım diye. bu dikiş alma nerdeyse bir ay sürdü. nerdeyse hergün bi dikişimi aldı. her gittiğimde dikişleri alıcam diye bana öyle bi sarılıyoduki. biliyodum hoşlanıyodu. ben o aralar yeni boşanmıştım. eee gel zaman git zaman bende hoşlandım ama belli etmedim. bi gün bu beni öptü. ya ne yapıyosunuz filan derken bende karşılık verdim.
Bu ne be? Böyle ilişki başlangıcı mı olur?
Hastama ondan hoşlandığımı belli ettim, umrunda değilmiş gibi davrandı. Ameliyattan önce belinden tutup kendime çektim, vücutlarımız yapıştı, sesini çıkarmadı, ertesi gün odama çağırdım sen yine gel, para da almayacağım dedim, susup kabul etti. Bir günlük işi 30 güne yaydım, o arada fırsat buldukça yapıştık. Ama yine ses falan çıkarmıyordu, kuzu gibi gidip geliyordu, bir gün nasıl olsa buna da ses çıkarmaz diye öptüm, ne yapıyorsunuz diye yalandan şikayet edeyim derken o da karşılık verdi.
Neyse sonra o gitti başka bir şehire, devamlı gelmeye başladı, ben de yoğunum diye başımdan atıyorum. Yalana para mı veriyorum, ergen gibi mesaj falan yolluyor arada bir anlamadım deyip hayatıma devam ediyorum.