• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Sevgilim Beni Sevmiyomuu

başka şehirlerdesiniz doktorunuz ilk günden size sarılmış sizde para verdim diye ses çıkartmamıssınız hangisi etik bilemedim.

bizde gidiyoruz doktora öyle belimize sarılan öpen koklayan olmadı burda lutfen doktoru değilde kendinizi sorgulayın.

muhtemelen adam evli farklı sehirledesiniz arada siz gidiyorsunuz gorusuyorsunuz falan filan. o neden gelemıyor çunku işleri yogun 7/24 calısıyor hadi vakti yok imkanı olan o yola cıkıp onun yasadıgı sehıre gelen sızsınız. neden o gelmıyor ıkı yıldır berabermıssınız deger veren seven adam her fırsatta görmek ıcın gider.

adam birde değer bile vermiyor erkeklerın her zaman bahanesındir seni sevmesem biterdi yapma boyle bilmem ne.gidin kendi hayatınızı yaşayın insanın mutlu olması için illa erkek olması gerekmıyor. değerinizi anlayan birisi illaki çıkacaktır.

sizi başta çeken tenleriniz dış görünüşünüz olmuş.Sonuda pek saglıklı biter gibi değil ama hayırlısı....

başka şehirlerdesiniz doktorunuz ilk günden size sarılmış sizde para verdim diye ses çıkartmamıssınız hangisi etik bilemedim.

bizde gidiyoruz doktora öyle belimize sarılan öpen koklayan olmadı burda lutfen doktoru değilde kendinizi sorgulayın.

muhtemelen adam evli farklı sehirledesiniz arada siz gidiyorsunuz gorusuyorsunuz falan filan. o neden gelemıyor çunku işleri yogun 7/24 calısıyor hadi vakti yok imkanı olan o yola cıkıp onun yasadıgı sehıre gelen sızsınız. neden o gelmıyor ıkı yıldır berabermıssınız deger veren seven adam her fırsatta görmek ıcın gider.

adam birde değer bile vermiyor erkeklerın her zaman bahanesındir seni sevmesem biterdi yapma boyle bilmem ne.gidin kendi hayatınızı yaşayın insanın mutlu olması için illa erkek olması gerekmıyor. değerinizi anlayan birisi illaki çıkacaktır.
teşekkürler. ama evli değil biliyorum.

Arkadaşlar Psikolojim bozuldu artık. Lutfen son çaremsiniz yardım edin. Bundan iki yıl kadar önce mecburen olmam gereken bir ameliyat vardı. Doktor araştırırdım ve en kafama yatana gittim. Adam beni görür görmez çok ilgilendi. Ama benden hoşlandığını da anladım. İnanın bu hoşlanmalara alışkınım ve oralı olmadım. Ameliyatımı olmadan önce beni incelesin diye karşısında durdum uygun bi mesafede... beni belimden tutup kendine çekti. vücutlarımız yapıştı. öyle baktı yaralarıma yani. ya sabır dedim parasını da ödemiştim. sesimi çıkarmadım. ameliyatımı olur giderim, kaç kez görücem sanki, dedim. oldum ameliyatı çıkıcam ertesi gün odasına çağırdı. bazı işlemler yapayım sana, parada almam dedi. olur filan demedim. hiç sesimi çıkarmadım gittim.Ertesi gün direnleri alalım diye çağırdı gittim,daha ertesi gün dikişleri alalım diye. bu dikiş alma nerdeyse bir ay sürdü. nerdeyse hergün bi dikişimi aldı. her gittiğimde dikişleri alıcam diye bana öyle bi sarılıyoduki. biliyodum hoşlanıyodu. ben o aralar yeni boşanmıştım. eee gel zaman git zaman bende hoşlandım ama belli etmedim. bi gün bu beni öptü. ya ne yapıyosunuz filan derken bende karşılık verdim. böylece iki yıl önce ilişkimiz başladı. farklı şehirlerdeyiz ama her fırsatta onu görmeye gittim. o sadece bi kez geldi. yoğunum çok diyodu. önceleri inanmadım ama anladımki cidden yoğun. ben fazla bişey beklemedim sadece arada sesini duyayım, özledim yada günaydın gönderdiğim mesajlarıma yanıt versin. yada kırk yılın başı kendiliğinden beni hatırlasın bi slm yazsın...ilgisiz olduğunu düşünüyodum. ama o hep yoğunum valla seni sevmesem niye uzatayım bitti der geçerim, seviyorum yapma diyo. bu ara okadar bunalttımki tiriplerimle daha az diyo.sitemli mesajlarımı görmüyo gibi yapıp yazmıyo ama ben telefonunu ne zaman açtı eline aldı hep biliyorum. Dün özlem dolu mesaj attım ameliyattadır yanıtlamadı diye düşünürken baktım bu telefonda... bende: tabii daha önemli işlerin olduğunu unutmuşum seni özleyende kabahat, diye yazdım. oda anlamadım yazmış. bende telefonlar akıllı olunca her dakka ne yaptığını biliyorum yazdım. oda call telde hastalarla konuşup soruları yanıtlıyorum yazmış. bende telefonda ne yaptığın umrumda değilki bunun hesabını sormam kötü olan benim mesajıma bir kelimeyle özledim yazmaman, artık yazmada, böyle devam et yazdım.
arkadaşlar burada bi bayan sapık bi doktordan bahsetmişti ama mesajları silinmiş bulamadım. acaba böyle biriylemi karşı karşıyayım bilemedim. seviliyormuyum onuda bilemedim. ağlamaktan uyuyamıyorum. iş yerinde işlerime adapte olamıyorum.
İlişkin zaten garip başlamış ve İLİŞKİ olarak devam etmemiş ki.Bırak kendi haline.Arama sorma.Bak bakalım ne yapacak.Zorla tutamayacağıuna göre,aramaz sormazsa anlarsın ne hissettiğini.

evet haklısınız. sadece sözlere inandım. sanırım bilinçaltım yanlış giden bişeyler var dediği için uykusuz geceler geçirip kendimi buraya attım

Kendinizi nasıl daha iyi hissedecekseniz öyle devam edin tabi ama yarın öbür gün beni kandırdı, duygularımla oynadı, ben ne kadar safmışım ki inanmışım falan demeyin. Her şey apaçık ortada. Sizin yerinizde olsam ben arkama bakmadan ayrılırım. Bir daha da geri dönmem. Ağlanacak durum yok sizin için, kendi hayatınızın iplerini eline alma vaktiniz gelmiş. Doğru düzgün; başkalarıyla paylaşmaktan kaçınmayacağınız, sevdiğiniz, sevildiğiniz sizi iyi hissettiren bir ilişkiye başlayın da farkı görün. :/

sizi başta çeken tenleriniz dış görünüşünüz olmuş.Sonuda pek saglıklı biter gibi değil ama hayırlısı....
kalbime buz saplanıyor sanki. bazan gerçek çok yakınken ya başkalarından duymak gerekiyor yada karşıdakinden feci bir tokat yiyip acı çekerek öğrenmek. neyseki ben henüz o tokatı yemedim. ama sözleriniz soğuk duş etkisi yapıyor bende.

İlişkin zaten garip başlamış ve İLİŞKİ olarak devam etmemiş ki.Bırak kendi haline.Arama sorma.Bak bakalım ne yapacak.Zorla tutamayacağıuna göre,aramaz sormazsa anlarsın ne hissettiğini.
dünden beri yazmıyorum hep dönen ben oluyodum. kendimi tutabilirsem bunu deniyorum.

kalbime buz saplanıyor sanki. bazan gerçek çok yakınken ya başkalarından duymak gerekiyor yada karşıdakinden feci bir tokat yiyip acı çekerek öğrenmek. neyseki ben henüz o tokatı yemedim. ama sözleriniz soğuk duş etkisi yapıyor bende.
Amacım üzmek değil.Ama dışarıdan gözüken bu,benimde başıma geldi buna benzer...bitti

Kendinizi nasıl daha iyi hissedecekseniz öyle devam edin tabi ama yarın öbür gün beni kandırdı, duygularımla oynadı, ben ne kadar safmışım ki inanmışım falan demeyin. Her şey apaçık ortada. Sizin yerinizde olsam ben arkama bakmadan ayrılırım. Bir daha da geri dönmem. Ağlanacak durum yok sizin için, kendi hayatınızın iplerini eline alma vaktiniz gelmiş. Doğru düzgün; başkalarıyla paylaşmaktan kaçınmayacağınız, sevdiğiniz, sevildiğiniz sizi iyi hissettiren bir ilişkiye başlayın da farkı görün. :/
kafada seviyormu soruları olmayan bir ilişki evet ne güzel olurdu.

Kendini tutmazsan,bitireceği de varsa,sitemlerini ve aşırı ilgini bahane ederek bitirir.
işin garibi heralde tam istediği gibi bir partnerim ki iki yıldır her tribime katlandı bitti düş yakamdan demedi. çünkü amaç sadece cinsellikse taaa bir şehirden birini beklemeye gerek yok istediği kadar bulurdu. yada renk oluyorum arada. allahım bu ne biçim bişey...

Kendini tutmazsan,bitireceği de varsa,sitemlerini ve aşırı ilgini bahane ederek bitirir.
bide ne aşırı ilgisi onu doğru dürüst ne görüyorum ne konuşuyorum. sadece günde mesajla günaydın özledim. şanslıysam haftada bir iki konuşuyorum.

işin garibi heralde tam istediği gibi bir partnerim ki iki yıldır her tribime katlandı bitti düş yakamdan demedi. çünkü amaç sadece cinsellikse taaa bir şehirden birini beklemeye gerek yok istediği kadar bulurdu. yada renk oluyorum arada. allahım bu ne biçim bişey...
Her tahammülün bir sınırı vardır.2 yılda ilişki ilerlemiyorsa,sonuç ortadadır aslında

arkadaşım seni hatırladım. başka yerlerede yazmıştın. tabii nasıl başladığı önemli değil belki o da kendince seviyodur. işin içinde sensin en iyi sen bilirsin. ama üzme kendini. topla biraz.

Back