• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Kızlar Saraçoğlunun eksiksiz tarifi;

Bunun yanında eskiden kullandığım 3 cm büyüten kremi yapıcam :)

Bende yapıyorum şu an hayıt tohumuna geçtim eminsiniz dimi bitince kür tekrar başlıyoruz şerbetçiden ????

Canim kullandigin kremin ismi neydi ? 3 cm.kalici mi oldu ve ne kadar kullandin kremi ?
canım hayallerimdeki cicişlere adım adım sayfasına bak ben açtım anlatmıştım orda kremi kendin yapıyorsun takıldığın bir şey olursa özelden mesaj atabilirsin :)

canım hayallerimdeki cicişlere adım adım sayfasına bak ben açtım anlatmıştım orda kremi kendin yapıyorsun takıldığın bir şey olursa özelden mesaj atabilirsin :)
Baktim canim okudum hepsini. Ben de 2 gun once hem kremle masaja hem de cay icimine basladim. Hadi hayirlisi bakalim. İnşallah büyürler :)

yoğunluktan bu ara girip okuyamıyorum kızlar.Ben saraçoğlu kürünü uyguluyordum 1 ay şerbetçiotunu içtim.hayıttayken aksaklıklar oldu uzun süredir içmiyorum.
Sizlere faydası dokunsun diye bana gönderilen beslenme kağıdının fotosunu çektim.
Umarım okuyabilirsiniz ve eksiksiz uygulayıp sonuç alırsınız.. :)
Eki Görüntüle 1350851

Kizlar en altta yazan yaziyi okuyabilen varmi ben denicem ama adet rahatsizligin dolayi ilac kulaniyorum orada ilaca ilacla bilrlikte kullanilsinmi kullanilmasinmi diyor

Kizlar en altta yazan yaziyi okuyabilen varmi ben denicem ama adet rahatsizligin dolayi ilac kulaniyorum orada ilaca ilacla bilrlikte kullanilsinmi kullanilmasinmi diyor
orda diyorki bu göğüs büyütmeyle ilgili yani,
Doktorunuzun önerdiği bi ilaç varsa mutlaka kullanınız.
başka ilaçlarla ilgili bi açıklama yapılmamış.isterseniz mail yoluyla siteye yazabilirsiniz.çünkü bana iki gün içinde döndüler.

3 kez ardarda denmiş ama 9 ay devam yazmış bir arkadaş o zaman 6 ay olmuyor mu matemm?

3 kez ardarda denmiş ama 9 ay devam yazmış bir arkadaş o zaman 6 ay olmuyor mu matemm?
SONUÇ ALMAK İÇİN EN AZ 3 KEZ DENENMELİ DİYOR.
9 AY İSE KÜRÜN KULLANIM SÜRESİ.9 AYIN SONUNDA OLMUYORSA KENDİLERİNE MAİL ATABİLİRSİNİZ.

Kızlar ben programıma keçiboynuzu pekmezi ve karaüzüm çekirdeği özünüde ekliyorum.İkiside kadınlara iyi gelen besinlerden..saraçoğlunun küründeki beyaz üzümü malesef yiyemedim.siyah üzüme göre çok çook tatlı verilen miktarı yemek işkence gibi..tatlılıktan:/
Yani beslenme açısından dolu dolu bi program.Umarım aksatmadan yaparım bu sefer.
Bana göre genel anlamda faydalı olanlar;

Şerbetçi otu çayı
Hayıt tohumu çayı
Çörek otu
keçiboynuzu pekmezi
karaüzüm çekirdeği
avakado
dereotu
ceviz

Kızlar ben programıma keçiboynuzu pekmezi ve karaüzüm çekirdeği özünüde ekliyorum.İkiside kadınlara iyi gelen besinlerden..saraçoğlunun küründeki beyaz üzümü malesef yiyemedim.siyah üzüme göre çok çook tatlı verilen miktarı yemek işkence gibi..tatlılıktan:/
Yani beslenme açısından dolu dolu bi program.Umarım aksatmadan yaparım bu sefer.
Bana göre genel anlamda faydalı olanlar;

Şerbetçi otu çayı
Hayıt tohumu çayı
Çörek otu
keçiboynuzu pekmezi
karaüzüm çekirdeği
avakado
dereotu
ceviz

MATEM BACIM SEN MASAJ FALAN YAPMIYOR MUSUN:) YEMECE İÇMECE Mİ SENİN PROĞRAMIN:))

MATEM BACIM SEN MASAJ FALAN YAPMIYOR MUSUN:) YEMECE İÇMECE Mİ SENİN PROĞRAMIN:))
BENDE YEMECE İÇMECE YOK DA:))) BENİMKİ DE MASAJ VE SPORA DAYALI. KARAÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YİYİYORUM SADECE:) BİTKİ ÇAYI İÇİYORUM AMA DÜZENLİ DEĞİL. CANIM BTİKİ ÇAYI İÇMEK İSTERSE O ZAMAN GÖGSÜBÜYÜTMEDE İŞE YARAYAN ÇAYLARDAN İÇİYORUM:, )

Masaj arada bir yapıyorum.Ama faydası olduğu kesin.
Bu besinler çaylar olmadan pek büyüyeceğini sanmıyorum açıkçası.
Asıl programım
MASAJ-SPOR-BESLENME den ibaret.
Günlük liste bile yaptım kendime ama hepsini yapınca ciddi anlamda günde 2 saatim bu bakım işlerine gidecek. Ahhh bi tam uygulasam..alışsam..2-3 ay dayansam sonrası zaten gelirde..Nerdeeeee
:110::110::110:

Masaj arada bir yapıyorum.Ama faydası olduğu kesin.
Bu besinler çaylar olmadan pek büyüyeceğini sanmıyorum açıkçası.
Asıl programım
MASAJ-SPOR-BESLENME den ibaret.
Günlük liste bile yaptım kendime ama hepsini yapınca ciddi anlamda günde 2 saatim bu bakım işlerine gidecek. Ahhh bi tam uygulasam..alışsam..2-3 ay dayansam sonrası zaten gelirde..Nerdeeeee
:110::110::110:

2 saat ne sürüyor ccanım:) sen masajlarını uzun tutuyorsun herhalde demi

Back