- 4 Ocak 2023
- 185
- 18
- 28
- 21
- Konu Sahibi moonlightx34
-
Canım bakar mısın düne kadar hiç koyulaşmış mı ilki dün yaptığım ikinci bugünBen gördüm var bence yarın sabah tekrarlayın testinizi koyulaşma olursa kan verin hayırlı olsun
Bende daha yeni öğrendim canım 15-16sı gibi sanırım varsa 1 hafta falan vardır belki bilemiyorumCanım gün gün takip et var galiba yada yeni tutmuş silik var tüm testlerde
-bu testın kendı şeridi. gri olur . bhcg olunca o serıde yerlesır. bazı markaların testlerınde cok net ffarkedılıyor bazısında saatler sonra kuruma cızgısıne donusuyor bazıları da neden bılmemhıc cızgı golge vs cıkarmıyor. kalıte mı uretım mı ne dersen .Canım bakar mısın düne kadar hiç koyulaşmış mı ilki dün yaptığım ikinci bugün
Çizgi var ama çok yeni. Birkaç gün daha bekleyip kan testini tekrarlayinCanım bakar mısın düne kadar hiç koyulaşmış mı ilki dün yaptığım ikinci bugün
Regle 2gün kala verdim ve şuan regl günüm ama hiç olacak gibi değilim çünkü o belirtiler yok gibibi yerde okumustum yabancı bi sitede. enfeksıyon varsa bıraz da olsa onun proteınlerıyle karısıtırılabılıyormus ıdrar testlerı pozıtıf bıle cıkabılıyormus boyle olunca en mantıksı kan. kanı da ne zaman verdın? ben 9. gun yumurtlamam bellıydı test verdım 1,2 den kucuk cıktı.ertesı gun bıraz koyu ovulasyon cıkınca dırek gebelık testı yaptım oyle ıncecık bı cızgı cıktı acık bı pembe . 9. gun sabah daha yerlesmememıs ama bı sonrakı gun bhcg baslamıs olabılıyor.. oglum su an yanımda :) yasamasam ınanmam:)
Kesinlikle katılıyorum. Konu sahibinin attığı testlere bakıyorum çizgi görüyorum yorumlara bakıyorum hiç çizgi yok denmiş. Tekrar tekrar testlere baktım. Var çizgi. Ha gebelik var mı yok mı bilemeyiz ama kesin yok ya da kesin var diyemeyiz. Doktorlar bile kesin konuşamazken üstelik.Daha önce ki konunuza da yorum yapmıştım, göremedim diyen nasıl görememiş anlamıyorum bu kadar rahat ümit kırmak çok acımasızca ben görüyorum şahsen 2. Çizgiyi evet 2 çok çok düşük bir değer ama 1,69 la öğrenip değeri yükselen de var 2 diyip gebelik yok diyemeyiz. Beklemekten başka çaren yok maalesef her gün sabah tekrarla testini koyulaşma olursa zaten gebelik hcg hormonun artıyor demektir
Beklemedeyim 7 gün filan oldu umudum kalmadı memlekete geldi cenazemiz var temizlik yemek kaynanam gildeyim olursada mucize vallah eşimin amcası öldü mecbur geldik işte öyle adet sancilari var anormal bir şey yokSizin son durum ne ovulasyon pozitif çıkmıştı gebelik var mı
Evet teste göre çok başında hamilesiniz. Kan verseniz değeriniz düşük ama pozitif çıkar bu teste göre. Test markası benim kullandığımla aynı yapıldığını da görmedim. Yapabileceğiniz en iyi şey yarın ya da sonraki gün testi tekrar yapıp koyulaşma görürseniz kan vermek hayırlısı olsunEki Görüntüle 3539069 Kızlar merhaba, sizce var mı? Nasıl hissedeceğimi bilmiyorum. Duygularım çok değişken. Göğüslerim çatlayacak gibi. Kimseye sarılamıyorum bile o kadar acıyor. Kasık ve bel ağrılarım oluyor. Test predictor marka. PCOS tedavisi gördüm doktor bebek yapmalısın artık hazırsın dedi. 3 deneme hakkı verdi bu 3. Oluyor. Sonra farklı tedaviler uygulayacakmış ama ben artık olsun istiyorum. 30 oluyorum neredeyse. İlk döngüm 34- diğeri 37 gün oldu. Bugün 31. Günüm önceki adetime göre. PCOS olduğum için tam adet günümü de bilmiyorum. Kafam allak bullak. Yorumlarınız çok değerli bu yüzden.
Peki idrar testleri kan verdiğiniz güne mi ait yoksa regl günü mü yaptınız? Bence hcg arttı gibi bir his oluştu içimdeRegle 2gün kala verdim ve şuan regl günüm ama hiç olacak gibi değilim çünkü o belirtiler yok gibi
Çok teşekkür ederimEvet teste göre çok başında hamilesiniz. Kan verseniz değeriniz düşük ama pozitif çıkar bu teste göre. Test markası benim kullandığımla aynı yapıldığını da görmedim. Yapabileceğiniz en iyi şey yarın ya da sonraki gün testi tekrar yapıp koyulaşma görürseniz kan vermek hayırlısı olsun
Evet bir tık var koyulaşma kaset testlerde birazda silik çıkar erken gebelikte daha net çıkar yarın kan tahlili ver bakalım regl günün nezamandıCanım bakar mısın düne kadar hiç koyulaşmış mı ilki dün yaptığım ikinci bugün
Peki idrar testleri kan verdiğiniz güne mi ait yoksa regl günü mü yaptınız? Bence hcg arttı gibi bir his oluştu içimde
Bunlar şimdi yaptıklarım erken gebelik testi tam gözükmemiş ama gözle görününce daha belliPeki idrar testleri kan verdiğiniz güne mi ait yoksa regl günü mü yaptınız? Bence hcg arttı gibi bir his oluştu içimde
BugünEvet bir tık var koyulaşma kaset testlerde birazda silik çıkar erken gebelikte daha net çıkar yarın kan tahlili ver bakalım regl günün nezamandı
Çok net olmayan çok silik bir çizgi gordumde kan testinde çıkması gerekirdi ama kan testini ne zaman yaptirdiniz adetinize kaç gün vardı yaniTestler böyle çıkıyor ama
Geç döllenmemi acaba gördüm bende ama hayırlısı inşallah vardır ve sağlıkla gelir inşallahErkende yaptım atayım
3gün önce yaptırdım adet günüm bugünÇok net olmayan çok silik bir çizgi gordumde kan testinde çıkması gerekirdi ama kan testini ne zaman yaptirdiniz adetinize kaç gün vardı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?