• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sanırım hamileyim!

Kızlar sürekli kaç defa hem erkem hem kaset test yaptım sürekli pozitif çıkıyor ama sanırım daha yeni adet günüme 2gün kala kan verdim 0dan büyük çıktı 2.1 sizce bu değer artarmı hamilelik varmı böyle olay başına gelen varmı acaba
Canim var ben goruyorum, hayirli olsun simdiden💕

Ümit kurmaktan ziyade tamam görememiş olabilirler de böyle yorum yapmak cidden hoş değil yani yorumları yazan biri de şuan hamile cidden kötü bir şey yani
Öyle kaba öyle sert bir şekilde yazıyorlar ki göremediysen ona göre yorum yap geç yani , Burda bizlerin fikirlerine görüşlerine ihtiyacı olduğu için konu açmış ümit kırmak çok kötü bi şey ben bazen insanlara çok şaşırıyorum

aynen canım ya bu yorum yapanlardan biri isim vermek istemiyorum kendiside şuan hamile geçen hafta benim dış gebelik ihtimalim vardı, direk dış gebelik olabilirsin falan dedi cidden moralim bozuluyor, kendisi de kolay hamile kalmamış gördüğüm kadarıyla bu kadar sert yorum yapıyor bir de

aynen canım ya bu yorum yapanlardan biri isim vermek istemiyorum kendiside şuan hamile geçen hafta benim dış gebelik ihtimalim vardı, direk dış gebelik olabilirsin falan dedi cidden moralim bozuluyor, kendisi de kolay hamile kalmamış gördüğüm kadarıyla bu kadar sert yorum yapıyor bir de
Bende çok karşılaşıyorum ve kendimi tutamıyorum.. hepimizin burda ki amacı bilmediğimiz bi şeyleri sormak fikir almak. Herkesin kalbi gibi olsun hayatı ne diyeyim

Evet canım silik gözüküyor. Geç döllenme olabilir. Reglin bir hafta geçmesini bekle tekrar kan ver bence.

Silik canım inşallah vardır 💝 böyle katı yorum yapanlara da sizde anne olacaksınız veya oldunuz bilmiyorum da biraz daha kibar yorum yazsanız böyle cidden insan kırılır yani size yalan söyleyin diyen yok da biraz daha nazik olmanızı tavsiye ederim
Çok saolun inşallah pazartesi vercem bakalım

Silik canım inşallah vardır 💝 böyle katı yorum yapanlara da sizde anne olacaksınız veya oldunuz bilmiyorum da biraz daha kibar yorum yazsanız böyle cidden insan kırılır yani size yalan söyleyin diyen yok da biraz daha nazik olmanızı tavsiye ederim
Çok saolun inşallah pazartesi vercem

Tamam canım çokkkk ederim merak etme 💝işte geçen hafta dış gebelik riskim vardı bugün keseyi gördük çok şükür💝
Darısı o güzel kalp atışlarını duymaya inşallah o zaman🌸 benim de bugün regl günüm ama gelen giden yok bekliyorum ara ara kasık ağrısı geliyor ama adet olmadım hala 🥹 günüm geçmeden bile heyecanlanıyorum sonra hayal kırıklığı dua et de bu ay bizde güleliiim🩷

Darısı o güzel kalp atışlarını duymaya inşallah o zaman🌸 benim de bugün regl günüm ama gelen giden yok bekliyorum ara ara kasık ağrısı geliyor ama adet olmadım hala 🥹 günüm geçmeden bile heyecanlanıyorum sonra hayal kırıklığı dua et de bu ay bizde güleliiim🩷
Aşkım kafana takma olur mu zihninden çıkar böyle rahatla başka şeylerle uğraş ne zaman unuttun gittin o zaman rabbim veriyor💝🥹ne kadarlık evlisin

Aşkım kafana takma olur mu zihninden çıkar böyle rahatla başka şeylerle uğraş ne zaman unuttun gittin o zaman rabbim veriyor💝🥹ne kadarlık evlisin
2,5 yıllık evliyim 🥺 bazen korundum bazen korunmadım ama olmadı henüz. Aslında bu ay hiç aklımda yoktu ama bugün reglim gelmeyince tabi heyecanlandım dolaşıyorum buralarda🩷

Back