- Konu Sahibi moonlightx34
Sen körsün evet biraz kibar ol çok kırıcı konuşuyosun !Ben mi kör oldum yoksa siz mi olmayan bi şeyi görüyosunuz? Testlerin hiçbirisi pozitif değil ki.. zaten beta değeriniz de negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen körsün evet biraz kibar ol çok kırıcı konuşuyosun !Ben mi kör oldum yoksa siz mi olmayan bi şeyi görüyosunuz? Testlerin hiçbirisi pozitif değil ki.. zaten beta değeriniz de negatif
Canim var ben goruyorum, hayirli olsun simdidenKızlar sürekli kaç defa hem erkem hem kaset test yaptım sürekli pozitif çıkıyor ama sanırım daha yeni adet günüme 2gün kala kan verdim 0dan büyük çıktı 2.1 sizce bu değer artarmı hamilelik varmı böyle olay başına gelen varmı acaba
Öyle kaba öyle sert bir şekilde yazıyorlar ki göremediysen ona göre yorum yap geç yani , Burda bizlerin fikirlerine görüşlerine ihtiyacı olduğu için konu açmış ümit kırmak çok kötü bi şey ben bazen insanlara çok şaşırıyorumÜmit kurmaktan ziyade tamam görememiş olabilirler de böyle yorum yapmak cidden hoş değil yani yorumları yazan biri de şuan hamile cidden kötü bir şey yani
Bende çok karşılaşıyorum ve kendimi tutamıyorum.. hepimizin burda ki amacı bilmediğimiz bi şeyleri sormak fikir almak. Herkesin kalbi gibi olsun hayatı ne diyeyimaynen canım ya bu yorum yapanlardan biri isim vermek istemiyorum kendiside şuan hamile geçen hafta benim dış gebelik ihtimalim vardı, direk dış gebelik olabilirsin falan dedi cidden moralim bozuluyor, kendisi de kolay hamile kalmamış gördüğüm kadarıyla bu kadar sert yorum yapıyor bir de
Ben gördüm var bence yarın sabah tekrarlayın testinizi koyulaşma olursa kan verin hayırlı olsunErkende yaptım atayım
Evet canım gerçekten de öyle benim de çok şükür dış gebelik riskim kalktı Allah’a çok şükürBende çok karşılaşıyorum ve kendimi tutamıyorum.. hepimizin burda ki amacı bilmediğimiz bi şeyleri sormak fikir almak. Herkesin kalbi gibi olsun hayatı ne diyeyim
Gebe misiniz rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bana da dua et, kabul olurmuşEvet canım gerçekten de öyle benim de çok şükür dış gebelik riskim kalktı Allah’a çok şükür
Çok saolun inşallah pazartesi vercem bakalımSilik canım inşallah vardır böyle katı yorum yapanlara da sizde anne olacaksınız veya oldunuz bilmiyorum da biraz daha kibar yorum yazsanız böyle cidden insan kırılır yani size yalan söyleyin diyen yok da biraz daha nazik olmanızı tavsiye ederim
Çok saolun inşallah pazartesi vercemSilik canım inşallah vardır böyle katı yorum yapanlara da sizde anne olacaksınız veya oldunuz bilmiyorum da biraz daha kibar yorum yazsanız böyle cidden insan kırılır yani size yalan söyleyin diyen yok da biraz daha nazik olmanızı tavsiye ederim
Saolun teşekkür ederimCanim var ben goruyorum, hayirli olsun simdiden
Saolun teşekkür ederim öyle yaparımEvet canım silik gözüküyor. Geç döllenme olabilir. Reglin bir hafta geçmesini bekle tekrar kan ver bence.
İnşallah o yükselmeyi görürsün canım. Bebişin hayırlısıyla gelirSaolun teşekkür ederim öyle yaparım
Ohhh ne güzel cevap vermişsin ağzını seveyim kız. Alay edilip dalga geçilecek bir konu değil buSen körsün evet biraz kibar ol çok kırıcı konuşuyosun !
Tamam canım çokkkk ederim merak etme işte geçen hafta dış gebelik riskim vardı bugün keseyi gördük çok şükürGebe misiniz rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bana da dua et, kabul olurmuş
Darısı o güzel kalp atışlarını duymaya inşallah o zaman benim de bugün regl günüm ama gelen giden yok bekliyorum ara ara kasık ağrısı geliyor ama adet olmadım hala günüm geçmeden bile heyecanlanıyorum sonra hayal kırıklığı dua et de bu ay bizde güleliiimTamam canım çokkkk ederim merak etme işte geçen hafta dış gebelik riskim vardı bugün keseyi gördük çok şükür
Aşkım kafana takma olur mu zihninden çıkar böyle rahatla başka şeylerle uğraş ne zaman unuttun gittin o zaman rabbim veriyorne kadarlık evlisinDarısı o güzel kalp atışlarını duymaya inşallah o zaman benim de bugün regl günüm ama gelen giden yok bekliyorum ara ara kasık ağrısı geliyor ama adet olmadım hala günüm geçmeden bile heyecanlanıyorum sonra hayal kırıklığı dua et de bu ay bizde güleliiim
2,5 yıllık evliyim bazen korundum bazen korunmadım ama olmadı henüz. Aslında bu ay hiç aklımda yoktu ama bugün reglim gelmeyince tabi heyecanlandım dolaşıyorum buralardaAşkım kafana takma olur mu zihninden çıkar böyle rahatla başka şeylerle uğraş ne zaman unuttun gittin o zaman rabbim veriyorne kadarlık evlisin
Rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah ne kadar gecikmen oldu2,5 yıllık evliyim bazen korundum bazen korunmadım ama olmadı henüz. Aslında bu ay hiç aklımda yoktu ama bugün reglim gelmeyince tabi heyecanlandım dolaşıyorum buralarda