• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sanırım hamileyim!

Benim adetim düzensiz canım 22günde oluyırırm bazen 25 belli olmuyor ama 30 güne gelmeden genelde oluyorum hep🌸neyse 26. Günümdeydim böyle hissettim bir de ilk korunmasız ilişkimdi biliyor musun🥹💝🧿test aldım Silik çizgi çıktı dedim bir kaç gün geçsin kan testi vereceğim neyse ertesi gün adet oldum ağrım fazlaydı, dedim olabilir hiç üzülmedim. Dedim hazır adetken hormon testine gideyim doktora test verdim sonuçları çıktı hamilesin dedi betam 30 du inanamadım ama kanamam var dedim yerleşme kanaması büyük ihtimalle dedi, benim serüvenim de böyle oldu💝💝💝💝🥹🥹💘💘🧿🌸
Canım kanamam kaç gün sürdü normal regl gibi miydi

Bende çok karşılaşıyorum ve kendimi tutamıyorum.. hepimizin burda ki amacı bilmediğimiz bi şeyleri sormak fikir almak. Herkesin kalbi gibi olsun hayatı ne diyeyim

Benim adetim düzensiz canım 22günde oluyırırm bazen 25 belli olmuyor ama 30 güne gelmeden genelde oluyorum hep🌸neyse 26. Günümdeydim böyle hissettim bir de ilk korunmasız ilişkimdi biliyor musun🥹💝🧿test aldım Silik çizgi çıktı dedim bir kaç gün geçsin kan testi vereceğim neyse ertesi gün adet oldum ağrım fazlaydı, dedim olabilir hiç üzülmedim. Dedim hazır adetken hormon testine gideyim doktora test verdim sonuçları çıktı hamilesin dedi betam 30 du inanamadım ama kanamam var dedim yerleşme kanaması büyük ihtimalle dedi, benim serüvenim de böyle oldu💝💝💝💝🥹🥹💘💘🧿🌸
Beyza selamm ben daha önce kimyasal geçirdim adetim de 13 gün gecikti betam 28 çıktı kanamam yok kasık ağrım var geç döllenme olabilir dediler senin de kaşık ağrın var mıydı bende 28 diye çok korkuyorum ya

Sizin gibi umut tacirliği yapamadığım için kusura bakmayın !
İlgilenmiyorsanız yazmayın konuya ne kadar terbiyesiz insanlarsınız burda ki insanlar bi umut diye yazıyor hayalleri hevesleri var bu kadar acımasız olma hakkını kimse size tanımıyor had bilin !

Beyza selamm ben daha önce kimyasal geçirdim adetim de 13 gün gecikti betam 28 çıktı kanamam yok kasık ağrım var geç döllenme olabilir dediler senin de kaşık ağrın var mıydı bende 28 diye çok korkuyorum ya
Canım kaşık ağrım olmaz mı hala devam ediyor benim ağrılarım🥹💝

Daha önce ki konunuza da yorum yapmıştım, göremedim diyen nasıl görememiş anlamıyorum bu kadar rahat ümit kırmak çok acımasızca ben görüyorum şahsen 2. Çizgiyi evet 2 çok çok düşük bir değer ama 1,69 la öğrenip değeri yükselen de var 2 diyip gebelik yok diyemeyiz. Beklemekten başka çaren yok maalesef her gün sabah tekrarla testini koyulaşma olursa zaten gebelik hcg hormonun artıyor demektir
Canım bakarmısın o koyulaşmış mı düne kadar ilki dün yaptığım ikincide bu sabah yaptığım varmı sizce

Eklentiler

• IMG_2094.jpeg
    IMG_2094.jpeg
    113,3 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_2110.jpeg
    IMG_2110.jpeg
    105,7 KB · Görüntüleme: 88
Back