- 16 Ağustos 2024
- 1.268
- 1.245
- 48
- 33
- Konu Sahibi moonlightx34
-
Canım ne yaptın progesteron fitilini kullanabildin mi?İnşallah birtanem
Dene bakalım hayırlısı bir ara bende öyle oldu lh yüksekti polikistik var bende senin ki ondan mıdır bilemem canımTekrarlıyorum sürekli hep aynı cıkıyor yarın sabah bakıcam birde
Kan degeriniz 2 hanimefendi by testte artimed guvenmeyin su an hamile degilsinzSabahki testim
Sizin gibi umut tacirliği yapamadığım için kusura bakmayın !Sen körsün evet biraz kibar ol çok kırıcı konuşuyosun !
Tekrarlıyorum sürekli hep aynı cıkıyor yarın sabah bakıcam birde
Bence %90 var umutlandırmak istemem ama
Tekrarlıyorum sürekli hep aynı cıkıyor yarın sabah bakıcam birde
Derken? üslubunuza bi bakın isterseniz çok kaba gereksiz kibirli konuşmuşsunuz, böyle cevaplar vereceksiniz hiç yanıt vermeyin. Bu anlarda insanların sizin kibirinize değil o küçük umuda bile ihtiyacı var.Sizin gibi umut tacirliği yapamadığım için kusura bakmayın !
Canım kesem gözüktü çok şükür rahmim kalınlaşmış doktor kullanmaya devam et dediCanım ne yaptın progesteron fitilini kullanabildin mi?
Harika, çok sevindim. Hadi gelmiş geçmiş olsunCanım kesem gözüktü çok şükür rahmim kalınlaşmış doktor kullanmaya devam et dedi
Çok teşekkür ederimHarika, çok sevindim. Hadi gelmiş geçmiş olsun
soldaysa kız oluyormuş diyorlar amaÇok teşekkür ederimcanım benim bebeğin kesesi biraz soldaymış
Sus be apaçık çizgiler ortada nesini görmüyonSizin gibi umut tacirliği yapamadığım için kusura bakmayın !
Maalesef bazı insanlar haddini bilmiyorOhhh ne güzel cevap vermişsin ağzını seveyim kız. Alay edilip dalga geçilecek bir konu değil bu
Canım kanamam kaç gün sürdü normal regl gibi miydiBenim adetim düzensiz canım 22günde oluyırırm bazen 25 belli olmuyor ama 30 güne gelmeden genelde oluyorum hepneyse 26. Günümdeydim böyle hissettim bir de ilk korunmasız ilişkimdi biliyor musun test aldım Silik çizgi çıktı dedim bir kaç gün geçsin kan testi vereceğim neyse ertesi gün adet oldum ağrım fazlaydı, dedim olabilir hiç üzülmedim. Dedim hazır adetken hormon testine gideyim doktora test verdim sonuçları çıktı hamilesin dedi betam 30 du inanamadım ama kanamam var dedim yerleşme kanaması büyük ihtimalle dedi, benim serüvenim de böyle oldu
Bende çok karşılaşıyorum ve kendimi tutamıyorum.. hepimizin burda ki amacı bilmediğimiz bi şeyleri sormak fikir almak. Herkesin kalbi gibi olsun hayatı ne diyeyim
Beyza selamm ben daha önce kimyasal geçirdim adetim de 13 gün gecikti betam 28 çıktı kanamam yok kasık ağrım var geç döllenme olabilir dediler senin de kaşık ağrın var mıydı bende 28 diye çok korkuyorum yaBenim adetim düzensiz canım 22günde oluyırırm bazen 25 belli olmuyor ama 30 güne gelmeden genelde oluyorum hepneyse 26. Günümdeydim böyle hissettim bir de ilk korunmasız ilişkimdi biliyor musun test aldım Silik çizgi çıktı dedim bir kaç gün geçsin kan testi vereceğim neyse ertesi gün adet oldum ağrım fazlaydı, dedim olabilir hiç üzülmedim. Dedim hazır adetken hormon testine gideyim doktora test verdim sonuçları çıktı hamilesin dedi betam 30 du inanamadım ama kanamam var dedim yerleşme kanaması büyük ihtimalle dedi, benim serüvenim de böyle oldu
İlgilenmiyorsanız yazmayın konuya ne kadar terbiyesiz insanlarsınız burda ki insanlar bi umut diye yazıyor hayalleri hevesleri var bu kadar acımasız olma hakkını kimse size tanımıyor had bilin !Sizin gibi umut tacirliği yapamadığım için kusura bakmayın !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?