Kızlar 36+2 haftalık gebeyim 1 hafta önden gidiyo gelişim olarak 1 saatir ara ara regl olucakmış gibi ağrı yaşıyorum sol kasığım da kalp gibi attı biraz seğirme gibi şimdi durdu ama hala regl olucakmış ağırısı devam ediyo böyle olup doğumu başlayan oldu mu bundan bi 5 gün öncede az bişi suyum gelmişti bide şeffaf ve sarı gibi jel akıntı ama çok devam etmedi doğum belirtisimidir
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar sancımı bu bilgisi olan
- Konu Sahibi mina2091
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Doktora gitmelisinKızlar 36+2 haftalık gebeyim 1 hafta önden gidiyo gelişim olarak 1 saatir ara ara regl olucakmış gibi ağrı yaşıyorum sol kasığım da kalp gibi attı biraz seğirme gibi şimdi durdu ama hala regl olucakmış ağırısı devam ediyo böyle olup doğumu başlayan oldu mu bundan bi 5 gün öncede az bişi suyum gelmişti bide şeffaf ve sarı gibi jel akıntı ama çok devam etmedi doğum belirtisimidir
Başındaysam diye erkenden de gitmek istemiyorum suyum geldiği zaman gitmiştim normaldi herşeyDoktora gitmelisin
- 16 Ağustos 2024
- 1.044
- 1.013
- 48
- 33
Sana şöyle açıklayayım bir gün önce nst'ye girmiştim çok hafif hafif Sancılarım vardı Doktor 2 nst'yi istediğinde sancım çıkmadı Doktor yalancı sancı deyip eve gönderdi egzersiz falan yapmamı söylemişti Biraz egzersiz yaptım eşimle korunmasız ilişkiye girdik doktor bunu da önermişti açılma olması için sancılarımın gelmesi için.. o günün gecesi 2.45'te doğum sancım geldi aslında 2.45 değil saat 11.00'de başlamıştı az az geliyor diye umursamadım 2.45'te hastaneye zor yetiştim Yarım saat içinde doğurdum kendini riske atma derim sancıların 15 dakikada bire düşerse direkt gitmelisin evde de geçirebilirsin ama ben riskli olduğunu düşünüyorum ben çok zor yetiştim hastaneye çünküBaşındaysam diye erkenden de gitmek istemiyorum suyum geldiği zaman gitmiştim normaldi herşey
Evet şuan süreyi tutmaya çalışıyorum yarım saatte 1 saatte bir ara ara geliyo baskı hissi de fazla ben en iyisi gidiyimSana şöyle açıklayayım bir gün önce nst'ye girmiştim çok hafif hafif Sancılarım vardı Doktor 2 nst'yi istediğinde sancım çıkmadı Doktor yalancı sancı deyip eve gönderdi egzersiz falan yapmamı söylemişti Biraz egzersiz yaptım eşimle korunmasız ilişkiye girdik doktor bunu da önermişti açılma olması için sancılarımın gelmesi için.. o günün gecesi 2.45'te doğum sancım geldi aslında 2.45 değil saat 11.00'de başlamıştı az az geliyor diye umursamadım 2.45'te hastaneye zor yetiştim Yarım saat içinde doğurdum kendini riske atma derim sancıların 15 dakikada bire düşerse direkt gitmelisin evde de geçirebilirsin ama ben riskli olduğunu düşünüyorum ben çok zor yetiştim hastaneye çünkü
Yazdım henüz cevap gelmediGitmek istemiyorsan arayıp doktoruna sorsan?
Suyun da gelmiş ya o yüzden kendini riske atma.. süreyi tut 15 dakikada bir gelmeye başladığında direk uç hastaneyeEvet şuan süreyi tutmaya çalışıyorum yarım saatte 1 saatte bir ara ara geliyo baskı hissi de fazla ben en iyisi gidiyim
Hastane çok yakın zaten bana 10 dk lık mesafede ama gidiyim ben çünkü hala devam ediyo bebekte topladı karnımda teşşekür ederim bu arada:)Suyun da gelmiş ya o yüzden kendini riske atma.. süreyi tut 15 dakikada bir gelmeye başladığında direk uç hastaneye
Ay gittin mi Merak ettim ne olduHastane çok yakın zaten bana 10 dk lık mesafede ama gidiyim ben çünkü hala devam ediyo bebekte topladı karnımda teşşekür ederim bu arada:)
- 8 Ocak 2025
- 7
- 2
- 1
- 24
Gerçek bir doğum sancısı olsa 5 dakikadan daha az sancilarn olur ard ardına yalancı kasılmadır endişelenmeyinKızlar 36+2 haftalık gebeyim 1 hafta önden gidiyo gelişim olarak 1 saatir ara ara regl olucakmış gibi ağrı yaşıyorum sol kasığım da kalp gibi attı biraz seğirme gibi şimdi durdu ama hala regl olucakmış ağırısı devam ediyo böyle olup doğumu başlayan oldu mu bundan bi 5 gün öncede az bişi suyum gelmişti bide şeffaf ve sarı gibi jel akıntı ama çok devam etmedi doğum belirtisimidir
- 19 Aralık 2024
- 155
- 25
- 13
- 24
Bana hamilesin demiştin hamileyim kızBende 36+4 de evde ara ara sancılarım başlamıştı nişan geldi dediğin akıntıda beyaz sarı olan nişan geldi suyum hastanede geldi meğer doğumum başlamış haberim yok sizde ihmal etmeyin böyle şeyleri hemen gidin
- 30 Mart 2009
- 14.466
- 1
- 64.894
- 1.123
Su geldiyse zaten hemen gitmeniz lazimdi. Su gelmesinde evde oturup beklenmezKızlar 36+2 haftalık gebeyim 1 hafta önden gidiyo gelişim olarak 1 saatir ara ara regl olucakmış gibi ağrı yaşıyorum sol kasığım da kalp gibi attı biraz seğirme gibi şimdi durdu ama hala regl olucakmış ağırısı devam ediyo böyle olup doğumu başlayan oldu mu bundan bi 5 gün öncede az bişi suyum gelmişti bide şeffaf ve sarı gibi jel akıntı ama çok devam etmedi doğum belirtisimidir
Evet 1 cm açıklık varmış nst de sancı da çıktı ev yakın diye eve gönderdi 15 dkya düşünce sancılar gel dediBende 36+4 de evde ara ara sancılarım başlamıştı nişan geldi dediğin akıntıda beyaz sarı olan nişan geldi suyum hastanede geldi meğer doğumum başlamış haberim yok sizde ihmal etmeyin böyle şeyleri hemen gidin
Evet 1 cm açıklık varmış nst de sancı da çıktı ev yakın diye eve gönderdi 15 dkya düşünce sancılar gel dedi geldim eve hala devam ediyo bakalım 15 dkya düşmesini bekliyorum sancılarınAy gittin mi Merak ettim ne oldu
Başındayım herhalde daha 1 cm açıklık varmışGerçek bir doğum sancısı olsa 5 dakikadan daha az sancilarn olur ard ardına yalancı kasılmadır endişelenmeyin
Su 5 gün önce geldi gittim o zaman doktor sorun görmedi eve gönderdiSu geldiyse zaten hemen gitmeniz lazimdi. Su gelmesinde evde oturup beklenmez
- 30 Mart 2009
- 14.466
- 1
- 64.894
- 1.123
Yatis vermedi miSu 5 gün önce geldi gittim o zaman doktor sorun görmedi eve gönderdi
Yok vermediYatis vermedi mi