Saç Şekillendiriciler kızlar,saçlarınızı haftada kaç kez şekillendiriyorsunuz ?

LatEtiCin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
6.388
6
0
Konya
ben saçlarımı bikaç senedir çok az şekillendiriyorum neredeyse hiç hatta.

çünkü daha önceden çok yapardım malum yıpratıyor saçı ama şimdi de canım çekiyor yapmayı.ayda bi kez felan anca yapıyorum

korkuyorum da yıpratmasını istemiyorum.bakımlarını düzenli yapıyorum:18::18:

..

ne kadar zamanda bir ve nasıl yapsam yıpranma felan olmaz sizce?

siz bu konuda ne düşünüp neler yapıyorsunuz??

Son düzenleme:
ben de ayda yılda 1 kez yapıyorum, vaktim varsa, özel bir yere gideceksem falan... çünkü saçlarım uzun ve şekil vermek zaman alıyor. bir düzleştiricim var, onu çok kullanmıyorum çünkü saç uçlarım zaten hassas ve kırık, hem daha kötü oluyor hem de zaman alıyor. sosis bigudilerim var. en güzel en pratik şekillendirici onlar bence. saçlar nemliyken sarıp makineyle kurutmak ya da birkaç saat bekletmek lazım. sonra çok güzel dalgalı oluyor saç...diğer bigudileri kullanmayı beceremedim ben, olmadı saçımı tutmadı nedense...

hm.ben de dalgalı saç çok sevmiyorum uçlarda hafif hareket seviyorum sadece:26::26:

o bigudilerin verdiği şekli de sevmiyorum

efenim benim de babyliss maşam ve de remington düzleştiricim var
saçlarım kalın telli ve dalgalı olduğu için salıkken şekillendirmeden kullanamıyorum papaz gibi oluyor
haftada 2 kez şekillendirici kullanıyorum
1 kez maşa, 1 kez de düzleştirici...Arada da duştan sonra gliss total repair 220 dereceye kadar koruyan saç spreyiyle bakım yapıyorum.
maşa o kadar değil de düzleştirici-kırığa karşı koruyucy kumaş kaplı olmasına rağmen- saçı yıpratıyor, o bakımdan çok abartmamaya çalışıyorum

saçlarım kıvırcık ve bu sıcaklarda kıvırcık kullanamıyorum onun için dışarıya çıktığımda mutlaka ya önünü düzleştirip topluyorum ya da fön çektiriyorum şimdi okullar tatile girdiği veslıiçn çok çıkmıyorum yani haftada bir falan şekillendiriyorum.ama çok yıpranıyor saçlarım gliss kolay kırılan uzun saçlar şampuan krem,maske ve spreyini kullanıyorum ama çevremdekiler şurup kokusundan dolayı çok rahatsız oluyorlar hastane gibi kokuosn diyorlar onun için arada elseve kullanıyorum

Benim saçlarım hafif dalgalı ama şekilli kesmedigim için şimdi düz ve kabarık duriyor. Ondan her ALLAH'ın günü üşenmeden düzleştiriyordum. Biraz kırık dışında bişeysi yok, şükürler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…