• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar saçlarını Palette kahve köpüğüne boyayan arkadaşlar resimlerini eklesinler :(

kahve köpüğünde bakırlık kızıllık var mı?
candygirl123 senin saçlarında bakırlık yok gibi duruyor da merak ettim eğer turunculuk yapmıyorsa ben de boyayabilirim. beni aydınlatırsanız sevinirim :)

bakırlık yada kızıllık yok canım ben uzun zamandır boyuyorum öyle bişe olmadı

ardadaşlar saçlarınız koyuysa hemen kahve köpüğüne boyamayın kutudaki renk olmaz koyu saçlı arkadaşlar önce saçı açın öyle kahve köpüğüne boyayın

senağlama kahve köpüğüne boyadım:( ama hiç beğenmedim sanki kına yakmışım gibi tuhaf bi renk oldu ve bu renk sarı tonlarında asla değil

karamele yakın bi renkti. bikere sarının tonlarıyla hiç alakası yok boyanın.

zaten kahve köpüğü sarı deil benimde saçım karameldi kahve köpüğüne boyadım çok hoş oldu yıkandıkçada akıo sarı tonları gibi oluyo ama yıkandıkça aktıktan sonra ilk boyamada sarı gibi deil

canım zaten saçın kahve köpüğüne yakın bir renk gibi duruyo sarı boya bu renkten kurtulursun yada koyu karamel falan boya ama ozaman fazla açık olmaz saç rengin

aslında ben açık karamel istiyordum bu renk oldu
yumuşak soft bir renk istiyorum
sarıdan yeni döndüm o yüzden gene sarı yapmak istemiyorum

ben bu saç renginden nasıl kurtulacağım yaaaa
karamel yada kahve köpüğü istiyorum
açarakmı yapacağımm
[/QUOTE]
canım dönülmesi zor bir renk değil saçın,açtırıcı kullanma bence çok zarar veriyor saça,ayrıca saç rengin açık olduğundan bence yapmak istediğin iki renk de tutacaktır büyük olasılıkla..saçın zaten karamele çok yakın gibi gördüm ben şu anda..ama karamel tonları da çok farklı yani açık tonları var koyu tonları var..büyük olasılıkla tutacağını düşünüyorum ben..ilk boyamanda olmasa da 2.de banko tutacaktır canım..olmazsa 2 hafta sonra tekrar boyarsın açtıcı kullanmaktan iyidir 2 kere boyamak ..

ben saçımı henüz bir hafta önce boyattım canım o nedenle bayramdan sonra boyayacağım ama formdaki araştırmama göre kızılı öncelikle küllü kumralla boyuyarak yok edicekmişim sonra kahve köpüğüne gecicekmişim bende böyle deniyeceğim umarım güzel olur resimleride eklerim

canım küllü kumralı görünce bende birşey sormak istedim konuyla alakası yok ama yardımcı olursanız sevinirim:) benim saçım siyahtı 15cm kadar kendi saçım çıkınca açıcı yaptım siyah kalan yerlere uçlara yani ama çok bekletmediğim için tam olmadı,üstüne iki kez vitalin çikolata kahvesine boyadım uçlar daha koyu kahve tabi,sonra palettebin ultra açıcılı büyülü kahveye boyadım,en sonda bir ay önce çikolata kahveyle açık kahveyi kariştirıp boyadım,ama hala tam istediğim renk değil açıcıdan herhalde hafif bir kızıllık var gibi bazı yerlerde bende küllü renklerle boyayayım diyorum gene iki renk kariştırmak istiyorum küllü renk kızıllığı kapatırmı? küllü kumral yada kahveyle karamel,yada açık kahveye boyamayı düşünüyorum ama karar veremiyorum fikirlerinizi bekliyorum

Arkadaşlar kahve köpüğüne boyadım ben ama asla sarı tonu olmadı dore sarının üzerine
boyadım...Gören bakırlık var diyo ben daha açık bir renk bekledim...Fotolara bakıp...fisfisfis

Back