• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar saçlarını Palette kahve köpüğüne boyayan arkadaşlar resimlerini eklesinler :(

canım bende bunu merak ediyordum kuaföre sordum dediki saçların koyuysa açmak için açık renge 2 yada 3 gün arayla boyamak saçı yıpratır ama koyulaştırmak için boyandıgı zaman fazla yıpranma olmuyor dedi tabiki yine azda olsa yıpranır birde boyayı hazırla içine gerçek zeytin yagı koy 1 yemek kaşıgı kadar biraz fazlada koyabilirsin saçları besliyo ve kurumasını engelliyor tabi bunu ben uydurmadım bunuda kuaför söyledi boya renginde bir degişiklik olmuyor çünkü ben bunu duyduktan sonra her boyama zeytin yagı ekliyorum çokta memnunum
boya öncesi bol saç kremide işe yarıyor hani şu 7x24 ler felan tabi zeytinyağlı bakımdan sonrada durulamadan boyanabilir teşekkürler:16:

canım benim saçlarım palette kahve köpügü kaç aydır kullanıyorum çokta memnunum hatta boyadıgımda herkes hangi renk diye sordu herkes saçlarımı çok begendi resim ekledim sanki resimde renk biraz kötü gibi çıkmış ama gerçekte hoş duruyor

cok güzel olmuş rengin ama birazda alttaki renge baglı sanırım benim bakır saclarm ama daha acık istiyorum kuaföre sordum bal köpüğü ile küllü sarıyı karıştır boya yavaş yavaş oturur dedi ama bilemiyorum yaniii ne yapsam acmak istemiyorum çünkü cok yıprandı zaten

canım benim saçlarım palette kahve köpügü kaç aydır kullanıyorum çokta memnunum hatta boyadıgımda herkes hangi renk diye sordu herkes saçlarımı çok begendi resim ekledim sanki resimde renk biraz kötü gibi çıkmış ama gerçekte hoş duruyor
bu nasil kahve yalaninda bu kadari kahveyle ne alakasi var bu sacin remen kullu platin gibi

senin saclarin su an rofleli kamndirmayin su insanlari kuaforleremi calisiyosunuz anlamadim kutunun uzerindeki renkle seninkinin alakasi yok yalan soyleyip durma

senin saclarin su an rofleli kamndirmayin su insanlari kuaforleremi calisiyosunuz anlamadim kutunun uzerindeki renkle seninkinin alakasi yok yalan soyleyip durma

Ayıp olmuyor mu? Uslubunuza biraz dikkat etseniz daha iyi olur.. Her boya her saçta aynı etkiyi göstermez. Uygulanan boyanın ne renk çıkacağı, saçın mevcut rengine ve önceden gördüğü işlemlere bağlıdır. Belki arkadaş röfleli saçın üzerine uyguladı ve boya aktıktan sonra bu fotoğrafı çekip paylaştı.

Bilemeyiz.. Bu nedenle yalan söylüyorsun diye peşin hükümlü olmamız uygun düşmez bence.

Back