Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar saçlarını Palette kahve köpüğüne boyayan arkadaşlar resimlerini eklesinler :(

bu arada bende bi kaç saat önce boyadım saçlarımı aynı renge gece çok iyi anlaşılmıyor nasıl oldu karar veremedim bide kaşlarımıda boyadım ilk defa:) 5 dk kadar beklettim uzun beklemeye korktum belki bişey olur diye az bişey rengi değişti iyi oldu herhalde:)

canim tsk ederim.. evet dedigin gibi makyajsiz cektim fotoyu.. umarim sendede ho$ durmustur.. ben birdaha gecicem üstünden cünki sarilari kapatmadi fazla.. kapatsaydi daha cok icime sincekti.. sende cek koy resim merak ediyorum sende nasil durmus

canim tsk ederim.. evet dedigin gibi makyajsiz cektim fotoyu.. umarim sendede ho$ durmustur.. ben birdaha gecicem üstünden cünki sarilari kapatmadi fazla.. kapatsaydi daha cok icime sincekti.. sende cek koy resim merak ediyorum sende nasil durmus

canım çoook tatlı olmuş gerçekten röfle oldugu için bende tam kapanmaz diye düşünmüştüm ama yinede süper gözüküyor söyledigin gibi sonra bidaha boyarsın renk daha iyi olur

kızlar ya benm kendi saçlarım buzul kahve gibi ama uçları daha açık şimdi ben boyasam renk farkı olur mu we o kutunun üsütndeki rengi çok beğendim o renk olur mu acaba yoksa biraz daha beklyim uçlarındakiler gitsin iice kendi saçım kalınca mı boyasam çok kararsızım

canım ya buzul kahve koyu renk yani sen direk kahve köpügüne boyarsan kutudaki renk çıkacagını sanmıyorum

CNM TSK EDERIM...ama gün isiginda röflelerimi kapatmadigini fark ettim.bugün boya aldim tekrar iki kutu.ama bayrama kadar boyamam lazim acaba yarin boyasam yipratirmi sacimi yoksa napsam ?? korkuyorum fazla boya yapmadim sacima.. yeni basliyorum yani:)

ben de çok beğendim cnm güle güle kullan,bişe olmaz bence boyasan üstüste kurur biiraz sadece..

bende çok beğendim rengi bende denemek istiyorum bu rengi ama şu an kızıl kahve saçlarım 15 gün oldu boyatalı bayram sonrasında bende deneyeceğim tabi önce sanırım küllü kumral yapmam gerekli sonarsında deniyeceğim 2 renk arasında kararsızım zaten biri kahve köpüğü diğeri ise bronz kahve açaba hangi si bende hoş durur yeni doğum yaptığım için pek makyaja zamanım yok açıkcası makyajsız kahve köpüğü solgun gösterirdiye biraz tırsıyorum bakalım artık

bende aldım burengi sabah boyuyacam saclarımı bakalım naıl olacak.saclarım sıyahtı.nal duracak cok merak edıyorum.

kelebekafyon canm boyayınca nasıl bi renk olduğunu haber werir misn ben de bu rengi çok isitom saçlarım buzul kahve daha önce bikaç ton açmam lazım sanırım tutmaz gibi duruo ama sen haber werrsen ben de ona göre kararımı weririm

CNM TSK EDERIM...ama gün isiginda röflelerimi kapatmadigini fark ettim.bugün boya aldim tekrar iki kutu.ama bayrama kadar boyamam lazim acaba yarin boyasam yipratirmi sacimi yoksa napsam ?? korkuyorum fazla boya yapmadim sacima.. yeni basliyorum yani:)

canım bende bunu merak ediyordum kuaföre sordum dediki saçların koyuysa açmak için açık renge 2 yada 3 gün arayla boyamak saçı yıpratır ama koyulaştırmak için boyandıgı zaman fazla yıpranma olmuyor dedi tabiki yine azda olsa yıpranır birde boyayı hazırla içine gerçek zeytin yagı koy 1 yemek kaşıgı kadar biraz fazlada koyabilirsin saçları besliyo ve kurumasını engelliyor tabi bunu ben uydurmadım bunuda kuaför söyledi boya renginde bir degişiklik olmuyor çünkü ben bunu duyduktan sonra her boyama zeytin yagı ekliyorum çokta memnunum

bende çok beğendim rengi bende denemek istiyorum bu rengi ama şu an kızıl kahve saçlarım 15 gün oldu boyatalı bayram sonrasında bende deneyeceğim tabi önce sanırım küllü kumral yapmam gerekli sonarsında deniyeceğim 2 renk arasında kararsızım zaten biri kahve köpüğü diğeri ise bronz kahve açaba hangi si bende hoş durur yeni doğum yaptığım için pek makyaja zamanım yok açıkcası makyajsız kahve köpüğü solgun gösterirdiye biraz tırsıyorum bakalım artık

kahve köpügü sürekli makyaj isteyen bir renk degil canım ya bende sürekli makyaj yapmıyorum ama kötü durmuyor

benim saçlarım koyu karamel koyu sütlü kahve gibide duruo
kahve köpüğüne boyasam nolurum acaba

tahmin edebildigim kadrıyla saçların siyaha yakın çok koyu bir renk degil heralde canım dene istersen güzel olur ama baya koyuysa kahve köpügü ilk boyamanda kutudaki renk olmuyor hatta çok koyu renkleri çok fazla açmıyor

Son düzenleme:
slm ben yeni katıldım aranıza bugün akşam saçımı kahve köpügüne boyadım ana saçımın üzerine rengi kumraldı çok çirkin oldu bidaha aynı boyasam kutudaki renk olurmu yada sarı olması için neye boyayabilirim uyuyamıyorum:1no2:

bu renk maalesef kutudaki gibi bir sonuç vermiyorama röfle yada açık saç rengi üstüne boyayanlarınki boya aktıkca güzel bir renk alıyor. ben röfle üstüne boyamama rağmen kumraldan koyu bir ton oldu ilk boyandığında

aynaya bakamıyorum kızıl desem degil bakır desem oda degil kına desem oda degil kafamı pencereden dışarı çıkaramıyorum saçımı dün akşam boyadım bugün yine boyasam yanarmı bu rengi ney kapatır altın sarısı nasıl olur akıl verin

kızlarrr benimde saçımm yoğun bakır ama açıldı şimdi rengii bu rtenge boyasam tutarmıı saçım zaten bu renge yakın bişi olduu acill yardımmm:)

kahve köpüğünde bakırlık kızıllık var mı?
candygirl123 senin saçlarında bakırlık yok gibi duruyor da merak ettim eğer turunculuk yapmıyorsa ben de boyayabilirim. beni aydınlatırsanız sevinirim :)

Back