Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar saçlarını Palette kahve köpüğüne boyayan arkadaşlar resimlerini eklesinler :(

bana bi kaç kuaför önerirmisiniz adanada? hiç bilimiorm çünkü buraları,bi kuaföre gittim saçımı mahfetti felaket kesti pis :(

bana bi kaç kuaför önerirmisiniz adanada? hiç bilimiorm çünkü buraları,bi kuaföre gittim saçımı mahfetti felaket kesti pis :(

ben saçımı heryerde kestirmiyorum canım o yüzden sana 2 kuaför önerebilirim çünkü ben sadece kaç senedir bu 2 kuaförden birine gidip kestiririm hepte güzel kesiyorlar ben memnunum biri kenan evrende kuaför adı simena digeri kenan evren aşagı tarafı oluyor galiba kuaför adı mehmet birde gazipaşada bir kuaför var adı yanlış hatırlamıyosam sait heralde orayıda begenen arkadaşlarım var ama ben orda hiç kestirmedim

çok saol canım bende orayı bi deniyim bi kaç yıl adanadayım bi yer belirlemem lazımdı çok saol cnm :)

ben saçımı henüz bir hafta önce boyattım canım o nedenle bayramdan sonra boyayacağım ama formdaki araştırmama göre kızılı öncelikle küllü kumralla boyuyarak yok edicekmişim sonra kahve köpüğüne gecicekmişim bende böyle deniyeceğim umarım güzel olur resimleride eklerim

ozaman resimleri sabırsızlıkla bekleyecem :):)

Arkadaşlar kahve köpüğü beyaz kapatırmı?

annemede boyamıştım bir kere kahve köpügü annem çok fazla beyaz kapatmadı demişti ama annemin saçlarının önlerinde baya beyaz vardı ondan ama annem yinede begenmişti tabiki kapatıyor ama koyu renklere göre kahve köpüğünün beyaz kapatması biraz daha düşük canım

siyah saç üzerine kahve köpüğü tutmaz herhalde ama nası lbişey olur ? deneyen var mı ?

siyah boyalı saç üzerine kahve köpügü kesinlikle olmaz özellikle birde saçlarını siyaha boyayıp sonra diplerden kendi saçın gelmişse onun üzerine kahve köpügü yaparsan dipler açılır uçlar siyah kalır buda hiç hoş bir görüntü olmaz canım

tabi yakın bir arkadaşım kuaför koyu saçı açmayıda ondan bilgiler ögrenmiştim mesela teyzemin ve kuzenimin saçı siyahtı ben açıp boyadım opuyorumnanaktan

Canım saç açmanın püf noktaları nelerdir bizimle de paylaşır mısın Bi de saçı boyuyosun Dipten ya da uçtan başlamak neye göre değişio

Canım saç açmanın püf noktaları nelerdir bizimle de paylaşır mısın Bi de saçı boyuyosun Dipten ya da uçtan başlamak neye göre değişio

canım açıcı tozla açtım ben piyasada boya kutusundaki gibi satılıyor o şekil alınca daha rahat boya hazırlıyomuş gibi hemen kullanıyosun zaten tek kullanımlık ama büyük kutularda aldıysan 2 yemek kaşıgı gibi tozdan bir kaseye koyup üzerine onun suyunu koyuyosun fazla katı yada cıvık olmamalı o kısmı ayarla sonra saça uyguluyosun saç koyu renk ve dipten baya ana saç gelmişse uçtan boya son 10 yada 15 dakikada diplere sür çünkü ana saç hemen açılır ama boyalı saçın açılması geç olur önce uçtan başlıyoruzki saç 2 renk olmasın yani dip açık uç koyu olmasın diye ama saçının tamamı koyu renkse yeni boyamışsan dipten ana saç daha gelmediyse ozaman açıcıyı hazırla dipten başla tüm saça uygula açıcıyı merak ediyosan küçük küçük mavi toz şeklinde kolestonda tüm suyu falan içinde kutuda satılıyor fiyatı hemen hemen boya fiyatları gibi büyük kutuda alırsan o sadece toz satılıyor 23 tl civarı

hayirli aksamlar kizlar.. ben yeniyim.. güzel bir site.. hosuma gitti. benim tek bir sorum olacaktir net bir cevap yazarsaniz sevinirim.. bende bugün kahve köpügüne baktim tansas da. aldim elime koydum yerine.. kutuda renk süper duruyor.. lorealdi galiba.. hatirlamiyorum ama palette degildi. benim SUANKI SACLARIM RÖFLELI SARI AMA PLATIN VAR ARALARINDA AMA TATLI SARI. ama diplerimden 3-4 parmak kadar koyu kumral kendi sacim cikmis durumda.. simdi ben bu palettenin kahve köpügüne boyarsam uclari farkli dipleri farkli mi olur sizce yoksa hepsi bütün nasil bir renk olusur acaba? cok merak ediyorum ve bayrama kadarda boyamam gerekiyor.. simdiden cvplariniz icin tskler.

becerebildimmi bilmiyorum resim yüklemeye calistim bu renk cok hosuma gidiyo bunu bilen varsa bunu da yazmisken sorayim bari:) birde kendi resmimi yüklüyorum saclarimin rengini göstermek icin. fikirlerinizi bekliyorum bakalim bana yüzüme ve sacima bu kahve köpügü yakisirmi

becerebildimmi bilmiyorum resim yüklemeye calistim bu renk cok hosuma gidiyo bunu bilen varsa bunu da yazmisken sorayim bari:) birde kendi resmimi yüklüyorum saclarimin rengini göstermek icin. fikirlerinizi bekliyorum bakalim bana yüzüme ve sacima bu kahve köpügü yakisirmi

başka bir arkadaşta sormuştu daha öncede söyledigim gibi bence uçtan başla ana saçın olan yere kadar boya kendi saçının oldugu yeri 15 dk falan sonra boya zaten uçların baya sarı oralar biraz koyulaşır dipler açılır hemen hemen aynı tonu elde edersin saçında röfle oldugu için aynı ton çıkmazsa yalancı duruma düşmeyim şimdi:):) ama boyamak istiyosan bu şekil dene

kızlar ya benm kendi saçlarım buzul kahve gibi ama uçları daha açık şimdi ben boyasam renk farkı olur mu we o kutunun üsütndeki rengi çok beğendim o renk olur mu acaba yoksa biraz daha beklyim uçlarındakiler gitsin iice kendi saçım kalınca mı boyasam çok kararsızım

merhaba tekrar.. cvp gelmedi bana.. neyse sorun diiL ben zatn bugün dayanamadim ve palettenin kahve köpügüne boyadim gayet ho$ oldu güzel tatli acik kahve sariya yakin.. röfleliydi saclarim cok kapatmadi sanki bide üzerine hafif röfle atilmis gibi oldu ama tam olarak o kutudaki renk olmuyor yarin resim eklimcem.

Back