G
GaydiricubbatCemilem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi butterfly2009
bana bi kaç kuaför önerirmisiniz adanada? hiç bilimiorm çünkü buraları,bi kuaföre gittim saçımı mahfetti felaket kesti pis ![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana bi kaç kuaför önerirmisiniz adanada? hiç bilimiorm çünkü buraları,bi kuaföre gittim saçımı mahfetti felaket kesti pis![]()
ben saçımı henüz bir hafta önce boyattım canım o nedenle bayramdan sonra boyayacağım ama formdaki araştırmama göre kızılı öncelikle küllü kumralla boyuyarak yok edicekmişim sonra kahve köpüğüne gecicekmişim bende böyle deniyeceğim umarım güzel olur resimleride eklerim
Arkadaşlar kahve köpüğü beyaz kapatırmı?
siyah saç üzerine kahve köpüğü tutmaz herhalde ama nası lbişey olur ? deneyen var mı ?
tabi yakın bir arkadaşım kuaför koyu saçı açmayıda ondan bilgiler ögrenmiştim mesela teyzemin ve kuzenimin saçı siyahtı ben açıp boyadım opuyorumnanaktan
Canım saç açmanın püf noktaları nelerdir bizimle de paylaşır mısın Bi de saçı boyuyosun Dipten ya da uçtan başlamak neye göre değişio