- Konu Sahibi nermin_555
-
arkadaşlar cuma günü yolda yürürken herzaman gördüğüm ve sima olarak tanıdığım bir kızı gördüm.uzunca beline kadar olan saçlarını çok kısa nerdeyse erkek saçı kadar kısa kestirmişti.hayretle baktım yüzüne.ve uzun saç öylelesine yakışıyorduki kendisine.neyse konuya döneyim,onu gördüğümün akşamı burada bir konu açıp sizlere bir sormak istedim.bir bayan neden öyle bir karar verir sizce.ama lütfen bana erkek arkadaşından ayrılmıştır,bunalımdadır falan demeyin.bende öyle buhranlı bir dönemde saçlarını kestirmiş biriyim.farklı yorumlarınızı bekliyorum.
bir bayan neden öyle bir karar verir sizce???? umarım açıklayıcı olmuştur.
ÖR:
Eki Görüntüle 560431 önceki hali (temsili)
Eki Görüntüle 560432 sonraki hali (temsili)
ee degısıklık ıstemıstırr belkı :)
benımde kucukken cok uuzundu saclarım belıme kadardı ama son 10yıldır kısa :) ustelık sıyahtan kızıla dondum
ınsanlar kendılerını nasıl guzel ıyı ve rahat hısedıcekse ona gore kestırır yada boyar :) ılla sevgılısınden ayrılmıs dıye dusunmek sacma gelıor bana
Sıkılmıştır, bakamıyordur o yüzden kestirmiş olabilir.
Ya da kışın saçlarını yıkadığında kurumasında zorluk olduğu için hastalanıyordur, o yüzden kestirmiş olabilir.
kısa saçın kendine özgü bir havası var
ayrıca yakışanada çok modern bir hava veriyor.
bundan olabilir bence
Bunalmıştır, sıkılmıştır. Kısa saç rahatlık bence
kızlar bugün sabah gene gördüm bahsettiğim kızı :)) bir yolunu bulup sordum kendisine neden o kadar uzun saçını öyle kısa kestirdiğini :))
VERDİĞİ CEVAP:''erkek arkadaşım yaklaşık bir yıldır saçların çok uzun kestirsen falan diyordu.bende artık sıkılmıştım o kadar uzun saçtan.bu kadar kısa düşünmüyordum ama erkek arkadaşım çok istedi kısa olmasını bende kıramadım.oturduk internetten dergilerden falan model bakarak böyle bir karar verdik'' dedi.bende teşekkür edip ayrıdım yanından.
velhasıl aşk nelere kadir derler ya öyle bişey heralde.
kafamda sebep düşünürken aklıma birden kendi çocukluğum geldi
ilkokul 1e yada 2ye gidiyordum tam hatırlayamıyorum o zmana belimdeki saçım amerikan traşı kesilmişti
bi keresindede aynı durum oldu ve küt kesildi
hep o annem olacak kadının yüzünden
çalıştığı için sanırım bnm saç bakımım taraması e o zaman ev sobalı tabi..
hergün okula ayrı bi modelle göndermesi artık yorucu olmuştu die böle bişi yaptı
ama sayesinde şimdi tekrar uzatmaya çalışıyorum belime çünkü tadını çıkaramadım
kısacası bu arkadaş da ya bakamamıştır yorumluştur bıkmıştır artık yada yapmak zorundadır
gerçi bi furyadır gidiyor güzel olcaz diye kendini rezil ediyo millet ama
keşke sen bi durdurup sorsaydın yaa
bende cevabı merak ettim
arkadaşım sordum ve yazmıştım zaten :)) yukarıdan okuyabilirsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?