• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Kızlar saçlarını neden çok kısa kestirir???

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

nermin_555

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
47
0
16
İçel Mersin
arkadaşlar cuma günü yolda yürürken herzaman gördüğüm ve sima olarak tanıdığım bir kızı gördüm.uzunca beline kadar olan saçlarını çok kısa nerdeyse erkek saçı kadar kısa kestirmişti.hayretle baktım yüzüne.ve uzun saç öylelesine yakışıyorduki kendisine.neyse konuya döneyim,onu gördüğümün akşamı burada bir konu açıp sizlere bir sormak istedim.bir bayan neden öyle bir karar verir sizce.ama lütfen bana erkek arkadaşından ayrılmıştır,bunalımdadır falan demeyin.bende öyle buhranlı bir dönemde saçlarını kestirmiş biriyim.farklı yorumlarınızı bekliyorum.

bir bayan neden öyle bir karar verir sizce???? umarım açıklayıcı olmuştur.

ÖR:

$11.jpg önceki hali (temsili)

$images (4).jpg sonraki hali (temsili)

ee degısıklık ıstemıstırr belkı :)

benımde kucukken cok uuzundu saclarım belıme kadardı ama son 10yıldır kısa :) ustelık sıyahtan kızıla dondum

ınsanlar kendılerını nasıl guzel ıyı ve rahat hısedıcekse ona gore kestırır yada boyar :) ılla sevgılısınden ayrılmıs dıye dusunmek sacma gelıor bana

arkadaşlar cuma günü yolda yürürken herzaman gördüğüm ve sima olarak tanıdığım bir kızı gördüm.uzunca beline kadar olan saçlarını çok kısa nerdeyse erkek saçı kadar kısa kestirmişti.hayretle baktım yüzüne.ve uzun saç öylelesine yakışıyorduki kendisine.neyse konuya döneyim,onu gördüğümün akşamı burada bir konu açıp sizlere bir sormak istedim.bir bayan neden öyle bir karar verir sizce.ama lütfen bana erkek arkadaşından ayrılmıştır,bunalımdadır falan demeyin.bende öyle buhranlı bir dönemde saçlarını kestirmiş biriyim.farklı yorumlarınızı bekliyorum.

bir bayan neden öyle bir karar verir sizce???? umarım açıklayıcı olmuştur.

ÖR:

Eki Görüntüle 560431 önceki hali (temsili)

Eki Görüntüle 560432 sonraki hali (temsili)

ee degısıklık ıstemıstırr belkı :)

benımde kucukken cok uuzundu saclarım belıme kadardı ama son 10yıldır kısa :) ustelık sıyahtan kızıla dondum

ınsanlar kendılerını nasıl guzel ıyı ve rahat hısedıcekse ona gore kestırır yada boyar :) ılla sevgılısınden ayrılmıs dıye dusunmek sacma gelıor bana

değişiklik istemiş olabilir tabi :))

Sıkılmıştır, bakamıyordur o yüzden kestirmiş olabilir.
Ya da kışın saçlarını yıkadığında kurumasında zorluk olduğu için hastalanıyordur, o yüzden kestirmiş olabilir. :55:

kısa saçın kendine özgü bir havası var
ayrıca yakışanada çok modern bir hava veriyor.
bundan olabilir bence :34:

Sıkılmıştır, bakamıyordur o yüzden kestirmiş olabilir.
Ya da kışın saçlarını yıkadığında kurumasında zorluk olduğu için hastalanıyordur, o yüzden kestirmiş olabilir. :55:

tabi haklısın,o kadar uzun saçın bakımı zor bir durum,uğraş gerektirir.

kısa saçın kendine özgü bir havası var
ayrıca yakışanada çok modern bir hava veriyor.
bundan olabilir bence :34:

evet katılıyorum sana,zaten uzun saç yakıştığı gibi kısa saçta çok yakışmıştı bu bayana.

Bunalmıştır, sıkılmıştır. Kısa saç rahatlık bence :34:

:))kendisini bir daha gördüğümde saçlarını neden öyle kestirdiğini sorsam ayıp etmiş olurmuyum sizce??

kızlar bugün sabah gene gördüm bahsettiğim kızı :)) bir yolunu bulup sordum kendisine neden o kadar uzun saçını öyle kısa kestirdiğini :))

VERDİĞİ CEVAP:''erkek arkadaşım yaklaşık bir yıldır saçların çok uzun kestirsen falan diyordu.bende artık sıkılmıştım o kadar uzun saçtan.bu kadar kısa düşünmüyordum ama erkek arkadaşım çok istedi kısa olmasını bende kıramadım.oturduk internetten dergilerden falan model bakarak böyle bir karar verdik'' dedi.bende teşekkür edip ayrıdım yanından.

velhasıl aşk nelere kadir derler ya öyle bişey heralde.

Dün markette bir bayan gördüm.Çok güzel çok hoş bir yüzü vardı saçları dediginizden kısa bir erkek kesimiydi.Yakışıyorsa eğer ki çok yakışmıştı.:61::61:
Cesaret edebilene göre güzel bir şey aslında.

bende yukardaki resimdeki kadar uzun saclarimi erkek gibi kisacik kestirmistim.sebebi hem depresyondaydim hem de merak ediyordum cunku cocuklugumdan beri hep uzun sacliydim.kisa sac yakismisti ama bi daha o kadar kisa kestirmem cunku uzun saci daha cok begeniyorum

benim gibi saçını yakmıştır ..kuaför gazabına uğramıştır :36: değişiklik istemiştir ..sağlık sorunu vardır v.s herşey olabilir

zaruri bir durum da olabilir Allah korusun da.hayatta her şey olabilir.

ya da sıkılmıştır.kısa saça senelerdir heves edip en son bi cesaretle yaptırmıştır.

saçları yıpranmış,yenilensin istemiş olabilir.

vs.......

kafamda sebep düşünürken aklıma birden kendi çocukluğum geldi :1:
ilkokul 1e yada 2ye gidiyordum tam hatırlayamıyorum o zmana belimdeki saçım amerikan traşı kesilmişti
bi keresindede aynı durum oldu ve küt kesildi
hep o annem olacak kadının yüzünden :1:
çalıştığı için sanırım bnm saç bakımım taraması e o zaman ev sobalı tabi..
hergün okula ayrı bi modelle göndermesi artık yorucu olmuştu die böle bişi yaptı
ama sayesinde şimdi tekrar uzatmaya çalışıyorum belime çünkü tadını çıkaramadım :(
kısacası bu arkadaş da ya bakamamıştır yorumluştur bıkmıştır artık yada yapmak zorundadır
gerçi bi furyadır gidiyor güzel olcaz diye kendini rezil ediyo millet ama
keşke sen bi durdurup sorsaydın yaa :1:
bende cevabı merak ettim

kızlar bugün sabah gene gördüm bahsettiğim kızı :)) bir yolunu bulup sordum kendisine neden o kadar uzun saçını öyle kısa kestirdiğini :))

VERDİĞİ CEVAP:''erkek arkadaşım yaklaşık bir yıldır saçların çok uzun kestirsen falan diyordu.bende artık sıkılmıştım o kadar uzun saçtan.bu kadar kısa düşünmüyordum ama erkek arkadaşım çok istedi kısa olmasını bende kıramadım.oturduk internetten dergilerden falan model bakarak böyle bir karar verdik'' dedi.bende teşekkür edip ayrıdım yanından.

velhasıl aşk nelere kadir derler ya öyle bişey heralde.

kafamda sebep düşünürken aklıma birden kendi çocukluğum geldi :1:
ilkokul 1e yada 2ye gidiyordum tam hatırlayamıyorum o zmana belimdeki saçım amerikan traşı kesilmişti
bi keresindede aynı durum oldu ve küt kesildi
hep o annem olacak kadının yüzünden :1:
çalıştığı için sanırım bnm saç bakımım taraması e o zaman ev sobalı tabi..
hergün okula ayrı bi modelle göndermesi artık yorucu olmuştu die böle bişi yaptı
ama sayesinde şimdi tekrar uzatmaya çalışıyorum belime çünkü tadını çıkaramadım :(
kısacası bu arkadaş da ya bakamamıştır yorumluştur bıkmıştır artık yada yapmak zorundadır
gerçi bi furyadır gidiyor güzel olcaz diye kendini rezil ediyo millet ama
keşke sen bi durdurup sorsaydın yaa :1:
bende cevabı merak ettim

arkadaşım sordum ve yazmıştım zaten :)) yukarıdan okuyabilirsin :))

arkadaşım sordum ve yazmıştım zaten :)) yukarıdan okuyabilirsin :))

ayyy erkeklerede akıl sır ermiyo yani o da bari şekilli filan yaptırsaymış saçını değişik hoş dururmuş illa nie o kadar kestirmş
yarın da uzat derse şaşırmam hadi bakalım o zaman nasıl uzatcak o saçları :1:

Back