• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR REGL GÜNLERİMİZİ YAZIP BERABER BEKLEYELİM Mİ ?

23 Eylül regl tarihim 2 kere hamıle kaldım ilk bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim oğlumu 6 ay önce 38 haftalıkken kaybettim anne karnında kalbı durdu 😔 bütün testler yapıldı hepsi temiz cıktı genetik pıhtılaşma bağışıklık falan Allahın takdiri boyleymş sezeyan oldum doktorum 6 ay korunma verdi bu ay başlıycaz tekrardan rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah 🤲 ❤️
Canım çocukların melek olmuşlar inşallah bu sefer olur ve seninle olurlar Allah'ım sana nasip etsin

Takvime gore yumurtlama gunlerinde iliski yasadik ondan 1 hafta sonra asiri kasik ve ben agrilarim olustu. Ve cok az kanamam oldu korktum doktora gittim enfeksiyonun var dedi ilac verdi. Bende zaten kronik sistit var devamli tekrarliyor ama hic oyle kanamam olmamisti.Neyse bu haftada bel ve kasik agrilarim ara ara gidip geliyor,dunden beride gogus hassasiyetim var amaa sanki boyle regl olucakmisim gibi bi haller var bunyemde bilemdim. Olmadi onumuzdeki ay ovulasyon testlerinden alicam 30 lu kullancam :KK49:
Ya o kasık ve bel ağrılarını ben de yaşadım göğüs hassasiyeti inanılmaz fazlaydı ama adete yakım bütün belirtiler bitti anlamadım ben de kanamam olmadı sadece leke gördüm 30lu test nasıl oluyor canım?Kaç yıllık evlisin? Çok soru sordum ama 🙈

Ben 8 eylül regl günüm bugün ovitrelleden 9. Günü ve merakla bekliyorum belirtim henüz yok ama olsun istemiyorum çünkü her ay belirti yaşıyorum ama hamile kalamıyorum birde eşi varikosel olup hamile kalan var mı benim için umut olun lütfen.
AH ne güzel kuzum
8 eylül benimde :)
Beraber regl olucaz...
Benim bu aydan çok umudum yok :(
Ama olsun...

Ya o kasık ve bel ağrılarını ben de yaşadım göğüs hassasiyeti inanılmaz fazlaydı ama adete yakım bütün belirtiler bitti anlamadım ben de kanamam olmadı sadece leke gördüm 30lu test nasıl oluyor canım?Kaç yıllık evlisin? Çok soru sordum ama 🙈
Birbirimize sorular sordukca bilgileniyoruz zaten canim.Ay ins ikimizinde yuzu guler o gun :dua: .
Ben kac tane eczane dolastim bu ay ovulasyon testi icin ama baktigim tum eczanelerde hep 5li falan vardi o nereme yetsin :halay: Cokta pahalilardi 60 TL verdim 1 kutu aldim valla kullandim ama nasil kullandigimi bir ben bir Allah biliyor.Ilk defa kuallandigim icin ilkini yanlis kullandim zaten cope gitmisti kalan 4 tanesiyle kafama gore yaptim hic bisi anlamadim yani.Internetten arastirdim 30lu yani icinde 30 tane ovulasyon testi var ve zaten dongusu 28 gunde bir olan biri icin yetiyor.Her gun 1 tane test yapcam yeterlidir.

Kocam beyle 3cu senemize giricez Eylulde. Hamileysem eger iste cok guzel bir hediye olucak ona :KK200:

Birbirimize sorular sordukca bilgileniyoruz zaten canim.Ay ins ikimizinde yuzu guler o gun :dua: .
Ben kac tane eczane dolastim bu ay ovulasyon testi icin ama baktigim tum eczanelerde hep 5li falan vardi o nereme yetsin :halay: Cokta pahalilardi 60 TL verdim 1 kutu aldim valla kullandim ama nasil kullandigimi bir ben bir Allah biliyor.Ilk defa kuallandigim icin ilkini yanlis kullandim zaten cope gitmisti kalan 4 tanesiyle kafama gore yaptim hic bisi anlamadim yani.Internetten arastirdim 30lu yani icinde 30 tane ovulasyon testi var ve zaten dongusu 28 gunde bir olan biri icin yetiyor.Her gun 1 tane test yapcam yeterlidir.

Kocam beyle 3cu senemize giricez Eylulde. Hamileysem eger iste cok guzel bir hediye olucak ona :KK200:
Ay bizim de 1 eylülde tanışma yıl dönümümüz canım eğer öyle bir şey varsa çok mutlu olur eşim nasip tabi ☺️ Ben de alayım o testlerden canım Rabbim seni bebişle müjdelesin inşallah 🥰

Ve gecen sene bi hamilelik yasadim 3 ay dolmadan karnimda olmustu kurtaj oldum canim. Adini Lima koymayi cok istiyordum kiz cocugum olursa diyordum o yuzden profil ismimde Lima :KK36: Kiz cocuk asigiyim :KK36:

Ve gecen sene bi hamilelik yasadim 3 ay dolmadan karnimda olmustu kurtaj oldum canim. Adini Lima koymayi cok istiyordum kiz cocugum olursa diyordum o yuzden profil ismimde Lima :KK36: Kiz cocuk asigiyim :KK36:
İnşallah nasip olur canım Lima ismi hakikaten çok güzelmiş 🥰

Ben de öyleydim ama oğlumu kaybettikten sonra sanki tekrardan oğlum olsun istiyorum aslında farketmez kız erkek ama insan yarım kaldıgıyla tamamlanmak istiyor 😔

Sen neden kaybettin canim :KK43:
Sebebi yok canım 38 haftalıkken anne karnında kalbı durdu oğlumun be kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir şey oğlum saglıklı bir bebekti 3055 gr 49 cm dogdu gebelik şekeri tansiyon hiç biri yoktu genetik test yapıldı temiz cıktı pıhtılaşma da cıkmadı doktorum dogal ölüm dedi canım 😔

Sebebi yok canım 38 haftalıkken anne karnında kalbı durdu oğlumun be kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir şey oğlum saglıklı bir bebekti 3055 gr 49 cm dogdu gebelik şekeri tansiyon hiç biri yoktu genetik test yapıldı temiz cıktı pıhtılaşma da cıkmadı doktorum dogal ölüm dedi canım 😔
Kaderi boyleymis demekki valla cok uzuldum cok zor bir durum Allah bir daha o aciyi yasatmasin. Ilk denemende ins hamis kalirsin canim.Denemelere hemen baslaaa :KK200::halay:

Kaderi boyleymis demekki valla cok uzuldum cok zor bir durum Allah bir daha o aciyi yasatmasin. Ilk denemende ins hamis kalirsin canim.Denemelere hemen baslaaa :KK200::halay:
İnşâllah cnm kucagıma alacagım bir evlat olsun inşallah 🤲🥰bu ay adetim bittikten sonra başlayacagm bakalım hayırlısı 🤲

Back
X