• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar, Rahmin içi Sirkeli suyla yıkanır mı hiç?

Bende öyle yaorım zaten canım şimdi başka bir doktordan randevu aldım
Salı günü gitcem bakalım bu doktor sirke olayına ne diyecek
İşin kötüsü yeni raddevu aldığım doktorla eski doktorum aynı hastanede ve odalarıda karşılıklıkaydirigubbakcemile3

canım bu sirkeyi öneren doktorun ismi ne ve hangi hastanede?
ben de malatyadayım ve sana bikaç doktor önerebilirim.

Vay anasını ne doktorlara kaldık. :bbo:

Hayır yani bir de, cahil hiçbir şeyden haberi olmayan bir kadın olsanız ve bunu sorgusuz sualsiz, ciddi ciddi uygulamaya kalksanız?! Düşünmek bile istemiyorum.

canım geçmiş olsun aynı sorun bende de var ben de bir çok ilaç denedim ama en son doktorum bir fitil verdi onunla daha iyiyim şimdi azaldığını hissedebiliyorum burda ilacın ismini yazmam doğru olmaz ama sana özelden yazayım canım istersen ama gene de doktoruna danış öyle kullan ben antibiyotik kullandım ama onu da bünyem kabul etmedi ilacı içtikten sonra istifra ediyordum doktorum kesti sadece fitil kullanabiliyorum şimdi
elma sirkesine gelince o nasıl bir doktor ya sirkeyle böyle bir olay yapılmaz ki doktorlar duru suyla bile vajinal duşu önermiyor bir de şırıngayla enjekte edecek
o doktora bir sor bakalım evli miymiş evliyse eğer önce kendi eşinde bir uygulasın eğer o yanmazsa sana uygulasın ilk defa duyuyorum ben bunu çok geçmiş olsun canım

ilginç su bile enfeksiyonu artırıyor valla dr soracam gidince bide olur dermiş prof

Ben sirkeli suyla dış genital bölgenin yıkanmasını duymuştum da vajina içi için birşey diyemiycem...

Elma sirkesi ph olarak kadın vajinasına en yakın olanıymış... vajinadaki mantarın tekrarlaması da çoğu kez ph dengesinin bozulmasından kaynaklanıyor... bu phı bozan başta havuz kimyasalları ne yazıkki

Bende bu mantar illetinden çok çekmiş biri olarak tekbir drla yetinmemeni derdine dermanı bulana kadar dr değiştirmeni tavsiye ederim.. ben öyle yaptım ve kurtuldum sayılır...yıllardır rahatım

elma sirkesiyle yıkamayı bilmiyorumda...ben çocuk tedavisi görüyorum doktorum banada her birlikte olmadan önce karbonatlı suyu enjektöre alve rahmi yıka demişti ben bu uygulamayı bir iki ay denemiştim..

diplomayı bakkaldan mı almış canım bu doktor, sakın ha, rahmin, haznenin florsaını bozar, türlü enfeksiyonların oluşmasına yol açarsın, bence bi daha asla o dr ye gitme

Canım zaten doktor olacak adamda bana rahminin florası bozuk onun için sürekli iltihabıın oluyor dedi ve sirkeli suyla bu yüzden yıkamamı istedibenneyaptımki

Ben sirkeli suyla dış genital bölgenin yıkanmasını duymuştum da vajina içi için birşey diyemiycem...

Elma sirkesi ph olarak kadın vajinasına en yakın olanıymış... vajinadaki mantarın tekrarlaması da çoğu kez ph dengesinin bozulmasından kaynaklanıyor... bu phı bozan başta havuz kimyasalları ne yazıkki

Bende bu mantar illetinden çok çekmiş biri olarak tekbir drla yetinmemeni derdine dermanı bulana kadar dr değiştirmeni tavsiye ederim.. ben öyle yaptım ve kurtuldum sayılır...yıllardır rahatım

Canım zaten bu değiştireceğim 10.doktor olacak inşallah bende senin gibi sorunuma çözüm bulup rahatlarım

bir dr böyle bişey demesi çok saçma alternatif tıp beğenmezler pek bence sakın yapma

enfeksıyon ıcın 1 lt kaynamıs suya 1 cay baredagı sırke karısımı ıle wc de taharet alıyordum
ıyı gelıyordu tabı yanında esın ve sen ılac tedavısı olacaksınz
ılacaa baslayıncada 15 gun cınsel perhız yapacaksınız mumkunse ustunden 1 adet gecsın demıstı doktorum cok sukur gectı

enfeksıyon ıcın 1 lt kaynamıs suya 1 cay baredagı sırke karısımı ıle wc de taharet alıyordum
ıyı gelıyordu tabı yanında esın ve sen ılac tedavısı olacaksınz
ılacaa baslayıncada 15 gun cınsel perhız yapacaksınız mumkunse ustunden 1 adet gecsın demıstı doktorum cok sukur gectı

Canım ya ama benim doktorum eşime ve bana ilaç tedavisi vermedi birde sirkeli suyu rahminin içine enjektörle fışkırtacaksın dedi o aklımı karıştırdı o bölgeye su bile fışkırtılmaz benim bildiğim

BU nasıl doktordur yaa .Kaç asır önceden mezun oldu acaba.Sakın deneme böyle bişeyiilülülülülülüYoksa yanarsın

Back