arkadaşlar ben reglime 1 hafta kala kan testi yaptırmıştım ve çıkmamıştı .. çok üzülmüştüm..çünkü ovulasyon testi kullanmıştık çok umutluyduk.. 1 hafta sonra reg günüm yada 1 gün sonrasında idrarda erken gebelik testinde çıktı.. ve şimdi oğlum 6 aylık içimde:) bence regl olana kadar bkleyin.. kanda bile hemen çıkmıyor.. allah isteyen herkese nasip etsin..
canım yaptım ama çizgi önce çıktı,15 dk sonra kayboldu,yazdım detaylı.
şimdi pazartesiyi bekliyorum ,bu iki gün de regl olmazsam kan testine gidicem canım,artık pazartesi netleştiricem...
Amin canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...benim adetim geçti zaten,bugün 3.gündeyim,pazartesi de gecikmemin 5.günü olacak eger regl olmazsam.o yüzden kan testi kesin sonuç verir pazartesi diye düşünüyorum ,bakalım hayırlısı....
Bu arada sabah test yaptım,çok ilginç bişey oldu.Hani önce t'den sonra c'den ilerliyor ya ,önce t'de silik mi silik bi pembe çizgi belirdi,ama pembeydi,kalbim yerinden çıktı sandım sonra c'de daha koyu çizgi belirdi.10-15 dk falan o silik pembe çizgi bariz durdu,tam kan testine gidiyim diye hazırlanırken çizgi kayboldu gitti .tek başına c 'deki koyu çizgi duruyor...Hiç böyle bişey yaşayan var mı? bu ne ki şimdi? hayal mi gördüm acaba diyorum ama değildi ya...
Regl belirtilerim yok hala , bugün 3.geçikme günündeyim.karnımda hissettiğim o garip kasılmaya benzer şey azaldı,o da yok gibi artık. bugün ve yarını da atlatırsam pazartesi direkt kan testine gidicem.dua edin bana...
ben de bugün gecikmenin 2. günündeyim. evde test yaptım negatif çıktı.galiba yok bişeygerçi adet belirtisi de yok hala.bugün bi tıp merkezine gittim.kan testi yaptırıyım diye.adetiniz en azından 5 6 gün geçsin dediler.daha erkenmiş çıkmaz dediler. bilmiyorum yaa düşünmek istemiyorum.adet olacaksam olsam artık:hulya:
canım dün akşam kayınvalidemdeydim.. yazamadım cevap kusura bakma...bu test ne tuhafmış ya.acaba geç döllenme olmuş olabilir mi ondan tam net çıkmıyodur belki.hem göğüslerde de illa ağrı olacak diye bişey yok bazı arkadaşların sadece sendeki gibi hafif şişlik te olabiyomuş zamanla süt doldukça gerginleşirmiş.bakalım kan testine gitmeden önce pazartesi sabah bi idrar testi yap istersen amamümkünse farlı marka olsun...5. gecikme günün olucak ve geç döllenmeyse ancak çıkmaya başlar.
ya bende bugün dişçiye gidicem diye sabah test yaptım ne olur ne olmaz diye ama tabi adetimin 2. günü ve baya kanamam vardı.teste ilk dakikada hafif pembe çizgi belirdi.c ye göre çok daha açık ama yinede belliydi sonra açık çizginin boyası yayıldı sanki ve bekleyemedim evden çıkmam gerekiyodu 5 dk sonra çıktım.akşam geldiğimde pembe çizginin boyası tamamen c çizgisine doğru yayılıp kurumuştu artık çizgi belli değildi.herhalde idrardaki adet kanamasından olmuştur değil mi bu?çünkü sonra çizgi falan yoktu...
kızlar kusura bakmayım amma uzattım... aytug08 canım inşallah pazartesi iyi haberini bekliyoruz:Saruboceq: çok tatlı bi heyecan bu maşallah
iyi akşamlar....
aytug08 canım sana bişey sorucam ben 1 defa aşılama yaptırdım ve olmadı.diyorum ki acaba yaniden mi denesem gelecek ay.yaza tüp bebek istiyorum ama daha çok var ve bebek isityorum ama bi yandan da aşılama çok boş geliyoo yani doğal yoldan pek farkı yok diyorum bilmiyorum kararsız kaldım....
yoksa başka bi doktora gidip tekrar bi kpontrolden geçip şu vajinada spermlerin ölüp ölmediğini gösteren bi takım detaylı testler var ya onlardan mı istesem acaba???
bi fikir verirsen ve tabiki diğer arkadaşlar da ilgilenirlerse sevinirim ...
bu arada senin adetten haber var mı canım çok merak ediyorum haberdar et bizi....
aytuğ cnm sıkma canını..bi dahaki aya inşallah alırsın bebeğini kucağına..öpüyorumm çalışmalara devam bol şans:)))
aytug08 canım şimdi okudum arkadaşım adet olmuşsun oooff çok üzüldüm şimdi ya. hatta akşam eşime de senden bahsetmiştim sanırım arkadaşım hamile diye...o da arada soruyodu varmı haber diye umut işte...üzülme dicem ama üzülüyo insan hemde çook işte bende hep bunu yaşamıyım diye bu ay hiç ümitlenmeöiştim sanırım en iyisi bu...
canım şu merkez işine gelince ist cerrahinin sitesine falan baktım ama henüz birikimimiz hazır olmadığı için gidemedim tabi. bi de tüp bebek bölümündeki merkezkere baktım bizim bu siteden.yorumları falan okudum çok fazla kişi memorial tüp bebeği tavsiye ediyo orada, sonucu negatif olanlarda öyle diyo ama tabi bilemiyorum hep parayla oluyo bu işler dediğin gibi...araştırıp o ileri tetkikleri yaptırmak istiyorum ama bu seferde tüp bebek parasını geciktiricez bilmiyorum kafam çok karışık...
buarada benim eski doktora bi aşılama denesem o daha ucuz ya yaza kadar beklerim sonra da... bilmiyorum arkadaşım düşünücem bu arada...
ist cerrahide ne kadarmış tüp bebek bi bilgin var mı bide ilaçları sigorta öder mi acaba orada?
memorial da sigorta ödemiyomuş sanırım ve tedavi ilaç hariç 1900 euromuş.
aytug08 canım şimdi okudum arkadaşım adet olmuşsun oooff çok üzüldüm şimdi ya. hatta akşam eşime de senden bahsetmiştim sanırım arkadaşım hamile diye...o da arada soruyodu varmı haber diye umut işte...üzülme dicem ama üzülüyo insan hemde çook işte bende hep bunu yaşamıyım diye bu ay hiç ümitlenmeöiştim sanırım en iyisi bu...
canım şu merkez işine gelince ist cerrahinin sitesine falan baktım ama henüz birikimimiz hazır olmadığı için gidemedim tabi. bi de tüp bebek bölümündeki merkezkere baktım bizim bu siteden.yorumları falan okudum çok fazla kişi memorial tüp bebeği tavsiye ediyo orada, sonucu negatif olanlarda öyle diyo ama tabi bilemiyorum hep parayla oluyo bu işler dediğin gibi...araştırıp o ileri tetkikleri yaptırmak istiyorum ama bu seferde tüp bebek parasını geciktiricez bilmiyorum kafam çok karışık...
buarada benim eski doktora bi aşılama denesem o daha ucuz ya yaza kadar beklerim sonra da... bilmiyorum arkadaşım düşünücem bu arada...
ist cerrahide ne kadarmış tüp bebek bi bilgin var mı bide ilaçları sigorta öder mi acaba orada?
memorial da sigorta ödemiyomuş sanırım ve tedavi ilaç hariç 1900 euromuş.
saglık olsun lütfen üzülme allahım öyle büyük ki hiç ummadıgın anda geleçek yavrun benim de öyle oldu herşey umudu kesmişken geldi miniğim
umut ve sabır
lüften üzülme biliyorum çok kolay söyleniyor bu kelime ama alalhım çok büyük sabret umut et
canım önce şu test ten bahsediyim testi çarşamba kanamam kesilince tekrarlarım ama zannetmiyorum çünkü bu ay çok fazla kanamam oldu yani bebek olsa da durmazdı zaten ama dişimin kanal tedavisi var onun için tekrarlayınca yazarım...
sigorta olayı da da ben emekli sandığıyım ama benim aşılama yaptırdığım yerde özel bi hastanenin tüp bebek bölümüydü ilaçlarım 1,200 tl tutmuştu ve onlar rapor hazırladılar sadece %10 nunu ödedim 120tl.
ama bunu da devlet 2 mi 3 defa mı ne ödüyomuş bu ilaçlar tüp tedavisi için de kullanılanlardan o yüzden tüp tede belki rapor yazılır ama ssk için de aynı uygulama vardı.ama her hastenin anlaşması yok sanırım
şu jinemed de çok uygunmuş eğer beşiktaş için de verirse aynı fiyatı süpermiş.benim hastane de ilaç hariç 4500 dolardı büyük bi hastane ama çok bilinen biyer değil.ama doktor dan pek memnun kalmadım çok ilgili değil ama aşılama dan ilaçlarımın yarısı kalmıştı belki denersem aşılamayı deneyip yaza para biriktiririm...
sen ne zaman yılbaşı gibi mi tüp düşünüyosun canım inşallah gerek kalmaz da....
ama sen de jinemed ve ist cerrahiye sor belki sigorta anlaşmaları vardır ve ilaçları indiriler en azından...