- 19 Nisan 2009
- 1.597
- 635
aaa ben sigortanın ilaç ta olsa devlet hastanesinden rapor olmadan karşılayabileceğini hiç bilmiyodum bak bu bana çok iyi oldu,en azından bu doğrultuda bi araştırma yapıyım ist cerrahi'ye sorayım (emekli sandığını da sorarım senin için). şu anda çalışmadığım için eşimin üstünden ssk'lıyım ve 10 TL bile olsa ne kadar indirim imkanı varsa kullanmak durumundayım.jinemed'in fiyatı gerçekten süper ,eşimin doktoru kendi indirimini kullanıcakmış,beşiktaş'taki için de aynı fiyatı verse bile kafam karışık çünkü ne biliyim orada hiç bi doktoru tanımıyorum,hiç gitmedim.ama bu ist cerrahi'de yaptırmayı düşündüğüm dr süper,istediğin herşeyi konuşabiliyorsun ve çok pozitif.zaten hamilelikte de önceki doktorum takip edicek,aralarında paslaşıyorlar,odaları bile yan yana ,o da güven veriyor bana.
demin tüp bebek bölümünü incelerken dikkatimi çekti ,tüp bebek öncesi birkaç ay önceden vitamin,antioksidan falan gibi ilaç uygulamalarına başlandığını okudum . o yüzden yarın bahsettiğim dr'u arayıp randevu alıcam ,verirlerse yarın hemen muayenehanesine gidicem. 1 sayfa soru listesi hazırladım,mikroyla ve süreçle ilgili aklımdaki herşeyi sorucam,kadıncağız beni kapılardan kovalamazsa iyidir:))
senin kalan ilaçları kullanma gibi bi avantajın var,o zaman yakın zamanda aşılamayı dene bence de ,inşallah tutar Allah'ın izniyle böylece bunlarla uğraşmana hiç gerek kalmaz.
bu arada ilaç hariç 4500 dolar çok pahalıymış,abartmışlar bence,hem doktordan da memnun kalmamışsın,hiç düşünme bence çünkü en önemlisi doktor .
canım ben ocakta kısmetse başlamak istiyorum .yani bundan sonra sadece 1 regl var olmam gereken.. ondan sonraki ilk reglimde başlamış oluyorum inşallah...
canım hemen başlayabilecek olman çook güzel ben de heyecanlandım şimdidelikafadulden. bugün gittiysen doktora o zaman belki vitaminleri vermiştir.bence de kendi doktorunda başlaman daha iyi olur.sen bi başla arkadaşım inşallah hayırlı haberlerini alırız.ve sigorta da geçiyorsa orada ilaçları ödemezsin süper olur.ben de şu memoriali düşünmüştüm ama gerçekten çok pahalı.zaten şimdi başlayamam daha birikimimiz hazır değil.mecburen yazı beklicem.senin inşallah hamilelik haberini alırız, bende olmadı ist cerrahiyle görüşürüm sen memnun kalırsan.
doktora gittiysen haberdar et canım
iyi akşamlar...