Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yaaa harika bu kasılmalar gebelik belirtisidir bence süüüüpeeeeerrrrrrrrrr......hihoyyyt
hadi bakalım ya heyecanlandım şimdi bak. paztesiyi beklemek zor bi kan tesi mi yaptırsan acaba??
oldum canım yaaa malesef bak yukarda sana 2 tane mesaj yazdım ama görmemişsin aynı anda yazmışız ondan sanırım
canım bence umutlan çünkü bu kasılma olayı beni de heyecanlandırdı, durup dururken olmaz böyle insan
göğüslerin falan nasıl ağrı şişme falan var mı
kusura bakma geç yazıyorum şimdi girebildim nete.
bugün de kendimi tuttum ve test yapmadım ama regl de olmadım,hala hiçbir regl belirtim yok, sadece bugün ilginç bişey oldu, karnımın alt kısımlarında garip bi kasılma gibi bişey hissediyorum daha önce hiç hissetmediğim bişey,sanki içimde bir nokta büzülüyor ve genişliyor gibi,ara ara devam ediyor tuhaf bişey...onun dışında hiçbişey yok ,pazartesiyi bekliyorum heyecanla,bi yandan da kendimi kaptırmıyım diyorum...hiç duydun mu böyle kasılmaya benzer garip bişey?bu arada çok sağol ilgilendiğin için...senin var mı bebişin ya da hamile misin?ya da benim gibi çabalıyor musun?
allahım hayılrsının versin inşallah hamilesindir
bende 2.5 yıl bekledikden sonra anne oldum hiç bir sorun yoktu anne olmam için , sadeçe sitret yaptığım için olmadı 2.5 yıl sonra vazgeçtim geldi minigim şimdi 11 aylık oğlum var
bu arada sabah test yaptım,çok ilginç bişey oldu.hani önce t'den sonra c'den ilerliyor ya ,önce t'de silik mi silik bi pembe çizgi belirdi,ama pembeydi,kalbim yerinden çıktı sandım sonra c'de daha koyu çizgi belirdi.10-15 dk falan o silik pembe çizgi bariz durdu,tam kan testine gidiyim diye hazırlanırken çizgi kayboldu gitti .tek başına c 'deki koyu çizgi duruyor...hiç böyle bişey yaşayan var mı? Bu ne ki şimdi? Hayal mi gördüm acaba diyorum ama değildi ya...
Regl belirtilerim yok hala , bugün 3.geçikme günündeyim.karnımda hissettiğim o garip kasılmaya benzer şey azaldı,o da yok gibi artık. Bugün ve yarını da atlatırsam pazartesi direkt kan testine gidicem.dua edin bana...
merhaba dünden beri takip ediyorum merakla hamile misin die :)
test yapacaktın galiba bu sabah yaptın mı ya da bi gelişme var mı??
canim test yaptin mii?
bencede test bozuk olablir canım testi yinele bence.
hamilesin inşaallahh
cnm gecen ay ben 4 gün öncesi çift çizgi belli belirsiiz gördüm ertesi gün yaptım yoktu gittim test yaptırdım sonuç 2.79 ve 3 gün sonra hastalandım umarım senin sonuc cok güzel olur