• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar platin sarısı istiyorum,sizce bana yakışır mı ?????

izmirli82

NİSAN'IM CANIM KIZIM
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
743
8
318
İzmir
Saçlarım resimde gördüğünüzden 2 ton falan daha açık şu an.Platin sarısına kafayı taktım ama karar veremiyorum,yakışır mı yaşımı büyük gösterir mi diye tereddütlerim var.Sizce nasıl olur, fikirlerinizi bekliyorum :31:

Eklentiler

• $SDC10262.JPG
    $SDC10262.JPG
    93,9 KB · Görüntüleme: 146
Son düzenleme:
bu renk te çok güzelmiş,bu renkten 2 ton açıksa şu anda,bence yakışır cnm...ten rengin açıkmış,platini kaldırır diye düşünüyorum..

Platin seni olduğundan yaşlı gösterir.ve çok dip yaptırman gerekir. dipler çıkınca çok basit duruyor platinde. heleki makyajsız çıkarsan dışarıya hasta gibi durursun beyaz tenlisin. iyi düşün bu saç rengin çok güzel bence hiç bozma..

bence platin yaslı gösterebilir yüzü küçük insalarda bazen ters etki yapıyor
ama yüzün minyonda değil bence böyle kalsın :80:

bu renk te çok güzelmiş,bu renkten 2 ton açıksa şu anda,bence yakışır cnm...ten rengin açıkmış,platini kaldırır diye düşünüyorum..

Platin seni olduğundan yaşlı gösterir.ve çok dip yaptırman gerekir. dipler çıkınca çok basit duruyor platinde. heleki makyajsız çıkarsan dışarıya hasta gibi durursun beyaz tenlisin. iyi düşün bu saç rengin çok güzel bence hiç bozma..

bence platin yaslı gösterebilir yüzü küçük insalarda bazen ters etki yapıyor
ama yüzün minyonda değil bence böyle kalsın :80:

bence çookk yakışır dışarı çıkarkende süslenirsin bebek gibi olursun

ne karar vericem ben şimdi :27: :60:

profil resmindeki sacında cok güzel ama evet dip boyan geldikçe yaptırmak zorundasın yada kuaförüne sorarsın dip boyanı hangi sarı tonuyla yaptırman gerektiğini ve nasıl yapılacagını kendin yaparsın ama ben yakıştırdım sarı saçı öyle hayal ettim seni hoş olursun iyi düşün sen bize bakma istersen önce röfle yaptır yavastan basla birden boyatınca garip gelebilir alışamazsın bu sefer sarıya üzülürsün paltin röfle yaptır bi düşün derim?

yap gitsiiiiin aklında kalacağına başında kalsın olmadı mı ? koyultursun rengini olurbiter :)
saçlarım bozulur falan deme 39 yaşındayım denemediğim renk kalmadı lacivert yeşil dahil 3 gün ara ile renk değiştirdim bişeycikler olmadı içinde kalması yap

canım benim ben de ya yarın ya da çarşamba zaten sarı olan saçlarımı iyice platin yaptırıcam sayfam var bu bölümde eklerim oraya bence sana da çok yakışır hatta eminim...aman yakmasınlar dikkat et tatlım sana tek önerim bu ;) ama şunu da bil ki sarı saç mutlaka biraz daha olgun gösteriyo ve bir kere alıştın mı bağımlılık yapıo :DDD

bir de izmirlisin sen de hangi kuaföre gidiyorsun bak ben yaptırıp koyayım beğenirsen benim kuaförüme git ;)

herkese yorumlar için çok teşekkürler :71:

kararsız olmak çok kötü ya :19:

cikin_f ,canım saçımı kestirdiğim kuaföre boya konusunda güvenemiyorum o yüzden eğerki yaptırmaya karar verirsem kime yaptıracağımı bilmiyorum,sen kime gidiyorsun?

Son düzenleme:
canım benim ben şirinyer forbeste öndere gidiyorum memnunum ama istersen yaptırınca ekleyeyim hoşuna giderse gidersin :)))))

Back