Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar photoshoptaki saç renklerime bi bakın sizce hangisi yakışmış

o kadar insan bakıyoo ağızları paramı istiyo ne cevap vermeye anlamıyorumki sadece fikirlerinizi almak istiyorum çok kararsızım cevap vermek bu kadar mı zor

Rica ederim canım. Kahve de olabilir o saç.
Herneyse işte, sana çok yakışmış.

tşk ederim yinede canım ama bulursan yazarsın anny hathaway ın saç rengiydi o ama ne renk burada küllümango nickli bi arkadaş varmış bi bana denk gelmedi renkler konusunda baya bilgisi var özelden mesaj atamıyorum atabilsem sorucamda ...

öncelikle zemin ne renk saçın boyalı mı?

malesef boyalı canım fındık kabuğu ve balköpüğü karıştırıp boyamıştım kahve bakır arası bişey oldu aktı baya şimdi her renk yakışmıyo bu saç rengine o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum ben genelde hep siyah kullanırım siyahta sert gösterdiğinden onu boyamak istemiyorum koyu olsun saçım ve her renk yakışşın istiyorum siyahta öle değildi her rengi yakıştırırdım ama bu bakır saçlara malesef yakışmıyo herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…