Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence de 1 ama kaslarının rengini de değiştirmen gerek bence.. boya sanırım suan yada resimde ole cıkmıs
bu saclara dogal renk bir kaş olmalı
belkide oledir bilemiyorum resimden değişik duruyor kaslarının rengi canım
bence de 1 ama kaslarının rengini de değiştirmen gerek bence.. boya sanırım suan yada resimde ole cıkmıs
bu saclara dogal renk bir kaş olmalı
belkide oledir bilemiyorum resimden değişik duruyor kaslarının rengi canım
Eki Görüntüle 279809 Eki Görüntüle 279778 Eki Görüntüle 279789 Eki Görüntüle 279798 Eki Görüntüle 279801 bide allah rızası için biri şu renkleri sölesede boyasam![]()
cnm ilk resim kahwerengi değil mi?? dahadoğrusu kestane gibi duruyor saçlarında bakırmış zaten küllü kumrala benzetemedim.. http://www.kuafor.me/wp-content/uploads/2011/04/LOréal-Kahve-Saç-Renkleri.jpg buradan bak bakalım hangisine daha yakın bence kestane tarzı bir renk ama emin değilim :/
sence ne renk o anlayamadım![]()
tşk ederim canım dediğin renklere baktım bana en yakın 6.52 5.35 5.31 miş gibi geldi sence sende bi bak istersen yanlız lorealde 5.35 çikolata kahve değilmiydi ya bu renk çikolata kahve değil sanırım kafam karıştı
Tşk ederim canım yardımların için doğal dursun istiyorum fazla boyamamak için çünkü boya boya sonu gelmiyo dipler gelince sırıtmasın benim asıl saç rengim siyahın biraz açığı koyu kestane ama koyu kestane saç renklerine bakıyorum bakırlı kızıllı yansımalar varmış gibi geliyo benim saç rengimde yoktu nasıl elde edilir bi fikrim yok