• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar photoshoptaki saç renklerime bi bakın sizce hangisi yakışmış

bence de 1 ama kaslarının rengini de değiştirmen gerek bence.. boya sanırım suan yada resimde ole cıkmıs

bu saclara dogal renk bir kaş olmalı

belkide oledir bilemiyorum resimden değişik duruyor kaslarının rengi canım

bence de 1 ama kaslarının rengini de değiştirmen gerek bence.. boya sanırım suan yada resimde ole cıkmıs

canım kaşlarımın rengi evet boya suanki saç rengiyle aynı bakır kahve saça siyah kaş olmazdı heralde:52: ya o ilk resimdekini bulsam aynı boyarla boyarım aynı olurda o rengi çözmüş değilim :50:

canım kaşlarımın rengi evet boya suanki saç rengiyle aynı bakır kahve saça siyah kaş olmazdı heralde:52: ya o ilk resimdekini bulsam aynı boyayla boyarım aynı olurda o rengi çözmüş değilim :50:

Son düzenleme:
İlk resim bence
Ama p.shop olduğu için de doğal durmuyor resimler
İlk resim en doğal göründüğü için de herkese ilk resim daha güzel gelmiştir
Yanıltıyor photoshop

cnm ilk resim kahwerengi değil mi?? dahadoğrusu kestane gibi duruyor saçlarında bakırmış zaten küllü kumrala benzetemedim.. http://www.kuafor.me/wp-content/uploads/2011/04/LOréal-Kahve-Saç-Renkleri.jpg buradan bak bakalım hangisine daha yakın bence kestane tarzı bir renk ama emin değilim :/

tşk ederim canım dediğin renklere baktım bana en yakın 6.52 5.35 5.31 miş gibi geldi sence sende bi bak istersen yanlız lorealde 5.35 çikolata kahve değilmiydi ya bu renk çikolata kahve değil sanırım kafam karıştı

İkincideki yani ikinci dedigim sari dalgali olan hariç
hepsi güzel durmuş özellikle sari olan sondan ikinci kahküllü olan çok yakismis ama büyük göstermisoda
o yüzden yinede diğerlerinden biri

bastakı ve sondakı cok hos olms canm ama asla sarı onermıyorumm

tşk ederim canım dediğin renklere baktım bana en yakın 6.52 5.35 5.31 miş gibi geldi sence sende bi bak istersen yanlız lorealde 5.35 çikolata kahve değilmiydi ya bu renk çikolata kahve değil sanırım kafam karıştı

ewet tatlımm o çikolata kahwe ama senin saçlar bakır..işte orada karışıyor çünkü kahwe tonlarının genelinde özellikle çikolata kahwede kızıllık bakırlık oluyor.. :/ aslında ben boyamıştım kızıl üstüne çikolata kahwe çokta hoş duruyor ama bakır yoğunlukta oluyor keşke fotoğrafım olsaydı sana ekleseydim.. 6.52 koyu kumral akaju rengi cnm 5.31 de açık kahwe dore küllü.. ben olsam sanırım küllü dore boyardım :D ama istediğin renk olurmu bilemem muhtemelan açık bir renk olacaktır.. ama market boyalarının genelde bir ton koyu sonuç werdiğini düşünürsek denemeye değer diyebilirim.. bu renkler arasında yok ama lorealin 4.51 i en uygunu gibi geldi diğer arkadaşlarda bakıp yorum yaparlarsa daha aydınlatıcı olur sanırım..

Tşk ederim canım yardımların için doğal dursun istiyorum fazla boyamamak için çünkü boya boya sonu gelmiyo dipler gelince sırıtmasın benim asıl saç rengim siyahın biraz açığı koyu kestane ama koyu kestane saç renklerine bakıyorum bakırlı kızıllı yansımalar varmış gibi geliyo benim saç rengimde yoktu nasıl elde edilir bi fikrim yok

Tşk ederim canım yardımların için doğal dursun istiyorum fazla boyamamak için çünkü boya boya sonu gelmiyo dipler gelince sırıtmasın benim asıl saç rengim siyahın biraz açığı koyu kestane ama koyu kestane saç renklerine bakıyorum bakırlı kızıllı yansımalar varmış gibi geliyo benim saç rengimde yoktu nasıl elde edilir bi fikrim yok

cnnmm kestanelerde kahwelerde kızıllık hep war benim ana saç rengimde senin gibi kestane bendede güneşte hep oluyordu :) boyalarda öyle bence o sana en son söylediğim renkte dibin geldimi sırıtmaz ama dip problemini şimdiden yaşıyorsan hiç boyama :D ben saçlarımı bildiğin yaktım bu boya derdine..daha bugün boyattım birazdan konu açacağım :)

Back
X