• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar PCO olup bilgisi olanlar bakabilir misiniz?

Valla cnm doktor bana aşılama yapalım dedi direk bende pko var ama doģal yolla biraz denemek istedim şimdilik biraz ertledik özel e gitmistim ilaç tedavisi filan hiç görmedim
Neden direk aşilama demiş acaba ilk önce her zaman ilaç tedavisi olur Clomen kullandım BN ilk işe yaramadı sonra latrozele hapini kullandım yumurta oluşunca doktorum çitlasın diye iğne yaptı önce böyle şeyleri denemeli sende direk aşilama yaptırma bnde cnm hayırlısı olur inşanlah cnm

Valla cnm doktor bana aşılama yapalım dedi direk bende pko var ama doģal yolla biraz denemek istedim şimdilik biraz ertledik özel e gitmistim ilaç tedavisi filan hiç görmedim
Hep kullanmazsam
Neden direk aşilama demiş acaba ilk önce her zaman ilaç tedavisi olur Clomen kullandım BN ilk işe yaramadı sonra latrozele hapini kullandım yumurta oluşunca doktorum çitlasın diye iğne yaptı önce böyle şeyleri denemeli sende direk aşilama yaptırma bnde cnm hayırlısı olur inşanlah cnm
Tsk ederim cnm burdaki arkadaşlar infolic diye bi ilaç varmis onu önerdiler ama bana ilaçtan çok folik asit gibi bisiy biz pkolu olanlara verilirmis bana hiç verilmedi deniycemm insallah sen denedin mi cnm yada duydunmu

Hep kullanmazsam

Tsk ederim cnm burdaki arkadaşlar infolic diye bi ilaç varmis onu önerdiler ama bana ilaçtan çok folik asit gibi bisiy biz pkolu olanlara verilirmis bana hiç verilmedi deniycemm insallah sen denedin mi cnm yada duydunmu
Kullandım da işe yaramadı cnm

Kızlar doğum kontrol hapını bıraktım ve 3 ay adet düzensizliği oldu bu sebeple jinekolaga gittim ve yumurtalıkların pco yapıda olduguu ama buu hormonlara bakılarak netlik kazanacağını söyledi. Adet söktürücü hap verdi. adetın 3. günü hormonlara bakıldı pco oldugu netlık kazandı lh prl hormonları yüksek hamileliği zorlastrır dedi lütfen bilgi verir misiniz lütfen
evli isen ve çocuk istiyorsan yumurtlama tedavisi olman gerekir. Basit ilaçlarla yumurtalarını geliştirip takip ediyor doktorlar.

Bilmiyorum Can'ım BN hiç değerlerimi ölçtürmedim direk tedaviye başladık
Canimmmm bebegini kaybettin mi :(((((( inan çok üzüldüm çok sevinmistim melek olmuştur şimdi sana sefaatcidir :( Rabbim tekrardan nasip etsin. Sende de PCO vardı sanırım canm. Hormonlarina bi baktir. Troidlerine falan. O da sebep olabiliyomus dusuge

Back