Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar PCO olup bilgisi olanlar bakabilir misiniz?
- Konu Sahibi encriii
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- pcos pcos dogum pcos hamilelik pcos tedavi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Aralık 2014
- 126
- 82
- 18
- 35
Cnm hayirli olsun Allahim hayirli sağlıklı şekilde kucaginiza almayı nasip etsin sende pco mu vardı sorun neydiSelam bnde ilk iğnemde hamile kaldım çok mutluyum
- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 27
Amin Can'ım saol rabbim isteyen herkese de nasip etsin Evt pcoluyum cnm çok şükür çitlama iğnesi ile hamile kaldımCnm hayirli olsun Allahim hayirli sağlıklı şekilde kucaginiza almayı nasip etsin sende pco mu vardı sorun neydi
- 29 Aralık 2014
- 126
- 82
- 18
- 35
Allahim hayirli sağlıklı şekilde kucaginiza almayı nasip etsin cnm tekrar hayirli olsunAmin Can'ım saol rabbim isteyen herkese de nasip etsin Evt pcoluyum cnm çok şükür çitlama iğnesi ile hamile kaldım
- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 27
Amin inşanlah cnmKizlar ben pco hastasiyim Allahimmm bizlerede nasip etsin insallahhhhh
- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 27
Saol cnm sen Nasıl bir tedavi görüyorsun cnmAllahim hayirli sağlıklı şekilde kucaginiza almayı nasip etsin cnm tekrar hayirli olsun
- 29 Aralık 2014
- 126
- 82
- 18
- 35
Valla cnm doktor bana aşılama yapalım dedi direk bende pko var ama doģal yolla biraz denemek istedim şimdilik biraz ertledik özel e gitmistim ilaç tedavisi filan hiç görmedimSaol cnm sen Nasıl bir tedavi görüyorsun cnm
- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 27
Neden direk aşilama demiş acaba ilk önce her zaman ilaç tedavisi olur Clomen kullandım BN ilk işe yaramadı sonra latrozele hapini kullandım yumurta oluşunca doktorum çitlasın diye iğne yaptı önce böyle şeyleri denemeli sende direk aşilama yaptırma bnde cnm hayırlısı olur inşanlah cnmValla cnm doktor bana aşılama yapalım dedi direk bende pko var ama doģal yolla biraz denemek istedim şimdilik biraz ertledik özel e gitmistim ilaç tedavisi filan hiç görmedim
- 29 Aralık 2014
- 126
- 82
- 18
- 35
Hep kullanmazsamValla cnm doktor bana aşılama yapalım dedi direk bende pko var ama doģal yolla biraz denemek istedim şimdilik biraz ertledik özel e gitmistim ilaç tedavisi filan hiç görmedim
Tsk ederim cnm burdaki arkadaşlar infolic diye bi ilaç varmis onu önerdiler ama bana ilaçtan çok folik asit gibi bisiy biz pkolu olanlara verilirmis bana hiç verilmedi deniycemm insallah sen denedin mi cnm yada duydunmuNeden direk aşilama demiş acaba ilk önce her zaman ilaç tedavisi olur Clomen kullandım BN ilk işe yaramadı sonra latrozele hapini kullandım yumurta oluşunca doktorum çitlasın diye iğne yaptı önce böyle şeyleri denemeli sende direk aşilama yaptırma bnde cnm hayırlısı olur inşanlah cnm
- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 27
Kullandım da işe yaramadı cnmHep kullanmazsam
Tsk ederim cnm burdaki arkadaşlar infolic diye bi ilaç varmis onu önerdiler ama bana ilaçtan çok folik asit gibi bisiy biz pkolu olanlara verilirmis bana hiç verilmedi deniycemm insallah sen denedin mi cnm yada duydunmu
- 29 Aralık 2014
- 126
- 82
- 18
- 35
Anladim cnm inşallah bana faydalı olur ya senin amh değerinin kacti ?Kullandım da işe yaramadı cnm
- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 27
Bilmiyorum Can'ım BN hiç değerlerimi ölçtürmedim direk tedaviye başladıkAnladim cnm inşallah bana faydalı olur ya senin amh değerinin kacti ?
- 29 Aralık 2014
- 126
- 82
- 18
- 35
Anladim cnm o zaman tekrar hayırlı olsun cnm dualarinda olalım olurmu çok memnun oldummmBilmiyorum Can'ım BN hiç değerlerimi ölçtürmedim direk tedaviye başladık
- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 27
Saol cnm Bnm inşanlah işe yarar kalbini ferah tut BN her gece dua ediyorum bu sitedekilere rabbim isteyen herkese nasip etsin inşanlahAnladim cnm o zaman tekrar hayırlı olsun cnm dualarinda olalım olurmu çok memnun oldummm
- 29 Aralık 2014
- 126
- 82
- 18
- 35
Saol cnm Allah razi olsunSaol cnm Bnm inşanlah işe yarar kalbini ferah tut BN her gece dua ediyorum bu sitedekilere rabbim isteyen herkese nasip etsin inşanlah
- 20 Ekim 2015
- 566
- 255
- 103
evli isen ve çocuk istiyorsan yumurtlama tedavisi olman gerekir. Basit ilaçlarla yumurtalarını geliştirip takip ediyor doktorlar.Kızlar doğum kontrol hapını bıraktım ve 3 ay adet düzensizliği oldu bu sebeple jinekolaga gittim ve yumurtalıkların pco yapıda olduguu ama buu hormonlara bakılarak netlik kazanacağını söyledi. Adet söktürücü hap verdi. adetın 3. günü hormonlara bakıldı pco oldugu netlık kazandı lh prl hormonları yüksek hamileliği zorlastrır dedi lütfen bilgi verir misiniz lütfen
- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
evli isen ve çocuk istiyorsan yumurtlama tedavisi olman gerekir. Basit ilaçlarla yumurtalarını geliştirip takip ediyor doktorlar.
Sende mi pkoydun cnim?
Canimmmm bebegini kaybettin mi ((((( inan çok üzüldüm çok sevinmistim melek olmuştur şimdi sana sefaatcidir Rabbim tekrardan nasip etsin. Sende de PCO vardı sanırım canm. Hormonlarina bi baktir. Troidlerine falan. O da sebep olabiliyomus dusugeBilmiyorum Can'ım BN hiç değerlerimi ölçtürmedim direk tedaviye başladık
- 20 Ekim 2015
- 566
- 255
- 103
evet ama ileri durumda değildi benim kilo tüylenme vs yok sadece adet gecikmesi ve pco görüntüsü ultrasondaSende mi pkoydun cnim?
- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
evet ama ileri durumda değildi benim kilo tüylenme vs yok sadece adet gecikmesi ve pco görüntüsü ultrasonda
pekı adet gecıkmseı derken kaç gune bır olurdun cnm?