Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar PCO olup bilgisi olanlar bakabilir misiniz?
- Konu Sahibi encriii
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- pcos pcos dogum pcos hamilelik pcos tedavi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Aralık 2014
- 126
- 82
- 18
- 35
Cnm polistik over demek yani yumurtalik sayisi yüksek bir çok yumurta var ama işlevi az olan adet düzensizliği gibi yan etkileri var bende aynı durumdayım.malesefKizlar yumurtaliklarin fazla olmasi ne demek
Ama bende hicbir olumsuzluk yok yani tuy sivilce duzensizlik kiloCnm polistik over demek yani yumurtalik sayisi yüksek bir çok yumurta var ama işlevi az olan adet düzensizliği gibi yan etkileri var bende aynı durumdayım.malesef
- 29 Aralık 2014
- 126
- 82
- 18
- 35
Çok ilginç peki doktora gitmedin mi cnm bi teşhis konulmadi miAma bende hicbir olumsuzluk yok yani tuy sivilce duzensizlik kilo
Ya ben ilk bir doktora gittim bana alttan bakti hem kistin yok dedi sonra cok yumurtan var pcosun dedi guvenmedim 3 farkli doktora gittim kistin yok senin temiz dedilerÇok ilginç peki doktora gitmedin mi cnm bi teşhis konulmadi mi
- 29 Aralık 2014
- 126
- 82
- 18
- 35
Valla cnm bende pko yum bende sadece adet düzensizliği var eğer bi problemin yani bi belirti yoksa bu gibi başka bi doktora da görün derimYa ben ilk bir doktora gittim bana alttan bakti hem kistin yok dedi sonra cok yumurtan var pcosun dedi guvenmedim 3 farkli doktora gittim kistin yok senin temiz dediler
Yok bende hicbir olumsuzluk yok yani genelde gununde olurum acaba ilk doktor tecrubesiz yada yanildimi diye dusunuyorumValla cnm bende pko yum bende sadece adet düzensizliği var eğer bi problemin yani bi belirti yoksa bu gibi başka bi doktora da görün derim
- 29 Aralık 2014
- 126
- 82
- 18
- 35
Evet cnm olabilir başka bi doktora görün derim kesinlikleYok bende hicbir olumsuzluk yok yani genelde gununde olurum acaba ilk doktor tecrubesiz yada yanildimi diye dusunuyorum
Kiiiz ondan sonra 3 doktora gittim iste bisey yok kist dfalan dediler:)Evet cnm olabilir başka bi doktora görün derim kesinlikle
Bisey sorcam canim bu pco dogustanmi yani bastan beri mi reglin duzensiz olmasi gerekO zaman sen hiç sıkıntı yapma cnm sanırım bebek düsünüyosun çalışmalara tam gaz devam et takma kafana onu
- 29 Aralık 2014
- 126
- 82
- 18
- 35
Valla cnm benim bekarlığımdan beri var ben bildim bileli adet düzensiliği var ilaç kullanmazsam adet olamiyorum ama sonra dan pko olanlar da var tabikiBisey sorcam canim bu pco dogustanmi yani bastan beri mi reglin duzensiz olmasi gerek
Anladim karisik ben son kez birdaha gideyim en iyisi:)Valla cnm benim bekarlığımdan beri var ben bildim bileli adet düzensiliği var ilaç kullanmazsam adet olamiyorum ama sonra dan pko olanlar da var tabiki
- 11 Mayıs 2016
- 13
- 6
- 1
- 36
Arkadaslar 1.5 yıllık evliyim hiç korunmadik 6 aydır da çocuk istiyoruz. 3 ay önce pco olduğumu öğrendim. 2 aydır soğan suyu kullanıyorum. Dr. Çocuk istediğimiz yeni olduğu için sanırım ilaç vermedi. Daha çok yeni biliyorum ama bazen bu durumla baş edemiyorum. Çevre baskısı da var tabi. Siz nasıl baş ediyosun uz bu durumla lütfen yardım edin
- 11 Mayıs 2016
- 13
- 6
- 1
- 36
Çevremdeki herkes birbir çocuk sahibi oluyor. Allah isteyen herkese nasip etsin. O kadar çok istiyorum ki. Psikolojim iyice bozuldu. Evimle bile ilgilenemez hale geldim kayinvalidem beni suçluyor. Öğretmenim ama okula gitmek istemiyor canm. Beni bi tek siz anlarsiniz uzun zamandir takip ediyorum. Ama içimi rahatlatmiyor hicbisey
Canim gerçekten bizi bizden başka anlayan yok çevre baskısı da zaten çok etkiliyor psikolojimizi . bende KPSS girecem sinava girene kadar istemiyoruz dedim ama yok nasıl istiyorum halbuki. Bende 9 aylık evliyim. 7 . ayda doktora gittim pko var . tedaviye başladık çocuk istiyorum deyince tedaviye başladık. Klomen kullandım ilk ay fayda etmedi .bu ay yine kullandım bakalım. Sende doktora tedaviye başlamak istiyorum Dr zaman kaybetme canim.çünkü pkolular hemen hamile kalabiliyor fakat çık uzayadabiliyor. O yüzden bu an önce baslamak lazım.yumurta takibi yaptırmak en iyisi.Arkadaslar 1.5 yıllık evliyim hiç korunmadik 6 aydır da çocuk istiyoruz. 3 ay önce pco olduğumu öğrendim. 2 aydır soğan suyu kullanıyorum. Dr. Çocuk istediğimiz yeni olduğu için sanırım ilaç vermedi. Daha çok yeni biliyorum ama bazen bu durumla baş edemiyorum. Çevre baskısı da var tabi. Siz nasıl baş ediyosun uz bu durumla lütfen yardım edin
- 11 Mayıs 2016
- 13
- 6
- 1
- 36
Canim gerçekten bizi bizden başka anlayan yok çevre baskısı da zaten çok etkiliyor psikolojimizi . bende KPSS girecem sinava girene kadar istemiyoruz dedim ama yok nasıl istiyorum halbuki. Bende 9 aylık evliyim. 7 . ayda doktora gittim pko var . tedaviye başladık çocuk istiyorum deyince tedaviye başladık. Klomen kullandım ilk ay fayda etmedi .bu ay yine kullandım bakalım. Sende doktora tedaviye başlamak istiyorum Dr zaman kaybetme canim.çünkü pkolular hemen hamile kalabiliyor fakat çık uzayadabiliyor. O yüzden bu an önce baslamak lazım.yumurta takibi yaptırmak en iyisi.
Anladım canm teşekkür ederim. Zaman kaybetmemek en iyisi diyosun. En yakın zamanda Dr gitmeliyim. Böyle beklemek daha zor oluyor. Allah hepimize nasip etsin insallahCanim gerçekten bizi bizden başka anlayan yok çevre baskısı da zaten çok etkiliyor psikolojimizi . bende KPSS girecem sinava girene kadar istemiyoruz dedim ama yok nasıl istiyorum halbuki. Bende 9 aylık evliyim. 7 . ayda doktora gittim pko var . tedaviye başladık çocuk istiyorum deyince tedaviye başladık. Klomen kullandım ilk ay fayda etmedi .bu ay yine kullandım bakalım. Sende doktora tedaviye başlamak istiyorum Dr zaman kaybetme canim.çünkü pkolular hemen hamile kalabiliyor fakat çık uzayadabiliyor. O yüzden bu an önce baslamak lazım.yumurta takibi yaptırmak en iyisi.
- 21 Aralık 2015
- 13
- 10
- 6
- 36
Kızlarr pco caresi olmayan bir hastalık değil sonuçta bukadar umutsuzluga kapılmayın derim. Üzmeyin canınızı milletin agzına pamuk alıp tıkayacak kadar zengin olmayın kendinize ikitane pamuk alın kulaklarınıza tıkayın yeter bende pcoluyum klomenle ikinci ayımda oğluşma gebe kaldım. Rabbim sizede nasip etsin inşallah gönlünüzü ferah tutun Allahtan isteyin sevgilerrrCanim gerçekten bizi bizden başka anlayan yok çevre baskısı da zaten çok etkiliyor psikolojimizi . bende KPSS girecem sinava girene kadar istemiyoruz dedim ama yok nasıl istiyorum halbuki. Bende 9 aylık evliyim. 7 . ayda doktora gittim pko var . tedaviye başladık çocuk istiyorum deyince tedaviye başladık. Klomen kullandım ilk ay fayda etmedi .bu ay yine kullandım bakalım. Sende doktora tedaviye başlamak istiyorum Dr zaman kaybetme canim.çünkü pkolular hemen hamile kalabiliyor fakat çık uzayadabiliyor. O yüzden bu an önce baslamak lazım.yumurta takibi yaptırmak en iyisi.
Rabbim kucağına da almayı nasip etsin hayirlarla gelsin inşallah canım. İster istemez stres ediyoz tedavi asamasi olunca bu ay klomen kullandım doktor kontrolüne geç gittim ihmalkarligimdan.gereğinden fazla büyümüş yine de çat iğnesi yaptı .biri 27 digeri de 15 mm di. Kendime çok kizdim kiste donusur diye korkuyorumKızlarr pco caresi olmayan bir hastalık değil sonuçta bukadar umutsuzluga kapılmayın derim. Üzmeyin canınızı milletin agzına pamuk alıp tıkayacak kadar zengin olmayın kendinize ikitane pamuk alın kulaklarınıza tıkayın yeter bende pcoluyum klomenle ikinci ayımda oğluşma gebe kaldım. Rabbim sizede nasip etsin inşallah gönlünüzü ferah tutun Allahtan isteyin sevgilerrr
Bide istanbulda bi doktor onermissin canm muayene ücreti ne kadar acabaKızlarr pco caresi olmayan bir hastalık değil sonuçta bukadar umutsuzluga kapılmayın derim. Üzmeyin canınızı milletin agzına pamuk alıp tıkayacak kadar zengin olmayın kendinize ikitane pamuk alın kulaklarınıza tıkayın yeter bende pcoluyum klomenle ikinci ayımda oğluşma gebe kaldım. Rabbim sizede nasip etsin inşallah gönlünüzü ferah tutun Allahtan isteyin sevgilerrr