• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar PCO olup bilgisi olanlar bakabilir misiniz?

Cnm polistik over demek yani yumurtalik sayisi yüksek bir çok yumurta var ama işlevi az olan adet düzensizliği gibi yan etkileri var bende aynı durumdayım.malesef
Ama bende hicbir olumsuzluk yok yani tuy sivilce duzensizlik kilo

Çok ilginç peki doktora gitmedin mi cnm bi teşhis konulmadi mi
Ya ben ilk bir doktora gittim bana alttan bakti hem kistin yok dedi sonra cok yumurtan var pcosun dedi guvenmedim 3 farkli doktora gittim kistin yok senin temiz dediler

Ya ben ilk bir doktora gittim bana alttan bakti hem kistin yok dedi sonra cok yumurtan var pcosun dedi guvenmedim 3 farkli doktora gittim kistin yok senin temiz dediler
Valla cnm bende pko yum bende sadece adet düzensizliği var eğer bi problemin yani bi belirti yoksa bu gibi başka bi doktora da görün derim

Valla cnm bende pko yum bende sadece adet düzensizliği var eğer bi problemin yani bi belirti yoksa bu gibi başka bi doktora da görün derim
Yok bende hicbir olumsuzluk yok yani genelde gununde olurum acaba ilk doktor tecrubesiz yada yanildimi diye dusunuyorum

:KK70:O zaman sen hiç sıkıntı yapma cnm sanırım bebek düsünüyosun çalışmalara tam gaz devam et:KK70: takma kafana onu

Bisey sorcam canim bu pco dogustanmi yani bastan beri mi reglin duzensiz olmasi gerek
Valla cnm benim bekarlığımdan beri var ben bildim bileli adet düzensiliği var ilaç kullanmazsam adet olamiyorum ama sonra dan pko olanlar da var tabiki

Arkadaslar 1.5 yıllık evliyim hiç korunmadik 6 aydır da çocuk istiyoruz. 3 ay önce pco olduğumu öğrendim. 2 aydır soğan suyu kullanıyorum. Dr. Çocuk istediğimiz yeni olduğu için sanırım ilaç vermedi. Daha çok yeni biliyorum ama bazen bu durumla baş edemiyorum. Çevre baskısı da var tabi. Siz nasıl baş ediyosun uz bu durumla lütfen yardım edin

Çevremdeki herkes birbir çocuk sahibi oluyor. Allah isteyen herkese nasip etsin. O kadar çok istiyorum ki. Psikolojim iyice bozuldu. Evimle bile ilgilenemez hale geldim kayinvalidem beni suçluyor. Öğretmenim ama okula gitmek istemiyor canm. Beni bi tek siz anlarsiniz uzun zamandir takip ediyorum. Ama içimi rahatlatmiyor hicbisey

Arkadaslar 1.5 yıllık evliyim hiç korunmadik 6 aydır da çocuk istiyoruz. 3 ay önce pco olduğumu öğrendim. 2 aydır soğan suyu kullanıyorum. Dr. Çocuk istediğimiz yeni olduğu için sanırım ilaç vermedi. Daha çok yeni biliyorum ama bazen bu durumla baş edemiyorum. Çevre baskısı da var tabi. Siz nasıl baş ediyosun uz bu durumla lütfen yardım edin
Canim gerçekten bizi bizden başka anlayan yok çevre baskısı da zaten çok etkiliyor psikolojimizi . bende KPSS girecem sinava girene kadar istemiyoruz dedim ama yok nasıl istiyorum halbuki. Bende 9 aylık evliyim. 7 . ayda doktora gittim pko var . tedaviye başladık çocuk istiyorum deyince tedaviye başladık. Klomen kullandım ilk ay fayda etmedi .bu ay yine kullandım bakalım. Sende doktora tedaviye başlamak istiyorum Dr zaman kaybetme canim.çünkü pkolular hemen hamile kalabiliyor fakat çık uzayadabiliyor. O yüzden bu an önce baslamak lazım.yumurta takibi yaptırmak en iyisi.

Canim gerçekten bizi bizden başka anlayan yok çevre baskısı da zaten çok etkiliyor psikolojimizi . bende KPSS girecem sinava girene kadar istemiyoruz dedim ama yok nasıl istiyorum halbuki. Bende 9 aylık evliyim. 7 . ayda doktora gittim pko var . tedaviye başladık çocuk istiyorum deyince tedaviye başladık. Klomen kullandım ilk ay fayda etmedi .bu ay yine kullandım bakalım. Sende doktora tedaviye başlamak istiyorum Dr zaman kaybetme canim.çünkü pkolular hemen hamile kalabiliyor fakat çık uzayadabiliyor. O yüzden bu an önce baslamak lazım.yumurta takibi yaptırmak en iyisi.
Anladım canm teşekkür ederim. Zaman kaybetmemek en iyisi diyosun. En yakın zamanda Dr gitmeliyim. Böyle beklemek daha zor oluyor. Allah hepimize nasip etsin insallah

Kızlarr pco caresi olmayan bir hastalık değil sonuçta bukadar umutsuzluga kapılmayın derim. Üzmeyin canınızı milletin agzına pamuk alıp tıkayacak kadar zengin olmayın kendinize ikitane pamuk alın kulaklarınıza tıkayın yeter bende pcoluyum klomenle ikinci ayımda oğluşma gebe kaldım. Rabbim sizede nasip etsin inşallah gönlünüzü ferah tutun Allahtan isteyin sevgilerrr

Kızlarr pco caresi olmayan bir hastalık değil sonuçta bukadar umutsuzluga kapılmayın derim. Üzmeyin canınızı milletin agzına pamuk alıp tıkayacak kadar zengin olmayın kendinize ikitane pamuk alın kulaklarınıza tıkayın yeter bende pcoluyum klomenle ikinci ayımda oğluşma gebe kaldım. Rabbim sizede nasip etsin inşallah gönlünüzü ferah tutun Allahtan isteyin sevgilerrr
Rabbim kucağına da almayı nasip etsin hayirlarla gelsin inşallah canım. İster istemez stres ediyoz tedavi asamasi olunca :( bu ay klomen kullandım doktor kontrolüne geç gittim ihmalkarligimdan.gereğinden fazla büyümüş yine de çat iğnesi yaptı .biri 27 digeri de 15 mm di. Kendime çok kizdim :( kiste donusur diye korkuyorum

Bide istanbulda bi doktor onermissin canm muayene ücreti ne kadar acaba

Back