Bende tarlusal bitiminden 5 gün sonra olmuştum . adetin 3. Günü tahlilleri verdim hepsi normal fakat lh yüksek 18. Diane 35 verdi bu ay cuma günü bitiyor . adet olunca tekrar gidecem yumurta geliştirici verecek canim. Bende durum böyle. 7 aylık evliyim ve hiç korunmadik canimHala olmadim cnm.tarlusal iciom yarin btio sen naptin?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar PCO olup bilgisi olanlar bakabilir misiniz?
- Konu Sahibi encriii
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- pcos pcos dogum pcos hamilelik pcos tedavi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
Bende tarlusal bitiminden 5 gün sonra olmuştum . adetin 3. Günü tahlilleri verdim hepsi normal fakat lh yüksek 18. Diane 35 verdi bu ay cuma günü bitiyor . adet olunca tekrar gidecem yumurta geliştirici verecek canim. Bende durum böyle. 7 aylık evliyim ve hiç korunmadik canim
Klomen falan werir cnim once sana.yeniymissin sen dahapko mu war sende de?
- 30 Temmuz 2015
- 548
- 375
- 53
- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
Hamile kalamamakla ilgili bir endiseniz varsa kafanizdan atin gitsin. Kuzenim pkolu ve 2 cocuk sahibi su an :)
Olemi dersin cnm.peki kuzenin tedavi falan gordumu?birde pkolu derken nasil derecede?mesela adeti her ay oluyomuydu killanmasi varmiydi?
- 30 Temmuz 2015
- 548
- 375
- 53
Olemi dersin cnm.peki kuzenin tedavi falan gordumu?birde pkolu derken nasil derecede?mesela adeti her ay oluyomuydu killanmasi varmiydi?
Kesinlikle. Killanma ve sivilce vardi. Ozellikle sivilceler basini cok agritiyordu. Dogumla birlikte sivilceler yok oldu bildiginiz.
Tedavi gordu. Ama nasildir nedir cok iyi bilmiyorum. Soyle soyliyeyim kafaya takmayi biraktigi an ilk bebegine hamile oldugu haberini aldik.
Evet canim PCO var. Tuylenme ve adet düzensizliği de var. Kilo problemim ve sivilcelenme yok bende. Yeniyim ama yaşım da küçük değil o yüzden olsun istiyorum.. Kafama çok takmam inşallah tedavimi olup sonucu allaha birakacamKlomen falan werir cnim once sana.yeniymissin sen dahapko mu war sende de?
- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
Kesinlikle. Killanma ve sivilce vardi. Ozellikle sivilceler basini cok agritiyordu. Dogumla birlikte sivilceler yok oldu bildiginiz.
Tedavi gordu. Ama nasildir nedir cok iyi bilmiyorum. Soyle soyliyeyim kafaya takmayi biraktigi an ilk bebegine hamile oldugu haberini aldik.
Ayy neguzel yaa.peki adetini kendiliginden oluyomuydu cnm?yoksa illa sokturucuylemi gelirdi?
- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
Evet canim PCO var. Tuylenme ve adet düzensizliği de var. Kilo problemim ve sivilcelenme yok bende. Yeniyim ama yaşım da küçük değil o yüzden olsun istiyorum.. Kafama çok takmam inşallah tedavimi olup sonucu allaha birakacam
Ole yap cnm.bende pkoyum 2.asilamayi olcam nasipse.tarlusal kullaniorrum suan adetin glmesi icin
Hormonlarina baktirdin mi canim nasild. Asilamadan önce klomen catlatma iğnesi falan oldun muOle yap cnm.bende pkoyum 2.asilamayi olcam nasipse.tarlusal kullaniorrum suan adetin glmesi icin
- 30 Temmuz 2015
- 548
- 375
- 53
Ayy neguzel yaa.peki adetini kendiliginden oluyomuydu cnm?yoksa illa sokturucuylemi gelirdi?
Isterseniz ben konusup ogreneyim. Size daha detayli bilgi verebilirim o zaman. Buradan size yazarim.
- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
Isterseniz ben konusup ogreneyim. Size daha detayli bilgi verebilirim o zaman. Buradan size yazarim.
Ay cok hora gecer cnm benim.Allah razi olsun.birde tedavi olarak ne gormus ne kullanmis onuda sorarmisin?
- 30 Temmuz 2015
- 548
- 375
- 53
Ay cok hora gecer cnm benim.Allah razi olsun.birde tedavi olarak ne gormus ne kullanmis onuda sorarmisin?
Rica ederim :) cok kez doktor degistirdigini ve Istanbulda tedavi oldugunu hatirliyorum. Soracagim dediklerinizi :) Siz gonlunuzu ferah tutun :)
- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
Rica ederim :) cok kez doktor degistirdigini ve Istanbulda tedavi oldugunu hatirliyorum. Soracagim dediklerinizi :) Siz gonlunuzu ferah tutun :)
Allah razi olsun cnm
Bende istanbulda anadolu yakasindayim . hangi semtte hangi hastaneye gitmiş bi zahmet onu da öğrenin :)Rica ederim :) cok kez doktor degistirdigini ve Istanbulda tedavi oldugunu hatirliyorum. Soracagim dediklerinizi :) Siz gonlunuzu ferah tutun :)
- 30 Temmuz 2015
- 548
- 375
- 53
Yarin burayi kontrol edersiniz, yazmis olurum :)Bende istanbulda anadolu yakasindayim . hangi semtte hangi hastaneye gitmiş bi zahmet onu da öğrenin :)
- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 27
Selam bnde ilk iğnemde hamile kaldım çok mutluyumİlk çatlatma iğnemde hamile kaldım canım canımızı sıkmayalım Gönülden istersek Allah veriyor
- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
Yarin burayi kontrol edersiniz, yazmis olurum :)
Tmm cnm bekliyoruss☺
Tamam teşekkürler :)Yarin burayi kontrol edersiniz, yazmis olurum :)
- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
Selam bnde ilk iğnemde hamile kaldım çok mutluyum
Ne mutlu sana cnm.bizede duayi unutma ama
- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 27
Her zaman ediyorum cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşanlahNe mutlu sana cnm.bizede duayi unutma ama