Ben ilk basta aslında anne olmaya hazır oldugumdan bile emin olmayarak çalışmalara başlamıştım. Genç kızken doktorum zor olacağını söylemişti ayrıca bir de kuzenim ayni hastalıktan dolayı epey tedavi görerek çocuk sahibi oldu ben de anne olmayı çok istediğimde geç kalmis olmaktan korktum ve Allah ne yazdıysa o dedik çıktık bu yola... sonra tedaviler testler (özellikle 15-20 kere negatif çıkan hamilelik testi) artık beni yıpratmaya başladı.. Artik ümidim tükenip "önemli olan bebek sahibi olmak değil benim ruhen ve bedenen sağlıklı olmam" dediğimde ve herşeyi bıraktığımda bir de baktım hamileyim :) ilk öğrendiğimde kendime o kadar çok kızdım ki, al iste o kadar da imkansız değilmiş hamilesin mutlu musun simdi diye düşünmüştüm
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
bilsem eninde sonunda olacağını en azından 2 yılımı çok daha güzel ve kaliteli geçirirdim ama insan oğlu acele ediyor, isteği hemen olmayınca telaş yapıyor halbuki unutmasa kendisi için en doğrusunu ayarlayan bir yaratıcı var elhamdulillah...
Bu arada bana doktorum aşılama önermemisti klomenden cok fazla farkı yok demişti. Gereksiz yere klomen ve aşılama yaptırmak da ilerde tüp bebeğin tutma şansını düşürüyor dedi..
O yüzden simdi benim de sana tavsiyem kendine bir sınır belirle, ornegin ben kendime demiştim ki 29 yaşına kadar kendi kendine hamile kalmazsam tüp bebek yaptırcam o zamana kadar da para biriktircem dedim bu beni fikren rahatlattı.
Son olarak eğer kilolaysan muhakkak kilo ver hatta değilsen bile 2-3 kilo ver. Adet görmek için de glucophage diye bi seker ilacı kullaniyordum bilmiyorum sen de kullanıyor musun.. ayrıca bal çörek otu tarçın karışımı kullandığımin pesine hamile kaldım etkisi var mi gerçekten bilmiyorum ama sen şifasını Allahtan umarak bu niyetle yemeyi dene inşallah sen de en hayırlı en yakin zamanda mucizene kavuşursun canım benim