- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
- 63
baktırdım canım hormonlar normal cıkıyor bi insülin direncime baktırmadım galiba diğer hepsi normalhormonlarına baktılar mı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baktırdım canım hormonlar normal cıkıyor bi insülin direncime baktırmadım galiba diğer hepsi normalhormonlarına baktılar mı canım
bana doktor hiçbirşey söylemedi başka dotora gitmeyi düşünüyorum işlere göre kendimi ayarlayıp cok az yiyorum öyle kilo almıyorm yoksa yapım kilo almaya çok müsait
baktırdım canım hormonlar normal cıkıyor bi insülin direncime baktırmadım galiba diğer hepsi normal
Kilolu değilsin diye şüphelenmemiş olabilir. Benim ilk gittiğim kadın doğum doktoru sen zayıfsın kendi kendine hamile kalırsın 1 sene kendi kendine dene olmazsa öyle gel demişti :) bazıları ugrasmak istemediği için sallıyor olabilir.. ben de bu insulin direncini endokrinoloji doktorundan öğrenmiştim zaten.
bütün değerlerin normal dedi o kadarbnde özellile insülin direcine baktırmadım ama kan falan almıştı dr onun hakkında hiçbişey söylemedi
ama canım doktor kana bakarak bana söylemesi gerekmiyor mu kadın doğum doktoru yani özellikle insülin direnci için baska dr a gitmem gerekir mi yoksa kadın doğumcu da bilir mi bunu
Ben evlenmeden önce endokrinolojiye 4-5 sene gittiğim için devamlı hormonları takip ediyordu endokrinoloji doktorum. Tabi insülin direncine de o bakıyordu... testlerin elindeyse kontrol et sen de bakalım "Homa IR index" diye birşeye bakılmış mı? Belki doktor bakmıştır sana dememiştir.
Açıkçası kadın doğum uzmanı bunu bilir mi bilmiyorum. Ben kadın doğum doktorumu seçerken tıbbi alanlarını incelemiştim. Endokrinolojiyle ilgilendiği için bu doktoru tercih ettim. Sen yine de doktoruna sor bakalım baktırmak istiyorum de. Olmazsa endokrin bölümüne de git...
şimdi baktım canım maalesef homa ır index diye işey yok ben sadece glukoz dan şüphelenmiştim benım aclık sekeri 101 çıktı iternetten baktım prediyabet diyor yai normalden biraz yüksek benm aclık sekeri bişey daha sorsam sana doktorun tıbbi alanlarını incelemiştim derken nereden baktın internnette yazıyor mu
bi de canım bir ay önce son tahlillerimde açlık şekerim 68 çıktıama canım doktor kana bakarak bana söylemesi gerekmiyor mu kadın doğum doktoru yani özellikle insülin direnci için baska dr a gitmem gerekir mi yoksa kadın doğumcu da bilir mi bunu
bi de canım bir ay önce son tahlillerimde açlık şekerim 68 çıktı
Benim gittigim hastane, doktorlarıyla ilgili tüm bilgileri internet sitesinde paylaşmış canım ordan baktım.
İnşallah önemli birsey değildir senin açlık şekerin. Doktor birşey derdi en azından canım ya internette yazan herşeye de güvenme bence :)
teşekkkr ederm şekerm ama genlerde de var ya seker hastası olan o yuzden dr a söylemiştim baska dr a gitmek istiyorum artık zaten
Merhaba arkadaşlar bende pco'luyum.
3 yıllık evliyim, ilk başlarda Bebek düşünmüyorduk ama son 1,5 yıldır falan istiyoruz ama ne yazık ki olmuyor Geçen yıl pek araştırmadan bi doktora gitmiştim klomen kullandım klomen bende etki etmedi. Menegon iğne kullandım yumurtalarım da büyüme oldu fakat doktorun istediği sonuç olmadı doktorumla beraber tedaviye ara vermeyi düşündük psikolojik olarak çok sıkıntıya düşmüştüm. Şimdi geçen ay yeni bir doktora gitmeye başladım ve Allah'ın izniyle tedaviye başladık. Doktorum bir takım testler yaptıktan sonra klomenle başlayalım dedi ama klomene yine tepki vermedim bu ay adetinin en geç 3. Günü gel iğne'ye başlayacağız dedi. Bir yandan düşünmek istemiyorum herkes psikolojik olarak rahat olman lazım diyor ee takmadan düşünmeden de olmuyor. İnşallah bu sıkı bi tedavi sürecini Allah'ın izniyle atlatırız. Doktorum ümitsiz konuşmadı gerçi ama Bebek sahibi olamayacağım diye çok korkuyorum. Herşey allahtan Rabbim nasip ettikten sonra olmayacak şey yok Ama olumsuzluğa kapılmadan da edemiyorum. Çok karışık duygular içerisindeyim Burada Pco'lu olup da hamile kalan arkadaşları görünce içime su serpiliyor. Birbirimize dua edelim arkadaşlar inşallah hayırlısı ile bebeğimiz olur. Çok uzun oldu kusura bakmayın ama içimi döktüm sanki rahatladım. Hakkınızı helal edin. Hayırlı akşamlar.
canım ya düşük şeker de iyi değil anlamadan bi fenalıklar geliyor anlatamam elim ayağım titriyor betim benzim atıyor kendimden korkuyorum bazen dirençsiz kalıyorum düşük şeker de iyi değil yanisenın benden ıyı çıkmış kız benm ailem de de şeker hastası olan ok bende de olma ihtimali var ilerde sekerli seyleri olabildiğince az tüketmeye calısıyorum :)
Canim adet oldun mu ?? Bende yaklaşık 3.5 ay sonunda tarlusalla adet olmuştumamın cnm ne guzel yazmıssın.ben 1 kere asılama oldum gonal f ıgnelerle gecen hazıran ayıydı.ama daha 1 hafta olmadan adet oldum (( sımdı bska bı doktora gıdıorum 2.asılamayı olucam nasıpse.hala reglım gelmedı.60 gun olcak nrdeyse. durum yok dıe tarlusal da alıp ıcmedım.senın nasıl oldu anlatsana bıraz rahatliyim yazdıklarınla
Canim adet oldun mu ?? Bende yaklaşık 3.5 ay sonunda tarlusalla adet olmuştum