Kızlar paralarınızı ne yapıyorsunuz?

valla bende eşimden geçiniyorum, çokta iyi oluyo, eşim çok tutumsuzdur::1no2:herşeyin en pahalısını, en lüksünü almak ister, ama ben daha dikkatliyimdirCADIARZU
ona harcadığımı söyler, biriktirmeye çalışırım ;ama ne için; ilerisini de düşünmemiz gerekiyo
birkaç sene önceye kadar beğendiğim gördüğüm herşeyi alırdımsırnaşık şey
baktım al al almanın sonu yok:bbo:
şimdi biriktiriyorum valla kızlar

Ben her ay otomatik olarak kredi kartımdan çekilen parayı b tipi bebek fon hesabında biriktiriyorum.
Doğum ve bebek masrafları için. Bunun dışında para biriktirmiyorum.
Paramla araba aldım. O da birikim benim için.

her ay sadece 100 euro biriktirebiliyrm.
geriside kira,faturalar,alisveris,harclik....

kızlar kredı kartı ve ev kırası yetipde artıyo degıl kenera para koymak borca zor yetıyo hamıleyım ve çalışamıyorum bu yüzden anca karnımızı doyuruyo

valla ben ay başını hiç sevmiyorum canlarım..maaşımı alıyorum kredi kartı , faturalar ve bizim küçük cadının isteklerine anca yetişiyorum....eşimin maaşıyla arabanın ve evin kredi borcu ve diğer giderler..yinede allahıma binlerce kez şükürler olsun..

valla su anda calısmıyorum ama bundan 5-6 ay onceye kadar calısıyordum yenı dogum yaptım ve aldıgım parayı vadelı hasapta bırıktırıyorum esımın maası bıze yetıyor borcumuzda yok allaha sukur kredı kartlarınada sımdıye kadar hıc guvenemedım gozumu korkutuyor krdı kartları sankı kredı kartı alsam herseyımı kaybedıcekmısım gıbı:D

bende butun paramı ceyıze yatırıorum bıde kahrolası konturlere
aman bıran önce evlensekte su konturlerden kurtulsamm :)))) yane anlayacagınız bana bısey kalmıor

düzenli bi şekilde tekin acar v.b. magazalara harcıyorum.....kira öder gibi...öncelik oraların... Ardından kredi kartlarım v.s. Bende çeyiz falan tam da koca yok....

cogunu kendi özel ihtiyaclarim icin harciyorum kiyafet, makyaj malzemesi, yeme icme gezme derken gidiyo valla
önümüzdeki ay nisanim var su siralar o isler icin harciyorum
mayis ayindan sonra altina yatirim yapmayi düsünüyorum

onun parasi benim param, benim param yine benim paramsırnaşık şey
saka bir yana, su an çalismiyorum ama çalistigim zamanlar maasim ve esimin maasi ayni hesaba giderdi.alisverisi ben yaparim, yeme içme, kiyafet, evin kredisi, faturalar derken bitiyor.

Calismiyorum ama banka kartim elimde esim calisiyo ben yiyorum :)

Canim ne isterse onu aliyorum :)

önceden kıyafete ve makyaja harcardım. baktım bu iş böyle olmuyor. sıfır parayla kredi çekip araba aldım. böylece maaşım yatar yatmaz yarısı krediye gidiyor.nasıl olsa evlenmeye niyetim yok diye. ama şu an nişanlıyım. hayatta hiçbirşey belli olmuyor.geri kalan parayla da kredi kartı, çeyiz taksidi falan ödüyorum. ailemle yaşıyorum onlara hiç bir katkım yok. yeme-içme gibi bi masrafım yok. ucu ucuna yetiyor param.

evin faturalarına ve bnim yol parama bayağ para gidio
bozuk paralarımla da sürekli takı falan alıom :D
kendi paramı kazancağım günü bekliorum :D

kenara koyuyorum kendi paramı eşiminkiyle geciniyoruz şuanlık..
ama bu ay benımkınden harcamamız gerekti bir kısmını verdim..
maaşımdan birazını kendıme ve eşime kıyafete harcıyorum . Allah gecim versin cümlemize..

suanda mayısa kadar aldığım parayı çeyizlere yatırıyorum düğüne 3ay kaldığı ıcın eksiklerimi alıyoruz:mymeka:
ya bende tam bunu soracaktım evlenince artık bütçe bir olucak b konuyuda konusmadık
yalnız evli ve çalışan bayanlara bır sorum var evhanımlığı ve iş kadınlığı kımliklerini taşımak zormudur bende evlenınce çalışıcam çünkü çalışmakta zorundayım ıkı sene ama çalışmayı'da aman aman seven bırı değilim sabah uykularımdan feragat etmek hosuma gıtmıyor genc kızlığımdan berı hep çalıştım çünlü okul bitti ben hayata atıldım.
tecrubeli bayanlar ev le iş hayatı nasıl oluyor anlatırmısınız:içelim:

evliyim, 1 aylık evliyim gerçi çok tecrübem yok ama tatili daha şimdiden iple çekiyorum. ev ve iş hayatı beni çok çok yordu, artık gücümün bittiğini hissediyorum daha şimdiden. pilim bitmiş gibi hissediyorum.

konuya da cevap vereyim, niyetimiz bankada ortak hesap açıp eşimin maaşını harcayıp benimkini biriktirmekti, amma velakin eşim yan çizip hesabı kendi üzerine yapınca ben de beş kuruş vermiyorum ona. biyerde biriktiririm herhalde.

Konu içeriği nedeniyle "Hiçbir başlığa uymayan yazılar" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Back