Nasıl değiştirebilirim

Bununla ilgili bir sıkıntım yok canım eşimle bir çok yabancı dizi takip ediyoruz geliştirici şeyler izlemeyi severim kitap almayı okumayı hediye etmeyi çok severim ben bu tatil ve ev eşyaları ve kıyafetle ilgili , mesela eşim 500 civarı bir çanta almış gidip iade ettim ve ben tek çanta kullanıyorum üç beş tane almıyorum asla ona rağmen

Kastettiğim dizi, kitap değil öz değer üzerine kendinizi geliştirmenizdi, o konuda psikolojik bir yardım almayacaksanız da okuyun araştırın demek istedim :)

Kastettiğim dizi, kitap değil öz değer üzerine kendinizi geliştirmenizdi, o konuda psikolojik bir yardım almayacaksanız da okuyun araştırın demek istedim :)
Şimdi ürünlerin uygun fiyatlısını seçmek istediğim için psikolojik destek mi alayım :) alemsiniz valla şu her konuya psikolojik destek alın laflarınız beni öldürüyo en yakın arkadasım psikolog o da kıyamıyor parasına benim gibi biz yokluk gördük kıymetini biliyoruz tabi diyor olduysa kendinizce bir fikir yazın yoksa pas geçin :)

Kendimce fikir yazdım hanımefendi zaten. Ürünlerin uygun fiyatlısını seçiyorum demediniz kendimi içten içe değersiz gördüğümü düşünüyorum dediniz ki bence başkalarına bonkör kendinize kıt olmanızın sebeplerinden biri bu olabilir, bu konunun üzerine eğilin dedim ben de. Psikolojik yardım alın da demedim farkındaysanız okuyun araştırın dedim :) ilahi.

Back