Kızlar paralarınızı ne yapıyorsunuz?

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:maaşımı aldığım gün üzerinede ekleyerek kiraya veriyorum birgün bile misafir kalmıyo canım :(:(:(

borçlarımı yatırıp geri kalanıyla 1 ay geçinmeye çalışıyorum ama biraz biriktirebildim onlarıda bankaya vadeliye yatırdım

Benim kredi kartlarına gidiyor, sonra düğünden kalan borçlar, sonrada araba taksidi.
hiç kalmıyor. Kredi kartları olmasa ne yapardık bilmem.

çok önemli ve özel bi durum olmadıkça benim maaşim bankada öyle birikiyor. Çekmiyorum. Eşimin maaşini harcıyoruz benimkinide biriktiriyoruz

aldıgım kıyafetler bana yetmiyokii.. ama biraz bankada var vadeli hesapta birde altın günündeyim filan altın yapıyorum canım sıkıldıkça :)) fakat benim tel sorunum çok kıayafete para veriyorum kredi kartınada haliylee

suanda mayısa kadar aldığım parayı çeyizlere yatırıyorum düğüne 3ay kaldığı ıcın eksiklerimi alıyoruz:mymeka:
ya bende tam bunu soracaktım evlenince artık bütçe bir olucak b konuyuda konusmadık
yalnız evli ve çalışan bayanlara bır sorum var evhanımlığı ve iş kadınlığı kımliklerini taşımak zormudur bende evlenınce çalışıcam çünkü çalışmakta zorundayım ıkı sene ama çalışmayı'da aman aman seven bırı değilim sabah uykularımdan feragat etmek hosuma gıtmıyor genc kızlığımdan berı hep çalıştım çünlü okul bitti ben hayata atıldım.
tecrubeli bayanlar ev le iş hayatı nasıl oluyor anlatırmısınız:içelim:

bende parami bankada biriktiriyorum..ihtiyaclarimizi esim karsiliyor..iki banka kartim var bir kendi hesabim birde esimin kartida bende :) hangisi elime gecerse onu kullaniyorum :)

aldığım maaşı 3 e bölüyorum.ailemden ayrı yaşıyorum o yüzden 3/1 kirama, 3/1 ay içindeki mutfak masrafıma 3/1 i de çeyiz için girdiğim taksitlere gidiyor.temmuzda bir evlensem kendime daha çok para ayırmaya başlayacağım sanırım :çok üzgünüm:

Valla Benim Maaşimda Borca Harca Gidiyo şuan Düğün Borçlarimizz Var Onlar Azkaldi Onlar Bitincede Araba Taksidi ödücez Eşimle Birlikte Maaşlari Birleştirip Borçlari Veriyoz Kalanida Harciyoz Valla

genelde harcıyorum ama bir hata yapıp biriktirirsem yine kendime istediğim ama parasından dolayı alamadığım şeyi alıyorum

konuyu açtım bari bende yaziim.ben
çalışmadığım için eşimden geçiniom valla.
alışveriş delisiyim elime ne geçse beğendiğim bişi alıyorum.

ben maaşımdan araba kredisini ödüyorum,kredi kartıma olan taksitlerimi ödüyorum birde aylık gün paramı ödüyorum kalanıda harçlık yapıyorum :icecream:

su an henuz evli degilim, kazandigim para bankaya giriyor, lazim olunca (ozel islerime) gidip cekiyorum. Az harcarim, ceyizimi duzuyorum...

maaşımı taa bu ayın başına kadar eşimin eline verirdim..primimide..o da harcamalarımızı yapar kalanı birikimimize katardı.
ama bu ay maaşımla sadece kirayı ödedim.kalanıyla çeyrek altın aldım..eşimle alırdık ben aldım bu sefer.primimi de altına yatırdım..
eşimde diğer giderlerimizi karşılıyor.şükürler olsun borcumuz yok.gün paramız var,kredi kartımızı,faturaları,aidatı ödeyecek.kalanıda birikimimizin üstüne katacak.
ben sevdim bu işi..

Back