Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar palette bronz kahve ve palette kahve köpüğünü karıştırdım boyadım :)))

teşekkrler :) bnm saçnda altın karamel vardı önceden şimdiki halide resimlerdeki gibi herkes çok beğendi kampüste bugun rengini soran sorana hatta öğretmenm bille sordu :)) çok memnn kaldm

ben profıl resmındekı sarı halıne bayıldım tatlım

evet dışardan görünüşü çok güzel ama gelde bana sor kaç senedir saçımı kestire kestire anca düzeldi yanıkları platin sarı saçı çok yıpratıo bidaha mı tövbe !

gule gule kullan ahrıka 1saç rengı kuafore gıtseydın ben aynı rengı sordum yok sacı acıcsz kım benımde sacım karamel bakır suan 100tl masraf cıkardı we akmasıda caba bılıyorsunkı kotu boya kullanıyorlar super tutturmussun canımmm

teşkkürler tatlımm.kuaförlere küstüm ben zaten bikaç yıldır boya konusunda ve artık uzmanlaştım arkadaşlarımın saçlarınıda ben boyuyorum karışım yaparak ve boya konusunda palette deluxe serisinden şaşmam aksa bile çok renk farkı olmuyor diğer boyalardaki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…