Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaKızlar palette bronz kahve ve palette kahve köpüğünü karıştırdım boyadım :)))
rengi çok güzelmiş ben bronz kahve saçımın üzerine boyadım kahve köpüğünü kızıl turuncu bi renk oldu:26: ikisini bir karıştırnca farklı mı olur :44::44:
şimdi saçlarım teracota o da çok tatlı bi renk
teşekkrler :) bnm saçnda altın karamel vardı önceden şimdiki halide resimlerdeki gibi herkes çok beğendi kampüste bugun rengini soran sorana hatta öğretmenm bille sordu :)) çok memnn kaldm
evet dışardan görünüşü çok güzel ama gelde bana sor kaç senedir saçımı kestire kestire anca düzeldi yanıkları platin sarı saçı çok yıpratıo bidaha mı tövbe !
teşkkürler tatlımm.kuaförlere küstüm ben zaten bikaç yıldır boya konusunda ve artık uzmanlaştım arkadaşlarımın saçlarınıda ben boyuyorum karışım yaparak ve boya konusunda palette deluxe serisinden şaşmam aksa bile çok renk farkı olmuyor diğer boyalardaki gibi