- 24 Kasım 2023
- 80
- 32
- 30
-
- Konu Sahibi rabianizzz
Siz bittikten sonra mutlaka başlayın çünkü öyle de olabiliyor bakın ben de geçen ay yakalayamadım sonra da pes ettim yapmadım 18.günden sonra aslında pes etmemek de gerekiyorHayır 12 kasimda regl 16kasimda bittim 20 kasimda test yapmaya başladım. Bittikten 4 gun sonra yani daha regl olmama 16 gun var adet biter bitmez 3 gün içinde yumurtlama olmussa bilemem.
10.gün sanki ikisi de aynı koyulukts gibi geldi bana ama siz canlı gördüğünüz için daha iyi anlarsınızTestler bu şekilde devam ediyorum. 11.gun yada 13.gün pikte olms olabilir ama eminde değilim
Değerlendirdiniz mi riske atmasaydınız siz ne kadardır kullanıyorsunuz bu testleri acabaBaşta silikti sonradan koyulaştı 10.günden yani 21kasimdan hala emin değilim.
Ilk defa bu ay denedm 18ini 21ini 23unu degerlendirdk.Değerlendirdiniz mi riske atmasaydınız siz ne kadardır kullanıyorsunuz bu testleri acaba
Normalde uygulamada çıkandan farklı mı gösterdi 21 ini baz alırsak ben 1.5 yıldır evliyim ilk denemeyi böyle yaptım ve stresli oluyor açıkçasıIlk defa bu ay denedm 18ini 21ini 23unu degerlendirdk.
Uygulamaya göre daha 2 gun var yumurtlamaya. Yani 26 kasım gösteriyor. Bana göre testlere gore yani 21i pik gözüküyor oda tam pik değilNormalde uygulamada çıkandan farklı mı gösterdi 21 ini baz alırsak ben 1.5 yıldır evliyim ilk denemeyi böyle yaptım ve stresli oluyor açıkçası
23 kasımı değerlendirdikKızlar benim testlerimede bakar mısınız? 22 kasım 11. gün pik mi olmuş? Çok koyu değil diye o geceyi değerlendirmedik dün çizgi silik çıkınca dün akşamı sadece 13 kasımı değerlendirdik pik olduğu günü değerlendiremedik ama olma ihtimali olur mu sizce yorumlayabilir misiniz kafam karıştıEki Görüntüle 3340960
Normalde uygulamada çıkandan farklı mı gösterdi 21 ini baz alırsak ben 1.5 yıldır evliyim ilk denemeyi böyle yaptım ve stresli oluyor açıkçası
Kızlar biz de 15-17 ve 19.günü değerlendirebildik teste göre yumurtlama bir gün sürdü normal mi
Yumurtlama catlama takibini yapıyoruz aslında evet yumurta salindiktan sonra 24 36 saat arası vucutta kalır ve buda dollenmenin en yüksek spermle yumurtanın kavuştugu sure zarfı. Spermler ve yumurta saglikli ise gebelik oluşuyor.Kızlar biz de 15-17 ve 19.günü değerlendirebildik teste göre yumurtlama bir gün sürdü normal mi
Evet bu sefer kesinlikle yumurtlama canımKizlaaaar sanki bu sefer pik gibiiii ilk 10 dk o kadar koyu değildi 23u 21i 14. Gün galibaaaa
Evet bu sefer kesinlikle yumurtlama canımKizlaaaar sanki bu sefer pik gibiiii ilk 10 dk o kadar koyu değildi 23u 21i 14. Gün galibaaaa
ayın 21i 16.gün yumurtlama gibi geldi bana canımKızlar biz de 15-17 ve 19.günü değerlendirebildik teste göre yumurtlama bir gün sürdü normal mi
Ayyyy iyiiki varsınız canlarımmmmEvet bu sefer kesinlikle yumurtlama canım
ayın 21i 16.gün yumurtlama gibi geldi bana canım
Evet 16.gün yumurtlama ama o gün denk gelmedi maalesefEvet bu sefer kesinlikle yumurtlama canım
ayın 21i 16.gün yumurtlama gibi geldi bana canım
Öyle evet bosverin birazda salın dedikleri gibi olmuyor bizde de öyle çünküÇok teşekkür ediyorum incelemeniz için kesin olması için öyle diyorlar doğru diyorsunuz ama bazen pek mümkün olamayabiliyor gün aşırı hayat telaşesi malum inşallah olumlu sonuçlar alırız
Pik değil canimmmmKonuyu ben açtım hanimlar tekrar bı yorumlayın ovulasyon testimi size zahmet adetin 11 ci gunu pik olmasına daha var demi
Valla 20.güne kadar yolu var denemeye devam henüz pik değilKonuyu ben açtım hanimlar tekrar bı yorumlayın ovulasyon testimi size zahmet adetin 11 ci gunu pik olmasına daha var demi