Kızlar ovulasyon testine BAKABİLİRMİSİNİZ?

Merhaba benim ovülasyon testimede bakabilir misiniz? Tek olan resimler 17.güne ait resimler belli belirsiz olduğu için birkaç açıdan çektim. Çatlamışmı acaba?

Bende hic bu kadar koyu çıkmadı siliklesmedide artimed mi kullanıyorsunuz?
Merhaba evet artımed kullanıyorum size bir görsel ekleyeyim geçen ay öylesine denemiştim ama günümü kaçırdım ya da yumurtlamadım muhtemelen silikti testlerim 11 veya 12.gün başlamıştım bilen birine sorduğumda yumurtlama ibaresi olmadığını demişti bunlardan koyuysa eğer ikisi aynıysa yumurtlama olmuştur bazen ışık yanıltıcı olabiliyor tam göremedim

Eklentiler

• IMG_3295.jpeg
    161,4 KB · Görüntüleme: 85
Brnde merhaba sizin testeki baştaki hep ilk 2 gibi onceside sonrasida yada birazcık koyu ilk 10 dk sonrasini baz almayın diyorlar ama benim sonucum hep regl 10. günden beri oyle sadece biraz koyulaştı yada yumurta çok gelişmedi

Son eklediğim test fotolarından bahsediyorsunuz değil mi?o da olabilir ya da eğer geç başladıysanız kaçırmış da olabilirsiniz benim reglim 5 gün sürüyor konuştuğum kişi 7.günden itibaren yapmaya başlamamı tavsiye etmişti

Pikten itibaren 3 gün değerlendirin diyorlar 2-3 pik 4.gün çatlama diye düşündüm ona göre de bir gün arayla değerlendirdim heralde doğru olan bu şekilde midir acaba
Evet 4 de çatlama olmuş büyük ihtimalle doktorlar adetten bitiminden sonra gün aşırı ilişki yani bir gün ilişki bir gün dinlenme sonra yine ilişki yine dinlenme gibi

Zaten 10 dakikadan sonra da artımed nasıl çıktıysa öyle kalıyor açıkçası innovitanın rengi bi tuhaflaşıyor ama artımed aynı kalıyor

Evet 4 de çatlama olmuş büyük ihtimalle doktorlar adetten bitiminden sonra gün aşırı ilişki yani bir gün ilişki bir gün dinlenme sonra yine ilişki yine dinlenme gibi
Çok teşekkür ediyorum incelemeniz için kesin olması için öyle diyorlar doğru diyorsunuz ama bazen pek mümkün olamayabiliyor gün aşırı hayat telaşesi malum inşallah olumlu sonuçlar alırız

Evet canim son attığın testlerden bahsediyorum, benimkiler hep öyle Gec başlamadım halbuki 16sinda reglm bitti 29sinde test yapmaya başladım biraz koyu biraz açık gidiyor. Yani bat'tan itibaren 10. Gün başladım ve daha reglme 16 gun var. 25 28 düzeninde gidiyor regl

16 sında biten regl için 29 unda başlamak bence kesinlikle geç nerden baksanız son adet tarihinin başlangıcından itibaren 4 gün sürse 18.gün başlamış oluyorsunuz bence gelecek ay bittikten bir iki gün sonra başlayın benim bittikten yani sat ın ilk gününden sayarsak 11.gün yumurtlamam oldu

Hayır 12 kasimda regl 16kasimda bittim 20 kasimda test yapmaya başladım. Bittikten 4 gun sonra yani daha regl olmama 16 gun var adet biter bitmez 3 gün içinde yumurtlama olmussa bilemem.

Testler bu şekilde devam ediyorum. 11.gun yada 13.gün pikte olms olabilir ama eminde değilim

Eklentiler

• IMG_20231124_131029.jpg
    108,3 KB · Görüntüleme: 133
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…