Kızlar ovulasyon testi ile gebelik öğrenilir mi?

Canım 5. Gecıkmemde 1.35 2 hun sonr verdım 7. Gun gevıkmemde 2 olmus kan degerım anlamadım yarın kan vercem varsa bir haftada yukselmıstır carsanba Beko olur bakalım
İnşallah yükselmiştir, bende çok istiyorum hamiş olmayı. Kulun kula duası kabul olurmuş, sizin için dua edeceğim

eger pik olduğu zamanki gibi bir yoğunluk yoksa adet öncesi benim de hormonlar sebepli yükseliyor gibi oluyor sonra düşüş oluyor ve regl oluyorum. T çizgisi daha koyu değilse gebelik olmama ihtimali de var canım

İnşallah yükselmiştir, bende çok istiyorum hamiş olmayı. Kulun kula duası kabul olurmuş, sizin için dua edeceğim
Allah razı olsun canım benim ınsallah yukselır rabbim isteyen herkese versın amııınnnn rabbım evlat acısını göstermesin 7 yasında oglum var ama 2. Evlılıgım esımdede bir bebek ıstıyorum ..

Allah razı olsun canım benim ınsallah yukselır rabbim isteyen herkese versın amııınnnn rabbım evlat acısını göstermesin 7 yasında oglum var ama 2. Evlılıgım esımdede bir bebek ıstıyorum ..
Rabbim nasip etsin inşallah, diğer yavrunuzun da güzel günlerini göstersin size :). Dilerim buraya güzel haberler paylaşmak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…