Canım diğer üyeye cevap verdim sanırım senin yumurtlama da yok gözüküyor testinde öncesini görmediğim için bir şey diyemiyorumPeki hiç ihtimal yok mudur yani kesin olarak koyu mu olması lazımdı? Acaba yumurtlama döneminde falan mıyım reglim gecikmeli mi olacak
Teşekkürler canımCanım diğer üyeye cevap verdim sanırım senin yumurtlama da yok gözüküyor testinde öncesini görmediğim için bir şey diyemiyorum
Benimde böyle oldu uzlerek söylüyorum benimki olmadı malesef yoktu yaniEki Görüntüle 3361500
Benimki böyle reglim 4 gün gecikti bugün akşam yaptığım ovulasyon testi
Bende regl olacak gibiyim canım hayırlısı olsun ne yapalım kısmetBenimde böyle oldu uzlerek söylüyorum benimki olmadı malesef yoktu yani
Bu normal gebelik testi ise eğer yüzde 70 hamile olma ihtimali var zatenEki Görüntüle 3361500
Benimki böyle reglim 4 gün gecikti bugün akşam yaptığım ovulasyon testi
Canım bu o ovulasyon testiydi. Dün gebelik testi yaptım bir saat sonra çok silik çizgi çıktıBu normal gebelik testi ise eğer yüzde 70 hamile olma ihtimali var zaten
Regl oldun mu olamdiysan git verBenim böyle testm adet günüm yarın kan vermeli miyim
Yumurtalama gunum olmuşmu cnmDaha yeni yumurtluyor olabilir misiniz ya da ikinci yumurtlama
Benim böyle testm adet günüm yarın kan vermeli miyim
Çok yeni gebelik silik cıkmısYumurtalama gunum olmuşmu cnm
Canim bu yumurtalama cubuguÇok yeni gebelik silik cıkmıs
Çok yeni gebelik silik çıkmışBenim böyle testm adet günüm yarın kan vermeli miyim
Yanlış kişiye yazdım :)Canim bu yumurtalama cubugu
Bunda yumurtalama varmi cnmYanlış kişiye yazdım :)
Evet yarın pik olur bu cok yakın çizgiBunda yumurtalama varmi cnm
Bugun ilişkiye girdim yarinda giririm işllha tutar allhim sen bana nasip et olmuyan tum musluman kardeşlerimede nasip et kimsenin kucagini boş birakam yarabi sen ne buyuk yucesi. Nasip et yarabi kimseyi sen göz yaşli birakmaEvet yarın pik olur bu cok yakın çizgi
Aminn aminn ben 5 senedir yaşıyorum bunları o kadar iyi anlıyorum ki seniBugun ilişkiye girdim yarinda giririm işllha tutar allhim sen bana nasip et olmuyan tum musluman kardeşlerimede nasip et kimsenin kucagini boş birakam yarabi sen ne buyuk yucesi. Nasip et yarabi kimseyi sen göz yaşli birakma
Evet yarın pik olur bu cok yakın çizgi
Allha işllha nasip eder sana bana butun istiyen arkadaşlarimiza işllha amin aminAminn aminn ben 5 senedir yaşıyorum bunları o kadar iyi anlıyorum ki seni