Benim de adete 5 gün var 3 gündür yaptığım ovülasyon testi hep koyu çıkıyor gebelik testi yaptım ama negatif anlayamadım. Sizin gününüz geçtiyse kan verebilirsinizEvde gebelik testi kalmamış ovulasyon testi vardı onunla test yaptım. Polikistik over sendromum var normalde yaptığımda yumurtlama da bile tam koyu olmuyor ama c çizgisine yakın oluyodu şimdi yine öyle oldu tam köyü değil ama c çizgisine yakın renkte. Adetim 4 gün gecikti 27sinde olmam gerekiyordu. 26sı ve 28inde test yaptım negatif çıktı idrar testi.
Ovulasyon testi adet döneminde daha az kırmızı olması gerekmez miydi?
Ne yapayım sizce salı gününe kadar beklesem sonra kan mı versem?
Daha yeni yumurtluyor olabilir misiniz ya da ikinci yumurtlama
Ama 3 gündür böyle silikleşmiyorDaha yeni yumurtluyor olabilir misiniz ya da ikinci yumurtlama
9 gün önce yumurtlamayı görmüştüm silikleşmişti sonra şimdi adete 5 gün var 2-3 gündür yaptığım testler hep böyle çıkıyor anlam veremedimDaha yeni yumurtluyor olabilir misiniz ya da ikinci yumurtlama
Bazen ikinci yumurtlama da olabiliyor eğer hamile değilseniz tabii. Gerçi test yapmışsınız olsa çıkardı. Bir kan verin isterseniz.9 gün önce yumurtlamayı görmüştüm silikleşmişti sonra şimdi adete 5 gün var 2-3 gündür yaptığım testler hep böyle çıkıyor anlam veremedim
İkinci yumurtlama olsa çoktan çatlaması silikleşmesi gerekirdi. Herhangi bi problemim de yok pco-s gibi. Gebelik testi negatif çıktı ama acaba erken mi yaptığım içinBazen ikinci yumurtlama da olabiliyor eğer hamile değilseniz tabii. Gerçi test yapmışsınız olsa çıkardı. Bir kan verin isterseniz.
Attım ben bakar mısın canımFotoğrafı atar mısın canım
Erken gebelik testi mi yoksa kaset miİkinci yumurtlama olsa çoktan çatlaması silikleşmesi gerekirdi. Herhangi bi problemim de yok pco-s gibi. Gebelik testi negatif çıktı ama acaba erken mi yaptığım için
Kaset test erken değilErken gebelik testi mi yoksa kaset mi
Canım hamile olsan diğer arkadaşım attığı gibi kopkoyu olması lazımEki Görüntüle 3361500
Benimki böyle reglim 4 gün gecikti bugün akşam yaptığım ovulasyon testi
Onda adet gecikmesi olmadan çıkmaz yine de en kesin sonucu kan verirKaset test erken değil
Peki hiç ihtimal yok mudur yani kesin olarak koyu mu olması lazımdı? Acaba yumurtlama döneminde falan mıyım reglim gecikmeli mi olacakCanım hamile olsan diğer arkadaşım attığı gibi kopkoyu olması lazım
Evet öyle tabi ama işte ovülasyon testleri böyle çıkınca umutlandım heyecanlandım test yaptım negatif çıktı sonra da üzüldüm yok galiba diyeOnda adet gecikmesi olmadan çıkmaz yine de en kesin sonucu kan verir
Yumurtlama da yok gözüküyor şu anEvet öyle tabi ama işte ovülasyon testleri böyle çıkınca umutlandım heyecanlandım test yaptım negatif çıktı sonra da üzüldüm yok galiba diye
Adetini bekle canım olmazsa kan verEvet öyle tabi ama işte ovülasyon testleri böyle çıkınca umutlandım heyecanlandım test yaptım negatif çıktı sonra da üzüldüm yok galiba diye
Öyle yapayım artıkAdetini bekle canım olmazsa kan ver