- 11 Nisan 2023
- 349
- 60
- 28
-
- Konu Sahibi papatya5571
Aslında doktor kontrolundeyim geçen ay gittim yumurta büyütme işlemine başlayacaktım ama kist oluşmuştu o yüzden olmadı doktor diğer ay başlayalım adette atılır bu dedi bende sürekli ovulasyonla takip ediyorum bir türlü göremedim adete üç gün kaldı anlam veremiyorumKadın doğuma bir görünsen iyi olur canım bide testlerin tarihi geçmiş olmasın kontrol et tavsiyem kan değerlerine vitaminlerine bir baktır derim
Birde adete on gün vardı iki gün lekelenme yaşadım bir türlü anlam veremedim erken adet oluyorum sandım ama olmadıKadın doğuma bir görünsen iyi olur canım bide testlerin tarihi geçmiş olmasın kontrol et tavsiyem kan değerlerine vitaminlerine bir baktır derim
Aslında doktor kontrolundeyim geçen ay gittim yumurta büyütme işlemine başlayacaktım ama kist oluşmuştu o yüzden olmadı doktor diğer ay başlayalım adette atılır bu dedi bende sürekli ovulasyonla takip ediyorum bir türlü göremedim adete üç gün kaldı anlam veremiyorum
Teşekkür ederim adet olduğum da tekrardan gorunecegim adetlerim zaten çok düzensiz üç aydır duphaston kullanıyordum onunla düzene koymuştum ama o da kist yaptı mecbur bıraktırdı doktorum bu ay ilaç kullanmadan kendiliğinden bekleyelim bakalım ne zaman adet oluyorsun dedi o yüzden bekliyorumCanım kist oluştuğunda ovulasyonda pik görülmez ve adetlerin düzeni bozulur. Doktorun gerekli tedaviyi uygulayacaktır. Tedavi olduktan sonra da yumurtlamalarin yine devam eder. Eğer yine pik ve çatlama gormediysen tekrar görün doktora mutlaka
Anladım canım. İnşallah tez zamanda adet olursun bir an önce de düzene girer adetlerin.Teşekkür ederim adet olduğum da tekrardan gorunecegim adetlerim zaten çok düzensiz üç aydır duphaston kullanıyordum onunla düzene koymuştum ama o da kist yaptı mecbur bıraktırdı doktorum bu ay ilaç kullanmadan kendiliğinden bekleyelim bakalım ne zaman adet oluyorsun dedi o yüzden bekliyorum
Çok teşekkür ederim canım sağol bakalım nasip inşallah bizde oluruz anneAnladım canım. İnşallah tez zamanda adet olursun bir an önce de düzene girer adetlerin.
Amin canım Allah isteyen herkesin kucağını doldursun insallahÇok teşekkür ederim canım sağol bakalım nasip inşallah bizde oluruz anne
Aslında doktor kontrolundeyim geçen ay gittim yumurta büyütme işlemine başlayacaktım ama kist oluşmuştu o yüzden olmadı doktor diğer ay başlayalım adette atılır bu dedi bende sürekli ovulasyonla takip ediyorum bir türlü göremedim adete üç gün kaldı anlam veremiyorum
çatlamayı testlerde nasıl anlıyoruz?Canım kist oluştuğunda ovulasyonda pik görülmez ve adetlerin düzeni bozulur. Doktorun gerekli tedaviyi uygulayacaktır. Tedavi olduktan sonra da yumurtlamalarin yine devam eder. Eğer yine pik ve çatlama gormediysen tekrar görün doktora mutlaka
Testleri düzenli olarak her gün aynı saatte yapıyoruz. T çizgisi c çizgisi kadar ya da daha koyu olunca pik demek pikten sonra yapılan testlerde T silik çıkınca çatlama demekçatlamayı testlerde nasıl anlıyoruz?
30 mm olduğunu söyledi bu şekilde büyütme ilacı veremem dedi kist atılsın öyle yapalım diğer ay dedi ama yine de göremedim pike yakın olur gibi oldu sonra daha da olmadı belki onlar o zaman pikdi bilmiyorum ama bu ay hiç olmadı adetle birlikte bugün 26 gün ve hala gormedim bende anlam veremedim belki geç yumurtlayacagim onu da bilmiyorum ve aşırı bel ağrım ve kasık ağrım başladı hafiften üç gün sonra adet olmam lazım eğer normal döngüde olursam gebe kaldığım zamanda 24 .gün görmüştüm piki ama düşük oldu malesef altı yedi aydır da daha da gebe kalamadimMerhaba acaba testte 1 -2 gün filan atlayıp kaçırmış olabilirmisiniz? Çünkü kist olduğuna göre o yumurta büyümüş demektir büyüyen yumurta ovulasyonda görünüyor yumurtlama oluyor yumurta küçükken ovulasyon pozitif çıkmaz. Dolayısıyla sizin büyümüş ki kist olmuş neden göremediniz anlamadım çok ilginç
Benim 2 ay evvel 2 yumurta ile yumurtan gelişmedi diyip iptal edilen tüp bebek tedavim sonrası ben merak ettim ovulasyonla takip ettim ve geç yumurtlama oldu geç büyüdü o ay. Geçen ay da doktora gittiğimde kist olduğunu söyledi kistlerimi operasyonla içini boşalttı. Demek istediğim kist boyutuna geldiyse ovulasyonda yumurtlama olmuş olması lazım
İşte en son yani bugün ki testim de bu şekilde çıktı daha ötesi yokMerhaba acaba testte 1 -2 gün filan atlayıp kaçırmış olabilirmisiniz? Çünkü kist olduğuna göre o yumurta büyümüş demektir büyüyen yumurta ovulasyonda görünüyor yumurtlama oluyor yumurta küçükken ovulasyon pozitif çıkmaz. Dolayısıyla sizin büyümüş ki kist olmuş neden göremediniz anlamadım çok ilginç
Benim 2 ay evvel 2 yumurta ile yumurtan gelişmedi diyip iptal edilen tüp bebek tedavim sonrası ben merak ettim ovulasyonla takip ettim ve geç yumurtlama oldu geç büyüdü o ay. Geçen ay da doktora gittiğimde kist olduğunu söyledi kistlerimi operasyonla içini boşalttı. Demek istediğim kist boyutuna geldiyse ovulasyonda yumurtlama olmuş olması lazım
Hangi marka bir gebenin günlüğü mu ?İşte en son yani bugün ki testim de bu şekilde çıktı daha ötesi yok