- 5 Mayıs 2014
- 878
- 120
- 40
ah kızlar ah ! ah şu sapık pislik adamlar kızlar ben yeni işe girdim şuan istanbul da oturuyorum kızlar hergün maalesef ki otobüse biniyorum. otobüs tıklımm tıklımmm adım atacak yer yok ve maalesef el tacizine uğruyorum bu günde bir tane yaşlı adamın yanına oturdum o cam kenarında kolunu bilerek değdiriyor bile bile hareket ettiriyor ben kolumu çekip ters ters baktım ama nafile en sonunda tepkimi iyice gösterdim birdahada yapmadı daha geçen hafta terbiyesizin teki daha fazla hakarete terbiyem müsade etmiyor ya neyse münasebetsiz yerini değdirdi bende ona bir kızdım ama öyle bir kızış olmaz kızdıktan sonra hemen durakta indi kızlar bizim bu çektiğimiz çile nedir ya ben 30 yaşındayım 30 neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorum galiba onlar anlamıyor sanıyor o koca dedem yaşındaki adamlar minicik daha ufacık kızlara yan gözle bakıyor böyle bir türkiyede yaşıyoruz. kızlar keşke şöyle birşey olsa mesela bir otobüs olsa pembe sadece kadınlar binebilir hatta şöförü bile kadın olsun bir otobüs daha olsun mavi ona da erkekler binebilsin eğer böyle birşey olursa çok güzel ya hatta güzel ne kelime harika ama nerde aslında iett istese yapar böyle birşey otobüsler 2 vagon şeklinde olsa öne kadınlar arka vagona erkekler binelbilse ne olur sesimizi duyun ... !!! kızlar sizinde otobüste vs. başınıza geldimi böyle iğrenç olaylar ?