kızlar otobüste başıma gelenler

Muyap

Love İs War !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
878
120
40
ah kızlar ah ! ah şu sapık pislik adamlar kızlar ben yeni işe girdim şuan istanbul da oturuyorum kızlar hergün maalesef ki otobüse biniyorum. otobüs tıklımm tıklımmm adım atacak yer yok ve maalesef el tacizine uğruyorum bu günde bir tane yaşlı adamın yanına oturdum o cam kenarında kolunu bilerek değdiriyor bile bile hareket ettiriyor ben kolumu çekip ters ters baktım ama nafile en sonunda tepkimi iyice gösterdim birdahada yapmadı daha geçen hafta terbiyesizin teki daha fazla hakarete terbiyem müsade etmiyor ya neyse münasebetsiz yerini değdirdi bende ona bir kızdım ama öyle bir kızış olmaz kızdıktan sonra hemen durakta indi kızlar bizim bu çektiğimiz çile nedir ya ben 30 yaşındayım 30 neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorum galiba onlar anlamıyor sanıyor o koca dedem yaşındaki adamlar minicik daha ufacık kızlara yan gözle bakıyor böyle bir türkiyede yaşıyoruz. kızlar keşke şöyle birşey olsa mesela bir otobüs olsa pembe sadece kadınlar binebilir hatta şöförü bile kadın olsun bir otobüs daha olsun mavi ona da erkekler binebilsin eğer böyle birşey olursa çok güzel ya hatta güzel ne kelime harika ama nerde aslında iett istese yapar böyle birşey otobüsler 2 vagon şeklinde olsa öne kadınlar arka vagona erkekler binelbilse ne olur sesimizi duyun ... !!! kızlar sizinde otobüste vs. başınıza geldimi böyle iğrenç olaylar ?

Duymustum, ulkenin birinde bu taciz olaylari yuzunden sadece bayanlara ait toplu tasima araci vardi.
Uzakdogu ulkelerinden biriydi sanirim, ama tam hatirlamiyorum ismini.

Bende okadar toplu Taşıma araçlarına bindin halada biniyorum ama kimseden böyle bir durumla karşılaşmadım! Hissetmedim bile birinin bana baktığını. Ilginç geldi bana neden hep sizin Başımıza geliyor acaba sorgulayın bir kendinizi!
Tamam ülkede Sapık ruhlu insanlar var ama. Neden hep size denk gelmiş

Bebiş gelmezmi .. Benim kucagımda bebegim varken göz hapsine alındım cok rahatsız oldum.. Adam heryerimi süzdü serefsiz.. En sonunda baırdım birinemi benzettniz niye bakıyosunuz diye.. Serefsizer..
Bizim burda şimdi pembe mavi bi otobüs olsa herkes derki ahaaaa hükümet otobüslerefr el koydu.. Kadınları gizliyola.. Neyse bırası yeri degilde anladın sen beni.. Bn bekalen böle bi duruöda kaldıgımda ittiriyıdun.. Baya bi tepki gösteriyodun.. İstanbul zor bir şehir

Pislik dolu etraf sen yine kocaman insansın kendini savunmuşsun. Bi kere de minibüsteyiz küçücük çocuğa değe değe erekte oldu hayvanoğluhauvan. Çocuğa da gel diyoruz gelmiyo yer veriyoruz anlamıyor yazık küçücüktü. Kimsenin de çıtı çıkmadı anca çocuğu kurtarmaya çalıştılar. Ters ters bakmakla yetindim ben de:KK43:Onca erkek adam vardo ağzını burnunu dağıtan çıkmadı.

Bende okadar toplu Taşıma araçlarına bindin halada biniyorum ama kimseden böyle bir durumla karşılaşmadım! Hissetmedim bile birinin bana baktığını. Ilginç geldi bana neden hep sizin Başımıza geliyor acaba sorgulayın bir kendinizi!
Tamam ülkede Sapık ruhlu insanlar var ama. Neden hep size denk gelmiş
ah bende anlasam !

emin misin canım taciz amaçlı yaptığına
valla otobüs tıklım tıklımken benim de oram buram birilerine değiyor
hele bazen göğüslerim birinin ağzında gibi oluyor :KK53:
ama canım güpegündüz ortada bilerek yaptığı münasebetsiz yerini değdiriyor ve bunu bilerek yaptığı çok ama çok belii yanımda olsan gerçekten anlardın aslında hele bugün yanına oturduğum adam bak bir insan kolunu nasıl kaldırırsa bilerek yavaş yavaş koluma değdiryor hani öyle otobüsü sarsmasıyla değil ya daha neler neler geliyor başıma

Ülkemizde eğitim eksik.. Sürdüğü surece de bu tip olaylar devam eder. Bir de üstüne tacize ugradiginiz için sizi suclarlar ! Bence bu olayların çoğu cehaletten oluyor, onu çözmek gerekir umarım bir gün tüm bu pis olaylar son bulur...

Bebiş gelmezmi .. Benim kucagımda bebegim varken göz hapsine alındım cok rahatsız oldum.. Adam heryerimi süzdü serefsiz.. En sonunda baırdım birinemi benzettniz niye bakıyosunuz diye.. Serefsizer..
Bizim burda şimdi pembe mavi bi otobüs olsa herkes derki ahaaaa hükümet otobüslerefr el koydu.. Kadınları gizliyola.. Neyse bırası yeri degilde anladın sen beni.. Bn bekalen böle bi duruöda kaldıgımda ittiriyıdun.. Baya bi tepki gösteriyodun.. İstanbul zor bir şehir
ayy pislik herif ne olacak hiç insan görmemiş ömründe peki sen ne ddedin o na ? ayrıca böyle pis pis baktı değilmi sapık gibi tıpkı ?

Tacizciler var malesef..bi kaç kez mağdur oldum küçük çaplı..
ama hep intikamımı almışımdır..en son dibime yapışan adama laptop çantamı Yanlışlıkla (!) vurdum:KK53::KK53:

ama canım güpegündüz ortada bilerek yaptığı münasebetsiz yerini değdiriyor ve bunu bilerek yaptığı çok ama çok belii yanımda olsan gerçekten anlardın aslında hele bugün yanına oturduğum adam bak bir insan kolunu nasıl kaldırırsa bilerek yavaş yavaş koluma değdiryor hani öyle otobüsü sarsmasıyla değil ya daha neler neler geliyor başıma
kadının biri babamı ağlattı beni taciz etti diye ! otobüs tıklım tıklım eli kadının kalçasına değmiş tutunmamış o yüzden frenle sendelemiş eli değmiş kadın yaygara koparmış , koskoca adam ağladı vallaha ben bu yaşa kadar kimseye sapıklık yapmadım zoruma gitti diye rezil etmiş babamı kadın , her neyse bazen tıklım tıklım otobüste bazı şeyleri yanlış anlayabiliyoruz , tabi siz bilerek yaptığından eminseniz haklısınız

İstanbulda bayan olarak araba kullanmakta toplutasımaya binmekte zor.. Trafige cıkıpsun adam üstüne üstüne gwliyo bide sağık sapık bakar.. Toplu tasımaya binersin yine sapıklıklar..
Bide istanbulun neresinde oturdugunuzda önmli b mesele.. Bnm oturdgum yer okadar geri ki hastaneden geliyorum.. Yanımda iki yasında kızım karnım buenumda yer vermezler.. Hepsi bi öküz..abaza gibi hepsi..
Kızımı hast götüuypeum arkamdan adam kornaya bas bas bas kenara cekıldın.. Adam yanına gelince yawaslaı dedıgı lafa bak yawruuum yol versene Bizde işimizi görelim.. Arkada cocgum war..öle davetkar ybi tipimde yok.. Tesettürlüyüm.. Dısardan öle cekici bi yanımda yok yanlış anlmayın .. Ama cok sinirlendim.. Korkuyorum artık..
ama istanbulun daha gelişmiş yerlerinde oturanlar cok rahat.. Kadına saygı var. Aksıne trafikte öncelik veriyolar.. Öle insanlara hayranım.. Allah razı olsun.. Yasasın iyiler gebersin öküzler

adana'da kadin otobus soforleri vardi belediyenin :)
ben yalnızca birkez gördüm ve herkesin tepkisi aaaaaaaa kadın şöför aaaaaaa keske hep kadın şöför olsa kadın gayette güzel güzel yapıyordu işini ama keşke kimse şaşaırmasada nomal karşılasa bana söylermisiiz kadının yapamayacağı tek bir iş varmı ya ? hele bazı köy kafalı adamlar ''elinin hamiriyla erkeh ijine garişma'' gibi söz varya iğrenç bir erkek sözü ...!

kadının biri babamı ağlattı beni taciz etti diye ! otobüs tıklım tıklım eli kadının kalçasına değmiş tutunmamış o yüzden frenle sendelemiş eli değmiş kadın yaygara koparmış , koskoca adam ağladı vallaha ben bu yaşa kadar kimseye sapıklık yapmadım zoruma gitti diye rezil etmiş babamı kadın , her neyse bazen tıklım tıklım otobüste bazı şeyleri yanlış anlayabiliyoruz , tabi siz bilerek yaptığından eminseniz haklısınız
babanız bilerek yapmamıştır tabiki o şöförler ani fren apınca öyle oluyor kadın orada anlayışlı olmalıydı bence geçmiş olsun

X