Doğuma Hazırlık kızlar numune isteyin :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
evy baby den 4 molfixten 1 tane numune bez geldi
bioxinle biodere de üye olmuştum iki ayrı kargo geldi gün aşırı ikisindede bioder bioxsin deracini ürünleri var
milupaya üye oldum ama tık yok

ben ulkere uyeyım. bana cok guzel bır hero baby paketi geldı.kavanoz maması ıkı kahvaltılık ıkı de mama geldı kıtapcık var.bıorde bebelactan geldı.sagolsunlar.bır paket mama,bebişime önlük,ıkı kahvaltılık ıkıde tahıllı mama.ıkı fırmayı da hala kullanıyorum tesekkur ederım.cok dar bır zamanda yetıstıler bana.ve bende marketten ıkısındede alıyorum.sonucta arz talep olayı.denedım begendım,oglusumda begendı.alıyoruz..

nasıl numune ısteyecegıs ne yapmam fgerekıyor sıte adı ne uyemı olmam lazım yazartmısnız kızlar

baby star ve bebelactan iletişimden isteğini yaz üyeliğe gerek yok.milupaya üye oldum gene göndermediler..

merhaba bende milupaya üyeyim milupanın numune paketleri hamilelikte, bebeğin 5. ayında, 8. ayında ve 11. ayında geliyor bilginize

bana ne hamilelikte ne 5. ayında ne de 8. ayında geldi, 22 gün sonra 11 ayımızı doldurcaz, onda da gelmicek

ben bir ay önce üye oldum şimdi 5 aylık oldu ama gelmedi bişey.ne geliyo 5. ayda?
5. ayda bana birkaç çeşit muhallebi ve kaşık maması geldi tek kullanımlık paketlerde ve hepsinden ikişer adet sütlü meyveli, sütlü pirinçli, sütlü bisküvili, tahıllı ballı, sütlü sebzeli, 7 tahıllı bunlar gelenler arasında hatırladıklarım birkaç çeşit daha vardı birde milupa ürünlerini tanıtan kitapcık ve bebek beslenmesi konusunda kitapcık 6. ayın ortalarına kadar gelmezse arayıp isteyin benimle birlikte üye olan bir arkadaşıma gelmedi arayıp söyledi ve ertesi günü gönderdiler 0800 211 70 50

banada dün milupadan geldi.2 tane bez indirim kuponları niveanın numuneleri ve kitapçık vardı.

kızlarr sadece sitelere üye olmak yeterlimi yoksa mesaj atıp numune mi istiyorsunuz??

anladığım kadarıyla 5.aydan sonra veya doğuma yakın numune istemek gerekiyor daha erken yollamıyorlar değil mi?

daha erken de yolluyorlar cnm.ben istemiştim bbabystar ve evybaby den hep geldi.ayrıca molfix molped hepsi göndermişti

Kızlar dün abana milupadan numune geldi...hamileyim seti hazırlamışlarr...içinde huggies bbek bezi 1 adet nivea ıslak mendil...kitapçık-cd-sony'den 1 tane buzdolabı için magnet koymuşlarr...çok hoşuma gitti...sağolsunlar... bebişimiz doğduğunda kullanacağız bakalım....ben sadece milupa anneler kulübüne üye olmuştum o kadar....birde anladığım kadarıyla birkaç firma birleşerek bu promosyonu yapıyorlar...yani huggies sitesinede üye olmuştum ama zaten milupa ile beraber huggies bez gelmiş heralde bir daha yollamazlar diye düşünüyorumm...galiba ilerleyen aylarda milupadan mama numuneside gelecek galiba değil mi??? yaşayan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim ...

bbabystar ,evybaby , molfix ve molped den sen istek mesajı yollayarak mı geldi ?? yoksa üye oldun ondan sonramı geldii...yani istemek mi gerekiyor???? ben milupaya sadece üye olmuştum geldiii...diğer uygulamalar nasıl merak ettim ???

Kızlar dün abana milupadan numune geldi...hamileyim seti hazırlamışlarr...içinde huggies bbek bezi 1 adet nivea ıslak mendil...kitapçık-cd-sony'den 1 tane buzdolabı için magnet koymuşlarr...çok hoşuma gitti...sağolsunlar... bebişimiz doğduğunda kullanacağız bakalım....ben sadece milupa anneler kulübüne üye olmuştum o kadar....birde anladığım kadarıyla birkaç firma birleşerek bu promosyonu yapıyorlar...yani huggies sitesinede üye olmuştum ama zaten milupa ile beraber huggies bez gelmiş heralde bir daha yollamazlar diye düşünüyorumm...galiba ilerleyen aylarda milupadan mama numuneside gelecek galiba değil mi??? yaşayan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim ...

Canım ben de üyeyim milupanın anneler kulübüne ama bana herhangi bişey gelmedi.. kafamçokkarıştı
Hediye gelmesi için sadece üye olmak yetiyo mu yoksa başka detaylar da mı istiyo?
Bu arada Huggies'in hangi boy bezini yolluyolar? ve kaç tane??
Bize de kullanan arkadaşlar en iyisi Huggies dedi de..

bende 2 3 ay once mılupa ya uye olmuştum dun banada geldı mınıcık haggies bez krem sampuan ıslak mendıl emzırenler ıcın cay geldı mıgrosta gecerlı olan %25 nıvea nın mılupanın sut artıma cayı bez ıcın ındırım kuponu geldı galıba doguma yakın gonderıyorlar ben 7aylıgım 7aydan sonra olabılır

indirim kuponu yolluyolar

arkadaslar almanyadan katilan ve numune isteyen var mi? bence büyük uzun bir liste var ve bana cok geldi, bebek cremleri, shampuan, oyunca, hamilelik izleri kamasin diye cremler....

X