Kizlar nolur yardimmmmm

DilvinY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
45
30
28
30
Biraz uzun olucak ama en basinsan anlaticam
3 yillik evliyim evlendigimden beri hic korunmadik 1. Yilimin sonunda dr agittim yumurtalarin buyumuyo dedi 4 ay klomen uyguladi sonuncusunda yumurtam buyudu ve catlatma ignesi oldum ama tutmadi 1 2 ay dinlenenlim dedi ama buraya gwlene kadar yaklasik 1 yılım gecti ahh salak kafam ahhh. Baktim olucak gibi degil 1 yil kendi haline biraktik olmuyo.arkadaslarin cok metettigi bi dr vardi ozel ona gittim adam karsisinaoturur oturmaz ben hic konusmadan kafamdaki butun sorulari cevapladi . hsg ragim tup filmi cekilicez once dedi cekildim iki tupumde kapaliymis bugune kadar hersey bosa gitmis sol tupum yuzde yuz sag tupum yuzde 60 acildi ve kistim vardi 5.5cm . onu da erittik hersey normale dondu. Klomen kullandim 4 yumurtam buyudu hemn catlatma ignesi yaptik 2 si catladi bu ay olmazsa direk asilama deniycez dedi dr. Simdi size sorun şu kizlar eveli gun esim cok israr etti gittik kan verdik 1.9 cikti hicbisey yok yni ama adetime daha 6 gun vardi testi yaptirdigimda. Simdi 4 gun kaldi adet belirtim yok genelde 2 gun kala bel agrim sancim olur o kadar zaten. Yaklasik 4 5 gundur cok sık idrara cikiyorum (idrar yolu iltihabim yok dr a kontrol ettirdim) ve yine 4 5 gundur yatarken boyle boylu boyunxa uzaninca 2 kasigima birden agri giriyor . bu ay cok umitlydik ama testin negatif cikmasi hayal kirikligina ugratti . sizce bisey olsa 6 gun kala cikmazmiydi kan testinde

Cnm genelde çıkıyo iğneden 11 gün sonra çıkmıştı tanıdığım birinin ki aynı çatlama iğnesiyle hamile kaldı .Kan testine gelince çatlama ignesi zaten HCG yani hamilelik hormonu salğılı bir ilaç büyük ihtimalle ondandır die düşünüyorum iğnenin kaçıncı günü kan vermiştin cnm ??

Back