hatta o kızı bul..bulma imkanın varmı ? kızkıza konuşun..sen söylemişsin ama ben kocama söylememiştim..onlar çok dindardır kocam senin söylediklerini hazmedemedi ve çekti gitti..terketti de..yuvam yıkılıyor de..çocuklarıma yazık de..eşini bulsun onunla görüşsün...üniversitedeyken benim hoşlandığım dedli gibi sevdiğim çocuk ondan hoşlanıyordu..hatta çıktılar..ordan bir gıcıklığım vardı..sana böyle dedim ama o gece içim rahat etmedi kimsenin günahına giremem desin..söylediklerimin hepsi yalandı desin..o on numara bir kızdır çokta delikanlıdır filan desin..bu mümkünmü acaba ? kıza ulaşabilirmisin..
yani kayınvalideyle dertleşmektense o kızla dertleşmek daha mantıklı gibi geliyor bana..çünkü batıran o..kurtaranda o olabilir
Bu yazdıklarınız umarım şakadır..Adam zaten kandırılmış,bir de haksız duruma mı düşürülsün??? Konuyu açan kişi bence bu saatten sonra eşine gerçeği anlatmalı,yalanla nereye varacak,zaten ortaya çıkmış ,daha beter bataklığa batmanın alemi yok..Yalan söylemek isteyince kendinizi karşınızdaki insanın yerine koyarsanız belki yalana başvurmazsınız..
Ama birşeyi anlayamadım,eşinize tüm bunları hiç çekinmeden anlatan sözde arkadaşınız, sizi hangi yüzle arayıp herşeyi anlattığını söylemiş?Siz hiç tepki vermediniz mi?
ben o kızı varya
döve döve ikna ederdım valla
doğruyu söyluyor olabilir
ama onun ne haddine? ona soran mı olmuş?
çünkü kaşınmaktan öteye gitmiş resmen uyuz olmuş
kudurmuş kız
cesaret ıster bır ınsanın bunları evlı bırıne anlatması
ben onun deli cesaretını öyle bir kırarım ki
aslında bu saatten sonra gerçeği anlatmamalı
eskiden olmuş bitmiş bir şey.
çoluk çocuk var,ne gerek var herşeyi anlatınca ne değişecek?
olan olmuş
bazen yalanlar gerekli, hele ki bazıları bazı durumları taşıyamıyorsa eğer.
herkes herşeyi bilmek zorunda değil!.
bu eşin bile olsa.sonuçta ondan önce yaşanmış bir durum.
ha 1 kişi , ha 4
ne fark eder?
sizin söylediğinizi yapabilirim , şunuda ekleyeyim gizem benim üniversitedeyken en samimi arkadaşlarımdandı zaten kendisi oldum olası boşboğazdı olanları bana telefonda anlatırken ağladı zaten
başka zaman olsa bende döverim ama şu şartlarda dövemezdim...ki kudurupta gidip kocama başka şeyler anlatmasın diye çekinirdim..
okadar yalan dolan var işin içinde..bide kıza sararsam kim yardımcı olcak bana
dimi yani :)) ayıya dayı dicezki halden anlayıp durumu kurtarsın...bide şunu merak ettim..konu sahibi arkadaşım, o kız senin numaranı nerden biliyor..görüşüyormuydunuz..
kızlar okuduğum yorumlardan bir şeyi ( benden kaynaklı) yanlış anlamışsınız. ben birlikte olduğum derken cinsellik anlamında söylemedim . yoksa gizem nerden bilecek benim kimle yatıp kalktığımı gizem sevgilisiydi babında söylemiş zaten kocamda bana onlarla birlikte oldunmu derken çıktınmı sevgilimiydin gerçekten anlamında sordu
sizin söylediğinizi yapabilirim , şunuda ekleyeyim gizem benim üniversitedeyken en samimi arkadaşlarımdandı zaten kendisi oldum olası boşboğazdı olanları bana telefonda anlatırken ağladı zaten
başka zaman olsa bende döverim ama şu şartlarda dövemezdim...ki kudurupta gidip kocama başka şeyler anlatmasın diye çekinirdim..
okadar yalan dolan var işin içinde..bide kıza sararsam kim yardımcı olcak bana
dimi yani :)) ayıya dayı dicezki halden anlayıp durumu kurtarsın...bide şunu merak ettim..konu sahibi arkadaşım, o kız senin numaranı nerden biliyor..görüşüyormuydunuz..
kızlar okuduğum yorumlardan bir şeyi ( benden kaynaklı) yanlış anlamışsınız. ben birlikte olduğum derken cinsellik anlamında söylemedim . yoksa gizem nerden bilecek benim kimle yatıp kalktığımı gizem sevgilisiydi babında söylemiş zaten kocamda bana onlarla birlikte oldunmu derken çıktınmı sevgilimiydin gerçekten anlamında sordu
yuhhh
ciddi olamazsın,bu yüzden mi 4 gündür adam eve gelmıyor?
cinsellik olmadı yani? sadece arkadaşlık?
aynen öyle yoksa gizem benim sevgililerimle ilişkimi nerden bilsin kocam benim sevgililerimin olmasına kızdı
bu durumda her sevgilinle cinsel ilişki yaşamış ve kocanı kandırmış olman gerçeğini değiştirdi mi yani :26:
neyse durum bu şekildeyse evliliği kurtarman daha kolay
aynen öyle yoksa gizem benim sevgililerimle ilişkimi nerden bilsin kocam benim sevgililerimin olmasına kızdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?