kızlar ne yapmalıyım yardım edin lütfen

aşık olmuş olabilirim

canım benım adam sana hiç açık bi kapı bırakmamış ki sana yardımcı olmaya calısalım yol gosterelım butun kapıları kapatmıs bence ustelemeye gerek yok kım bılır karsına daha kımler cıkacak uzme kendını

sende haklısın.. ben aptal gibi umut doluydum iyimi oldu kötümü oldu bilmiyorum ama bi nebzede olsa şansım olmadığını gördüm

aşık olmuş olabilirim

Bu çok belli:)
Zaten aşkın gözü kördür..
Dana önce de söylediğim gibi çok insani şeyler yaptığınız.
Yadırgamıyorum da..
Ama o kişinin doğru olduğunu, sizi inciteceğini, bu kadar çabaya değmediğini düşünüyorum hâlâ...

illa bi darbe almadan aklım başıma gelmiyo zzaten çok kızıyorum kendime her aldığı darbede biraz daha güçlenip kalmalı insan ama ben her seferinde bu başka diye başlayıp aynı sonla bitiryorum bunu bütün ilişkilerimde yapıyorum üstelik

Görünüşe göre sizi olduğunuz gibi kabul etmiyor.Hem benim daha çok şahit olduğum açık kişileri sevdiği genelde kapatmaya yönelik davranır ama sizin ki siz kapalı olduğunuz halde açmaya çalışıyor,gerçekten tuhaf Adam niyetini belli etmiş baştan sizi açık istiyor siz de bunu kabul etmiyorsunuz sanırım o zaman bırakın derim ben daha fazla yıpranmadan.

Akıllanmanın zamanı gelmiş o zaman..

daha sonrada benm için açık kapalı önemli değil filan dedi ama ben bütün sorunun bu olduğunu düşünüyorum başta ilk görüşmede bunu diyen birisi aslında niyeti gayet açık demi yanlış düşünmüyorum

Maalesef doğru düşünüyorsunuz hiç değilse ilk buluşmada bu dile getirilmez. Yalnız başka sorunları da olabilir bilemeyeceğim.Hakkınızda hayırlısı.

peki olmaması konusunda en haklı sebebin ne olabilir yanlış anlamayın beni lütfen gözüm iyice açılsında vazgeçebiliyim bende istiyorum tabi o nası olucaksa

İnsan sevdiği insanı değiştirmeye çalışmaz diye düşünüyorum ben..Tabi bazı durumlar hariç.

bu dediğiniz o kadar kolay olmuyo
neden?
zor olan şey asıl sürekli sizi değiştirmek isteyen ve sizi eleştiren kişiyle yaşamaktır.
siz hala çok yüklendim vs diyorsunuz
meraktan soruyorum aile baskısı ilemi kapandınız?

neden?
zor olan şey asıl sürekli sizi değiştirmek isteyen ve sizi eleştiren kişiyle yaşamaktır.
siz hala çok yüklendim vs diyorsunuz
meraktan soruyorum aile baskısı ilemi kapandınız?
hayr kendi isteğimle kapandım hatta ailem karşı çıkmıştı erken olduğu gerekçesiylle

hayr kendi isteğimle kapandım hatta ailem karşı çıkmıştı erken olduğu gerekçesiylle
aa öylemi aynen bende sizin gibi kapalıyım eşimin ailesi ise son derece açık. Ve inanın bana bir günden bir güne laf edemezler. Çünkü ben baştan tavrımı koydum ve asla açılmayacağımı söyledim ki eşimde benle aynı görüşte beni olduğum gibi kabullendi asla bana diretme yapmadı. yani demem o ki belki ben tavrımı en başta açıklamasaydım kv dem falan hep konusurdu çünkü kv açıklık seviyor. ama ben tavrımı koydum ve benim hayatım benim kararlarım dedim. Şimdi tıpış tıpış saygı duyuyorlar. Sen seni sevecek ve seveceğin birini istiyorsun ama unutma ki en önemli karşılıklı saygı duymak..

bilmiyorum. şu sancılı dönemin geçmesi için dua edin bana inş bian önce atlatayım madem umut görmedi kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…