haklısın fazla anlam yükledm ama yinede o olsun isterim yani yeniden kazanmak istiyorum onu bunun için yapabilceğim hiçmi bişey yok senceSeni seven adam ne saçın kapali der ne açık böyle mudahalelerde bulunan birinin hayatinda yeri olmamali zaten illa kapan demek nasıl kabuledilemezse illa açıl demekde kabulefilemez
bence sen şu dua yüzünden fazla anlam yuklemissin bu çocuğa ama o o kişi değil
Hayatim sana senin giyimine saygi duymuyan bir adami geri getirmek çokta akillica olmayabilir ama illa dönsün diyorsan onun istedigi gibi giyinip davranman yeterli olacaktir lakin çok önemli birşey varki taviz tavizi doğururhaklısın fazla anlam yükledm ama yinede o olsun isterim yani yeniden kazanmak istiyorum onu bunun için yapabilceğim hiçmi bişey yok sence
bazı insanlar gerçekten belayı kendine zorla çeker.....konuya nerden başlamalı bilinmez ama başlamak lazım bi yerden şimdi biten bi ilşkimin ardından annemn çok yakın bi arkadaşı sen çok çektin senn için bi duaya başlıycam rabbim inş dua bitimnde karşına kaderindeki insanı çıkarsın mutlu ol sen hakediyosun filan dedi neyse bu duaya başladı 25 temmuz cuma günü cuma saati duayı bitirdi ve bitti diye aradı konuştum kapattım faceden beni biri eklemiş okuldan benm bölümden bi çocuk ilk başta aklıma gelmedi ama bölümden fiilan gördüğüm tanıdığım biri diye kabul ettim sonra konuşmaya başladı işde napıyosun nasılsın filan pek cevap vermek gelmedi bile içimden sallamadım reesmen sonra dua aklıma geldi o bana yakın davrandıkça omu acaba dedim ve ben iş yerindeydm saat 12 den altıya kadar hiç ara vermeden okuldan hocalardan filan konuştuk sürekli yeni bi konu açtı filan o günde işdeki son günümüzde bayram tatili için köye geçtik bu süreçte mesajlaştık filan ben koç burcuyum yükeselinim terazi oda aslan burcu çok iyi anlaştık bayrammn 3. günü ilk kez görüştük filan çok etkilendiğini söledi bende ondan çok etkilendm iş bilir tavrları tarzı konuşmaları filan herşey çok iyi ben kapalıyım yalnız o benm okuldan açık halimi bilirmiş o günde bana seni açarım ben filan dedi bende Allah allah senn istemenlemi oluyomuş filan dedim öyle geçiştirdik ama zaman içinde iş çıkışı buluşmalarımızda benm tarzımı beğenmediği fark etmeye başladım bi akrabamızın düğününe bıraktı beni mesela ben ogün o abiyeyle çok beğeniceğini düşündüm herkes çok beğendiği için ama ona tarzım ağır geldi ve sevmedm diyede dile getirdi çok şaşırdım herkesten olumlu şeyler duyarken onun beğenmemesi beni çok şaşırttı sonra ilgisi azalmaya başladı bende başlarda ilgili o adamı aradıkça üstüne gittim korktum beğenmedi benide bırakıcak filan sandm yine başarısız olmaktan korktum sonra dedimki böle tepki göstermeyim sessiz klaıyım sessiz kaldım ama face im açık aradı açmadm mesaj attı cvpp vermedim sonuç faceden paylaşımda bulunduğum bi anda pat diye siildi beni sonra nasıl olur olurdu olmazdı tekrar konuşarak bitirme kararı aldık konuştuk ama şuanda bana sen sorunlu bi insansın ben seninle evlenemem ve ciddi bi ilişki istiyorum o yüzden yıpratmaya gerek yok birbirimiz dedi ve gitti şimdi sorun şuki bukadar mert düzgüün aslında romantik prens gibi adamı ben kaybetmek istemiyorum ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum burda bahsetmediğim çokda şey var bana yardım edin lütfe onu nası geri kazanabilirim
bir kere duadan sonra bu olayın olması bence tamamen tesadüf.konuya nerden başlamalı bilinmez ama başlamak lazım bi yerden şimdi biten bi ilşkimin ardından annemn çok yakın bi arkadaşı sen çok çektin senn için bi duaya başlıycam rabbim inş dua bitimnde karşına kaderindeki insanı çıkarsın mutlu ol sen hakediyosun filan dedi neyse bu duaya başladı 25 temmuz cuma günü cuma saati duayı bitirdi ve bitti diye aradı konuştum kapattım faceden beni biri eklemiş okuldan benm bölümden bi çocuk ilk başta aklıma gelmedi ama bölümden fiilan gördüğüm tanıdığım biri diye kabul ettim sonra konuşmaya başladı işde napıyosun nasılsın filan pek cevap vermek gelmedi bile içimden sallamadım reesmen sonra dua aklıma geldi o bana yakın davrandıkça omu acaba dedim ve ben iş yerindeydm saat 12 den altıya kadar hiç ara vermeden okuldan hocalardan filan konuştuk sürekli yeni bi konu açtı filan o günde işdeki son günümüzde bayram tatili için köye geçtik bu süreçte mesajlaştık filan ben koç burcuyum yükeselinim terazi oda aslan burcu çok iyi anlaştık bayrammn 3. günü ilk kez görüştük filan çok etkilendiğini söledi bende ondan çok etkilendm iş bilir tavrları tarzı konuşmaları filan herşey çok iyi ben kapalıyım yalnız o benm okuldan açık halimi bilirmiş o günde bana seni açarım ben filan dedi bende Allah allah senn istemenlemi oluyomuş filan dedim öyle geçiştirdik ama zaman içinde iş çıkışı buluşmalarımızda benm tarzımı beğenmediği fark etmeye başladım bi akrabamızın düğününe bıraktı beni mesela ben ogün o abiyeyle çok beğeniceğini düşündüm herkes çok beğendiği için ama ona tarzım ağır geldi ve sevmedm diyede dile getirdi çok şaşırdım herkesten olumlu şeyler duyarken onun beğenmemesi beni çok şaşırttı sonra ilgisi azalmaya başladı bende başlarda ilgili o adamı aradıkça üstüne gittim korktum beğenmedi benide bırakıcak filan sandm yine başarısız olmaktan korktum sonra dedimki böle tepki göstermeyim sessiz klaıyım sessiz kaldım ama face im açık aradı açmadm mesaj attı cvpp vermedim sonuç faceden paylaşımda bulunduğum bi anda pat diye siildi beni sonra nasıl olur olurdu olmazdı tekrar konuşarak bitirme kararı aldık konuştuk ama şuanda bana sen sorunlu bi insansın ben seninle evlenemem ve ciddi bi ilişki istiyorum o yüzden yıpratmaya gerek yok birbirimiz dedi ve gitti şimdi sorun şuki bukadar mert düzgüün aslında romantik prens gibi adamı ben kaybetmek istemiyorum ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum burda bahsetmediğim çokda şey var bana yardım edin lütfe onu nası geri kazanabilirim
başta yani ilk görüşmemizde dile getirseydi böyle beğenmediği beni eski halimle hatrladığı için böyle olduğunu bende derdim bi çok arkadaşın dediğini bu benm inancımı yaşama biçimim kimse için değiştirmem hadi eyvallah diye ama sonrasında 1 ay kadar hergün görüşüldü ve bu süre içerisnde ben onu fazla bunaltımış olabilirim :) kii ben böyle bişey söylemiştin ilk görüşmemizde böyle şeylermi sorun dediğimde o olmadığını filan söylüyo da benm hisseetiklerim aksi yöndesana saygı duymayan adamdan ne beklersin ki?
hem sen kim için kapandın ?Başını açmadın diyemi sorunlu oldun? yada onun istediği gibi giyinmedin diyemi ... İlk başta sen kendine saygı duy ve değerlerinden kimse için vazgeçme...Bence boşver bu adamı saygısız terbiyesizzzz
hislerinizi güvenin bence bu adam kendisi sorunlu..başta yani ilk görüşmemizde dile getirseydi böyle beğenmediği beni eski halimle hatrladığı için böyle olduğunu bende derdim bi çok arkadaşın dediğini bu benm inancımı yaşama biçimim kimse için değiştirmem hadi eyvallah diye ama sonrasında 1 ay kadar hergün görüşüldü ve bu süre içerisnde ben onu fazla bunaltımış olabilirim :) kii ben böyle bişey söylemiştin ilk görüşmemizde böyle şeylermi sorun dediğimde o olmadığını filan söylüyo da benm hisseetiklerim aksi yönde
aslan burcu olduğu için o küstahlık kanında var gerçi burçlarla ilgili ne düşünüyosunuz bilmiyorum amaAnnenizin arkadaşı evliya değil ki hemen okumasını bitirdi diye karşınıza çıkan doğru insan.
Hiç de değil.
Sizi küçümseyen bir insan sözkonusu insan.
Hem de bu kadar kısa zamanda kabalaşması onun aslında küstah biri olduğunu düşündürmedi mi size de??
işde sizce başta dile getirmeyip sonradan böyle şeyleri yavaş yavaş söylüyo olmasının başka bi sebebi olabilirmiadamın tarzına uymuyorsun hiçbişeyine uymuyorsun senı bırakmış daha neyi kazanıcam diyorsun ki komple kendini değiştirmen lazım senin. kapalı olmanı istemiyo açıl birde karşısına öyle çık tabi yapabilirsen sen bilirsin..
keşke en başında o anlamı yüklemesydim şimdi geri dönmek o kadar zorki her gördüğümde bu o demişkenKapalısın diye seni istememiş,tarzlarınızın uymadıgını düşünüyor.Bu durumda senin elinden hiçbişey gelmez.
Hiç zorlama bence, dua falan filan diye de fazla anlam yüklemişsin.
Vazgeç bu sevdadan..elbette karşına sana öre birisi çıkacaktır.
aslan burcu olduğu için o küstahlık kanında var gerçi burçlarla ilgili ne düşünüyosunuz bilmiyorum ama
aslında bunu bahane etmedi uzaklaşmaya başlayınca ben fazla üstüne gitti oda sen sorunlu bi insansın ben sennle yuva kursam mutsuz olurz dedi hatta seni seviyorum hala ilk günküü gibide etkileniyorum diyerek görüşürüz diyerek ayrıldı da ben acaba tarzımmı sebep diye düşünüyorum sık sık dile getirdiği içinİşin çok zor canım, dua etmişsin, inanarak kısmetini beklemişsin, Rabbim de bu adamı çıkarmış karşına, ama bakalım bu kişi senin için gerçekten doğru insan mı yoksa bir sınav mı ? Tarzını beğenmemesini filan anlayabilirim, sonuçta herkesin farklı bir giyim tarzı var, ama kapalı bir insana ben seni açarım demek sence ne kadar doğru ? İnanç Allah'la kul arasındadır, bu lafı sana söyleyen insanın karakterini, inancını bir sorgula bence. Mert, düzgün bir erkek kadının arkasında durur, onun karakterine, davranışına önem verir, tabii ki fiziksel görünüş de önemli, ama bunu bahane ederek ayrılmak isteyen bir erkeği memnun etmeye çalışmak bence çok zordur. Hayatın boyunca aklında bir acaba olmaz mı ? Eşini beğenmeyen bir erkek mutlu olabilir mi ? Mutsuz bir erkekle ömür geçer mi ? Seni olduğun gibi kabul etmeyen, seni değiştirmek isteyen bir insanı istediğine gerçekten emin misin ? Ben onun için her şeyi yaparım, her şeyden vazgeçerim diyorsan, o zaman işe kendini sil baştan değiştirerek başlaman lazım. Bu sana ileride nasıl yansır, pişman olur musun, keşke der misin çok iyi düşün. Bir kadın istesin o erkeği mutlaka kendisine bağlar, ama çok iyi düşün gerçekten değer mi ???