- 17 Temmuz 2014
- 130
- 33
burçlarımız karakterlerimiz etkelemezmi sizcedeBunun burçla değil karakterle alakalı olduğunu düşünüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burçlarımız karakterlerimiz etkelemezmi sizcedeBunun burçla değil karakterle alakalı olduğunu düşünüyorum.
keşke en başında o anlamı yüklemesydim şimdi geri dönmek o kadar zorki her gördüğümde bu o demişken
bu dediğiniz o kadar kolay olmuyosana saygı duymayan adamdan ne beklersin ki?
hem sen kim için kapandın ?Başını açmadın diyemi sorunlu oldun? yada onun istediği gibi giyinmedin diyemi ... İlk başta sen kendine saygı duy ve değerlerinden kimse için vazgeçme...Bence boşver bu adamı saygısız terbiyesizzzz
inş. çok teşekkür ederim iyi dilek ve yönlendirmeleriniz için ama bunu yapabilmem için yani budurumdan kurtulabilmem için zamana ihtiyacıım varya hani bu zaman nası geçicek pekiSana bişey diyeyim mi, bence o doğru kişi senin hiç bakınmadığın,acaba bu o mu,dualar kabul oldu mu diye sorgulamadığın bir anda,ummadığın bir taraftan karşına çıkacak.
Edilen o duayı bir süre unut bence,edilmemiş gibi düşün.böylece daha objektif olabilirsin.
aslında haklısın öyle bi ruh halim var ama artk burda döktüm içimi bide o annemn arkadaşına dökerim içimi ondan kaynaklı yani facedede kapalı hlim vardı da tanımış yinedeİŞLER KARIŞIK
GÖRSEL BİR beğenme olmuş bu kesin
somnrasında faceden filan birşekilde sana ulaşmış
ilginç olan facede ki resimlerindemi başı açıktı
yani bu adam seni kapalı gördüğünde şok mu yaşadı?
sonra canım
açıkcası bence asıl sorun başının açık yada kapalı olması değil
muhtemelen benimde yazından sezdiğim şu içi geçmişlik halin bu adama itici geldi
çünki kendi de söylemiş problemli birisin diye
şu iki satır yazında ben de birtakım sorunlar hissettim
hayattan mutsuz ve bitik bir halin var
konu girişindede belirtmişsin
bu halin insanları senin için dualar etmeye kadar itiyor
muhtemelen bu çocuğun seni istememe nedeni de bu
açıkcası kınamadım
tanımak istemiş tanımış kendisine uygun olmadığına karar vermiş
ve canını yakmadan sana da bunu dürüstçe açıklamış
insanlar neşeli yaşam enerjisi olan pozitif insanlar ister çevresinde
asıl kaybettiğin noktanın bu olduğunu düşünüyorum
inş. çok teşekkür ederim iyi dilek ve yönlendirmeleriniz için ama bunu yapabilmem için yani budurumdan kurtulabilmem için zamana ihtiyacıım varya hani bu zaman nası geçicek peki
bu arada şunu da eklemek isterim beni kısacık yazımddan çok iyi analiz etmişsiniz herkes gibi bende biçok kırgınlıklar yaşadım hayatta arkadaş çevrem ailem akrabalarım ve dışardan her ne kadar güçlüde görünmeye çalışsam patlak veriyorum arada ne önerirsiniz banaİŞLER KARIŞIK
GÖRSEL BİR beğenme olmuş bu kesin
somnrasında faceden filan birşekilde sana ulaşmış
ilginç olan facede ki resimlerindemi başı açıktı
yani bu adam seni kapalı gördüğünde şok mu yaşadı?
sonra canım
açıkcası bence asıl sorun başının açık yada kapalı olması değil
muhtemelen benimde yazından sezdiğim şu içi geçmişlik halin bu adama itici geldi
çünki kendi de söylemiş problemli birisin diye
şu iki satır yazında ben de birtakım sorunlar hissettim
hayattan mutsuz ve bitik bir halin var
konu girişindede belirtmişsin
bu halin insanları senin için dualar etmeye kadar itiyor
muhtemelen bu çocuğun seni istememe nedeni de bu
açıkcası kınamadım
tanımak istemiş tanımış kendisine uygun olmadığına karar vermiş
ve canını yakmadan sana da bunu dürüstçe açıklamış
insanlar neşeli yaşam enerjisi olan pozitif insanlar ister çevresinde
asıl kaybettiğin noktanın bu olduğunu düşünüyorum
aslında çalışan bi insanım ama yinede dolduramıyorum o zamanızaman nasıl geçicek?
zaman en çok nasıl geçirilir?kafa nasıl meşgul edilir?
en etkili yöntemlerden birisi kendine bir meşgale bulmak.kendine dikkatini vereceğin,ilgini çekecek bir hobi edinmek.
Kurslara gitmek olur, spora başlamak olur,bir yabancı dil öğrenmek,tiyatrolara gitmek, ebru sanatıyla ilgilenmek vs. vs. vs.. ilk aklıma gelenler.Zamanını dinlenmeye de yer ayıracak şekilde doldurursan bir süre sonra kafan başka şeylerle meşgul oldugu için o kişiyi o kadar düşünmeyeceksin.boşluktasın sanırım biraz da.
zaman en güzel onu dolduracak bişeyler bularak geçirilir.
burçlarımız karakterlerimiz etkelemezmi sizcede
zamanla tarzını ve seni tanımak denir buna.. ilk gün o abiyeyi giyip gitseydin tarzı değilse yine söylerdi. yaşanmış bir süreci henüz bilmeden nasıl ilk gün tahmin etsin..işde sizce başta dile getirmeyip sonradan böyle şeyleri yavaş yavaş söylüyo olmasının başka bi sebebi olabilirmi
He bir de o çocuğun sana söylediği bazı lafları ve yaptığı haksızlıkları da düşünürsen,
o kadar da mükemmel ve sana göre biri olmadığını daha net göreceksin zaten.
karaktersiz olduğunu düşünmüyorum açıkçası kısa zamanda ne amaçla yaklaştığını ve benmle yapamıycağını söyledi ama haddinden fazla küstah oluyolarValla etkiler mi etkilemez mi bilemem ama birinin inancına saygı duymamayı burcuna bağlamak çok sağlıksız bir düşünce.
Aslan burcu dünya kadar insan var.
Hepsi mi karaktersiz, küstah bunların..
yapamıyorsa yapamıyordur. denemiş ve olmamış, tüm ikili ilişkiler böyledir. seninki radikal bir durum değil. bu karaktersiz olduğunu gösterir mi?karaktersiz olduğunu düşünmüyorum açıkçası kısa zamanda ne amaçla yaklaştığını ve benmle yapamıycağını söyledi ama haddinden fazla küstah oluyolar
haklısın galiba ben kısa zamanda fazla anlam yükledim ya onddan böyle oldu halbuki amaç her ikimiz içinde sadece birbirmizi tanımak olmalıydızamanla tarzını ve seni tanımak denir buna.. ilk gün o abiyeyi giyip gitseydin tarzı değilse yine söylerdi. yaşanmış bir süreci henüz bilmeden nasıl ilk gün tahmin etsin..
evet sen neden seninle olmadığına, neden devam etmediğine şartlanmışsın.haklısın galiba ben kısa zamanda fazla anlam yükledim ya onddan böyle oldu halbuki amaç her ikimiz içinde sadece birbirmizi tanımak olmalıydı
karaktersiz olduğunu düşünmüyorum açıkçası kısa zamanda ne amaçla yaklaştığını ve benmle yapamıycağını söyledi ama haddinden fazla küstah oluyolar
buda başta yüklediğim anlamdan dolayı kesin gözüyle baktığım için galibaevet sen neden seninle olmadığına, neden devam etmediğine şartlanmışsın.
aslında beğenmediğini gözlernde hiç görmedimde ilgisiz davrandıkça anlam yükledimBir kadın erkeğin gözünden anlar beğenilip beğenilmediğini, sen demek ki bu durumu sezmişsin daha önceki davranışların, bu da aslında onun tavırlarının düşüncesizce olduğunu gösterir. Hiç üzme kendini, zaman da dolar, bir bakmışsın geçer gider de, sen hiç üzme kendini. Yarın bir gün evlensen bu adamla, açık açık söyler sana şuran şöyle buran böyle diye. Hep böyle kalmayacaksın, çoluk çocuğa karışıp, yaşlanınca güzellik filan değil, huyu suyu önemli olacak...