bu konuda kendime güvenmiyorum desem :)
belliki birbirinize uymuyorsunuz,zorlama fazla bence.konuya nerden başlamalı bilinmez ama başlamak lazım bi yerden şimdi biten bi ilşkimin ardından annemn çok yakın bi arkadaşı sen çok çektin senn için bi duaya başlıycam rabbim inş dua bitimnde karşına kaderindeki insanı çıkarsın mutlu ol sen hakediyosun filan dedi neyse bu duaya başladı 25 temmuz cuma günü cuma saati duayı bitirdi ve bitti diye aradı konuştum kapattım faceden beni biri eklemiş okuldan benm bölümden bi çocuk ilk başta aklıma gelmedi ama bölümden fiilan gördüğüm tanıdığım biri diye kabul ettim sonra konuşmaya başladı işde napıyosun nasılsın filan pek cevap vermek gelmedi bile içimden sallamadım reesmen sonra dua aklıma geldi o bana yakın davrandıkça omu acaba dedim ve ben iş yerindeydm saat 12 den altıya kadar hiç ara vermeden okuldan hocalardan filan konuştuk sürekli yeni bi konu açtı filan o günde işdeki son günümüzde bayram tatili için köye geçtik bu süreçte mesajlaştık filan ben koç burcuyum yükeselinim terazi oda aslan burcu çok iyi anlaştık bayrammn 3. günü ilk kez görüştük filan çok etkilendiğini söledi bende ondan çok etkilendm iş bilir tavrları tarzı konuşmaları filan herşey çok iyi ben kapalıyım yalnız o benm okuldan açık halimi bilirmiş o günde bana seni açarım ben filan dedi bende Allah allah senn istemenlemi oluyomuş filan dedim öyle geçiştirdik ama zaman içinde iş çıkışı buluşmalarımızda benm tarzımı beğenmediği fark etmeye başladım bi akrabamızın düğününe bıraktı beni mesela ben ogün o abiyeyle çok beğeniceğini düşündüm herkes çok beğendiği için ama ona tarzım ağır geldi ve sevmedm diyede dile getirdi çok şaşırdım herkesten olumlu şeyler duyarken onun beğenmemesi beni çok şaşırttı sonra ilgisi azalmaya başladı bende başlarda ilgili o adamı aradıkça üstüne gittim korktum beğenmedi benide bırakıcak filan sandm yine başarısız olmaktan korktum sonra dedimki böle tepki göstermeyim sessiz klaıyım sessiz kaldım ama face im açık aradı açmadm mesaj attı cvpp vermedim sonuç faceden paylaşımda bulunduğum bi anda pat diye siildi beni sonra nasıl olur olurdu olmazdı tekrar konuşarak bitirme kararı aldık konuştuk ama şuanda bana sen sorunlu bi insansın ben seninle evlenemem ve ciddi bi ilişki istiyorum o yüzden yıpratmaya gerek yok birbirimiz dedi ve gitti şimdi sorun şuki bukadar mert düzgüün aslında romantik prens gibi adamı ben kaybetmek istemiyorum ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum burda bahsetmediğim çokda şey var bana yardım edin lütfe onu nası geri kazanabilirim
dediğim gibi önce pozitif olman lazımbu arada şunu da eklemek isterim beni kısacık yazımddan çok iyi analiz etmişsiniz herkes gibi bende biçok kırgınlıklar yaşadım hayatta arkadaş çevrem ailem akrabalarım ve dışardan her ne kadar güçlüde görünmeye çalışsam patlak veriyorum arada ne önerirsiniz bana
bunu kendi adımada yapmam gerek haklısın bide böyle denemeli ama nasıl toparlanılırkidediğim gibi önce pozitif olman lazım
özellikle günümüzde insanlar zaten sorun ve sıkıntılar ile o kadar boğuşuyorki çevrelerinde negatif elektrik saçan hayat emen kimseyi istemiyor
şahsımca bende bu şekilde hareket ediyorum
sorunlu sıkıntılı yaşam enerjisini kaybetmiş insanlar
ancak bizlerin yaşam enerjisinide emiyor
herkesin zaten kendine göre sorunları var
dostluk dertleşmek paylaşmak ayrı
ama sürekli sıkılgan alıngan ve sorunlarını dile getirerek negatiflik yayn insanlar
hele hele ilk tanışma aşamalarında
reddedilirler
ayrıca senin açından da konuşcak olursam
bu en çok sana zarar verir
yapabileceğin en iyi şey
bir süre gerçekten kendini toparlamay çalışmak
ve erkek arkadaşını kazanmak adına
son bir şey deneyebilrsin
o da bahsedemediğin sıkıntıların nedeni ile
oluşturduğun kanının yanlış olması nedeni ile üzgün olduğunu
ancak şuan problemlerini hallettiğini
ve seni birde bu şekilde tanıyıp değerlendirmesi için şans istediğini söyleyebilrsin
tabiki önce bunu gerçekten başarmalısın
konuya nerden başlamalı bilinmez ama başlamak lazım bi yerden şimdi biten bi ilşkimin ardından annemn çok yakın bi arkadaşı sen çok çektin senn için bi duaya başlıycam rabbim inş dua bitimnde karşına kaderindeki insanı çıkarsın mutlu ol sen hakediyosun filan dedi neyse bu duaya başladı 25 temmuz cuma günü cuma saati duayı bitirdi ve bitti diye aradı konuştum kapattım faceden beni biri eklemiş okuldan benm bölümden bi çocuk ilk başta aklıma gelmedi ama bölümden fiilan gördüğüm tanıdığım biri diye kabul ettim sonra konuşmaya başladı işde napıyosun nasılsın filan pek cevap vermek gelmedi bile içimden sallamadım reesmen sonra dua aklıma geldi o bana yakın davrandıkça omu acaba dedim ve ben iş yerindeydm saat 12 den altıya kadar hiç ara vermeden okuldan hocalardan filan konuştuk sürekli yeni bi konu açtı filan o günde işdeki son günümüzde bayram tatili için köye geçtik bu süreçte mesajlaştık filan ben koç burcuyum yükeselinim terazi oda aslan burcu çok iyi anlaştık bayrammn 3. günü ilk kez görüştük filan çok etkilendiğini söledi bende ondan çok etkilendm iş bilir tavrları tarzı konuşmaları filan herşey çok iyi ben kapalıyım yalnız o benm okuldan açık halimi bilirmiş o günde bana seni açarım ben filan dedi bende Allah allah senn istemenlemi oluyomuş filan dedim öyle geçiştirdik ama zaman içinde iş çıkışı buluşmalarımızda benm tarzımı beğenmediği fark etmeye başladım bi akrabamızın düğününe bıraktı beni mesela ben ogün o abiyeyle çok beğeniceğini düşündüm herkes çok beğendiği için ama ona tarzım ağır geldi ve sevmedm diyede dile getirdi çok şaşırdım herkesten olumlu şeyler duyarken onun beğenmemesi beni çok şaşırttı sonra ilgisi azalmaya başladı bende başlarda ilgili o adamı aradıkça üstüne gittim korktum beğenmedi benide bırakıcak filan sandm yine başarısız olmaktan korktum sonra dedimki böle tepki göstermeyim sessiz klaıyım sessiz kaldım ama face im açık aradı açmadm mesaj attı cvpp vermedim sonuç faceden paylaşımda bulunduğum bi anda pat diye siildi beni sonra nasıl olur olurdu olmazdı tekrar konuşarak bitirme kararı aldık konuştuk ama şuanda bana sen sorunlu bi insansın ben seninle evlenemem ve ciddi bi ilişki istiyorum o yüzden yıpratmaya gerek yok birbirimiz dedi ve gitti şimdi sorun şuki bukadar mert düzgüün aslında romantik prens gibi adamı ben kaybetmek istemiyorum ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum burda bahsetmediğim çokda şey var bana yardım edin lütfe onu nası geri kazanabilirim
peki olmaması konusunda en haklı sebebin ne olabilir yanlış anlamayın beni lütfen gözüm iyice açılsında vazgeçebiliyim bende istiyorum tabi o nası olucaksa
mesela ben yukarda bahsettiğiniz gibi davranan birine aynı şekilde davranırım, silerim arkama da bakmam. Sizin için naz, suskunluk başkası için kapris ve iletişime açık olmamak anlamına gelebiliraradı açmadım, mesaj attı cevap vermedim. sonuç faceden paylaşımda bulunduğum bi anda pat diye sildi beni.
Örtü, tarz konusunu bir yana bırakırsak, insanların farklı farklı karakteri var mesela ben yukarda bahsettiğiniz gibi davranan birine aynı şekilde davranırım, silerim arkama da bakmam. Sizin için naz, suskunluk başkası için kapris ve iletişime açık olmamak anlamına gelebilir. Söylediği, benim sorun açıklık-kapalılık değil lafını doğru kabul edersek, kendiniz bile bunalttığınızın farkındaymışsınız zaten. Her insan bundan hoşlanmaz ve daha ilişkinin başındayken bile bunlar sorun yaratıyorsa yaratıyordur. Bunu burca bağlayıp kendinizi rahatlatabilirsiniz belki ama çözüm değil, ya kendinizden ödün vericeksiniz başka insanlara uyum sağlamak için, ya da sizin karşılıklı olarak uyum sağladığınız kişilere yöneleceksiniz. Hatayı ne tamamiyle karşınızda ne de kendinizde arayın ki bence ortada hata da yok birbirlerine kısa sürede yakınlaşmış iki insanın, birbirlerini yıpratmadan yollarını ayırması durumu var. Elbisenizi beğenseydi farklılıklarınız yine ortaya çıkacaktı, çünkü "ben seni açarım." diyebilen, kendinde başkasının hayatında değişiklik yapmaya hak gören biri var ortada. Bu kişi romantik olsa ne olur, on tane beyaz atla gezse ne olur?
oda senin gibi düşündü sanırım. ve sende unutmamdan yanasın anlaşılan peki her konuda mükemmel erkek varmı acaba aslında en kolay kabul edebilirm dediğimiz olumsuzluğunu görmezdenmi gelerek yani bunada şükür diyerekmi bakmalıyız olaya
tabiki haklısın ve bu söylediklerini bende düşünüyorum ama toplumsal baskı hayatın bunaltması böyle şeylere daha dayatan gözlerle bakmamıza sebep olabiliyo zaman zaman ki karakter tarz olarak beğenmiş olmamda cabası mesela dua oldu ve geldi diye görsel anlamda beğenmediğim birine bukadar umut dolu yaklaşmazdım tabiki bi çok şey üstüste geldiği için yaşandı bunlar belkide o yüzden hala birleşme olasılığı görmem neler yapabilirim diye danışmak istedim sizlere teşekkür ederim zaman ayırıp cevap yazdığınız için ama ben hala kalbime söz geçirememekteyim.Her konuda mükemmel erkek diye yok tabii ki, mükemmel kadın olmadığı gibi. En uyumlu olduğumuz kişiyi bulduğumuz zaman doğru insanı bulmuş oluyoruz. Ama tabi bu bütün tutum ve davranışlarımızın aynı olduğu kişi demek değil. Örneğin sizin tutumunuz başka birinde farklı etki yapabilirdi onun için bunaltmak değil, sevginizi gösterme yolu olarak kabul görür sorun çıkmazdı. Başka biri de seni açarım ben lafını, eğer zaten içinde isteksizlik de varsa kurtuluş olarak görürdü.
Buna da şükür demek benim yapımda yok mesela, herkesin tahammül edeceği şeyler ve sınırı farklıdır. Kıskanıyor ama beni sevdiğinden demem. Kıskanıyorsa sevsem de bitiririm. Küçük farklılıklar, ufak tefek görüş ayrılıkları normaldir ama kendimizi sadece olumlu tarafa bakmaya zorlayıp gerisine aldırmassak, göz ardı ettiğimiz şeyler büyür, olumlu tarafı da gözümüzde değersizleştirmeye başlar. Zaman geçtikçe elimizde hiç bir şey olmadan kalakalırız.
Ben unut demiyorum, insan öyle uyuyup uyanıp birden bire temiz sayfa açamıyor hayatında. Bitmesinin sebeplerini sadece kendinde arama, şöyle yapsaydım böyle olur muydu acaba diye kendini yeme. Bundan sonrakilerde daha değişik davranmaya çalışırsın, mesela ilgisinin zamanla azaldığını farkettiğin zaman elinden kaybetmeme korkusuyla değil de, konuşarak onun da fikrini sorarak hareket edersin. İlişkinin devamı için sadece kendini paralarsan kendini üzersin. Denge önemli olan.
tabiki haklısın ve bu söylediklerini bende düşünüyorum ama toplumsal baskı hayatın bunaltması böyle şeylere daha dayatan gözlerle bakmamıza sebep olabiliyo zaman zaman ki karakter tarz olarak beğenmiş olmamda cabası mesela dua oldu ve geldi diye görsel anlamda beğenmediğim birine bukadar umut dolu yaklaşmazdım tabiki bi çok şey üstüste geldiği için yaşandı bunlar belkide o yüzden hala birleşme olasılığı görmem neler yapabilirim diye danışmak istedim sizlere teşekkür ederim zaman ayırıp cevap yazdığınız için ama ben hala kalbime söz geçirememekteyim.
okadar karışık davranıyoki ne git diyo ne kal diyo bende anlamıyorum bana böyle bi açıklama yaptıktan sonra bazen arıyo konuşuyoruz bazende cvp vermiyo ben yazsam dahi:) Kalbe söz geçmiyor zaten, şimdi rahat rahat çizdiğim sınırlarlardan önce görseydin beni bir de. Aynı iki insan mı bunlar mı derdin. Hala birleşme olasılığı kesinlikle olmaz diye bir şey de yok. Oladabilir, fırsat yaratıp tekrar konuşursun içindekileri söylersin, karşı tarafın da içinde devam etmeye niyet varsa neden olmasın? Sorunların farkındayım çözmek için çabalıcam vs. dediğin halde yine hayır cevabı alırsan sadece daha da üzülme yeter. Çünkü bu kim ne derse desin gururunu ayaklar altına alıp değerini düşürmek değil, sorunun farkında olup çözüm aramak. Ha yine mi olmuyor, sorun yok elimden geleni yaptım diyebilirsin gönül rahatlığıyla.
okadar karışık davranıyoki ne git diyo ne kal diyo bende anlamıyorum bana böyle bi açıklama yaptıktan sonra bazen arıyo konuşuyoruz bazende cvp vermiyo ben yazsam dahi
açıkçası arkadaş olarak görme durumu olamaz çünkü biz birbirmizi sadece bölümde görürdük hiç konuşmuşluğumuz olmadı beni kırmak istemediğini düşünsemde hala umut olduğu olasılığı tabiki daha çok hoşuma gitmekteO kadar kesin konuşup hala arıyorsa işin zorya hala umut var, ya sadece arkadaş olarak görüyor, ya da duygularını çok belli ettiğinden seni kırmak istemiyor, önce hangisi onu bir çöz sonrasında ona uygun davranırsın.
günaydın kızlar gelişmeler var ve hemen sizlerle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim.
dün akşamüzeri mesaj attı görüşmek istedi önce gitmeyim dedim sonra işde hem bi umut hemde ne konuşcaklarını merak ederek gttim. ve ona karşı gayette geçen sefer konuştuklarından sonra amacın ne der gib mesafeli oldum gerçi konuştum sorular sordukça veya sormadan güldüm espri yaptım 1 saat filan böyle geçti baktıki ben hiçbişey demiyoruum umutsuz duruyorum. kendi açtı konuyu daha önceki konuşmamızda o bana karakterimi bahane ederek geldiği için bende daha dikkatli olurum filan demiştim bi şans daha demiştim. sen bi şans mı istiyosun benden şimdi filan dedi yani dedim neden peki dedi iyi olur dedim kimin için senin içinmi benim içinmi bizim içinmi dedi bizim için tabiki dedim sonra başladı konuşmaya senin anlamadığın şeyler var diyeerek 20 aylık bi ilşkisi olmuş daha önce ve ilk başladıkları 1. aylarında aynı duruma gelmişler istemediğini söylemiş olmuycağını söylemiş bu kızdan öncede ciddi bi ilşkisi hiç olmamış hergün bi başka biriyleymiş ilk kez o kızla ciddi bakmaya başlamış düğünleri nerde yapıcaklarını çocuklarını herşeylerini konuşmuşlar ama işin içine aileler girince yani doğrudan değilde dolaylı olarak birbirlerini tanıdıkları için kız annesine bu oğlan oğlanda bu kız diyince iki tarafta istememiş kız en başta savaşırım senn için derken gelmiş ve benm annem istemiyo olmuycak demiş ve bitirmiş gittmiş üç ayda hiç aramamış çok acı çekmiş bu arada o kız için flört dönemlerinde çığırdan çıkmış haddinden fazla korumuş onun için herşeyi yapmış adam dövüp karakolluk bile olmuş sonra okulda bitince askere gitmiş kızdan üç ay ses yok askere gidiceği gün duymuş ve gidiyomuşssun baana demedenmi filan demiş neyse buluşmuşlar o anda eskisi gibi olmadığını farketmiş ona karşı kız işde beni aramıycanmı filan dediğnde cvp vermemiş ama eve gidince yanına aldığı resimleri dahada aramam bende seni diyerek hazırladığı çantasından çıkarıp yırtmış atmış sora askere gidiyo orda mesaj atıyo kız 100 taneden birine cvp veriyodum diyo neyse döndükten sonra kız yine özledm demiş zorlamış evinin önüne iş yerine gelip bekliyomuş zoraki bi görüşmmeyle görüşmüşler o andan dahaada farkettimki bende ona karşı hiç bi tepki yoktu bi öncekinde kızgınlık vardı öldürmeyi bile düşünüyodum ama artık o bile kalmamıştı diyo sonra neyse böylelkle kızla tüm bağlantısı kopuyo son görüşmeleri 6 ay geçiyo ve biz şimdi bizdede bende ki ona benzer hareket ve tavırlar sonunun aynı olucağını düşünrdrdüğü için korkuyomuş benmle evlenirse işindende dolayı geç saatlerde geliceği için benmde nerdesin diyiceğimi bildiği için oda hesap sorulmasından nefret ettiği için mutsuz bi evlilik olucağını ki o aşamaya gelmeden bencillikleri aksi tavırları yüzünden benim ona tahammül edemyceğimi düşündüüğünü söyledi evet seni görmek istiyorum evet sennle olmak istiyorum aama sonuu aynı biliyorum bu aptallığı niye yapıyım yeni kendimi toparladım gitsin annem begensin bende görücü usulü vay giddermi vay sonu nası olur diye düüşünmyceem şuanda evlenmeyide düşünmüyorum dedi benim üzülmemi istemediğini benm nası bi insan olduğuma dair herşeyi araştırdığını ve en ufacık kötü bişey duymadığını adam gibi adam olduğumu falan filan sonuç eve bırakırken bu bi veda değil falan dedi hadi iyi geceler dedi ve gitti şimdi napmak ne demek ki bütün bunlar bu arada beni görmeyi hergün istiyomuş ama kendine güveneemediği için umut veririm diye düşündüğü için engel oluyomuş. herşeyi okadar net açıklamasına rağmen kafam karmakarışık çokda uzun oldu ama her ayrıntıyı anlatmalıydım şimdiden teşekkür ederim hepinize yorumlarınız önerilerniz için