- 3 Ocak 2018
- 254
- 108
- 18
- 29
KanamA bitti mi cnm Bittiy se sabah test yap cnm bide bi soRun varmiydi sende yada eşinde inşlah hamilesindirStres filanda yapcak bi sıkıntım olmadı ki sadece ev taşıcaktık temizliğini yaptım üşüttğm mü acaba o yuzden dedim ama bilmiyorum beklemedeyim işte
Yok şükür bi sorunumuz yok cnm iki kızım var cok şükür rabbim isteyen herkesin kucağını sağsalim doldursun inşallah kesilmedi hala geliyo bugun 6.gün bakalım ne zaman kesilcek ama cok az peceteye geliyo sadece merak ettim iyiceKanamA bitti mi cnm Bittiy se sabah test yap cnm bide bi soRun varmiydi sende yada eşinde inşlah hamilesindir
AnladıM canım inşlah hayırlısı olsun senin için amin kimsenin kucağını boş bırakmasın allahYok şükür bi sorunumuz yok cnm iki kızım var cok şükür rabbim isteyen herkesin kucağını sağsalim doldursun inşallah kesilmedi hala geliyo bugun 6.gün bakalım ne zaman kesilcek ama cok az peceteye geliyo sadece merak ettim iyice
Arkadaşlar sağ kasığımda ağrı bi kaç gündür çok akıntım var bi kaç gün önce peçeteye pembe kan şeklinde sürüldü karnımın alt tarafı ağrıyo adetime 6 gün var yarın kadın doğuma gidicem siz nasl yorumlarsınız?
Merhaba arkadaşlar 26 Temmuz’da en son adet oldum 21 çeker her zaman ben benim günüm geçti dün akşam 24agustos da pıhtılı bi şekilde adet gördüm bu ne demek oluyor bilen varmı
Bugun yaptm birşey çıkmadı idrar testinde ama çok erken değil mi idrar testi için zatenÖnce bir test yap istersen
Bata az kalmış
Bugun yaptm birşey çıkmadı idrar testinde ama çok erken değil mi idrar testi için zaten
Anladm zaten yarın kadın doğuma gidicem yapmaya gerek kalmıcak artık ne varsa belli olurYumurtlama zamanına bağlı canım
Bende bir hafta kala testte kesin cıkar mesela
Bahsettiğin yerleşme kanaması ise bir gün daha bekle öyle yap testi canım
Anladm zaten yarın kadın doğuma gidicem yapmaya gerek kalmıcak artık ne varsa belli olur
İnşallahKan verirsin canım o şekilde anlaşılır hadi hayırlı haberlerle inşallah
#1Arkadaşlar reglime 3 gün kala hafif kasık ağrım oldu. Bi baktım kahve leke gelmeye başlamış. Nasıl üzüldüm. Normalde adetim çok düzenlidir. 26 günde olur. 2 aydır korunmuyoruz. Bu ay çok ümitliydim. Neyse pazar kahve leke sürdü pazartesi akşamüzeri pıhtılı şekilde nerdeyse bir ped dolmuştu. Bugün ise hiçbir şey yok. Adetim normalde 5 gün kadar sürer. Kanımda pıhtılaşma olduğunu testlerden öğrendim ve dünden beri coraspin kullanmaya başladım( bu pıhtılaşma yüzünden iki kimyasal gebelik geçirdim)
velhasılı sizce bu garip ve erken gelen kanama implantasyon kanaması olabiilr mi? Lütfen bilen biri cevaplasın. Beklenen adet günüm bugündü
Aynısı bana oldu kesildim tamamen ama doktora gitsemmi aceba yada öbür ayı mı beklesem#1
Merhaba arkadaşlar ben 10 şubatta regl oldum bu ayda 8 martta kahve rengi geldi cok agrim vardı parol aldım geçmedi yarım saat arayla dolorex aldım. Tuvalete gittim peceteye pihtu geldi ama pet hiç kirletmeden kahve rengi koyu ama siyah gibi lekeleri geldi 5 gün snra bitti tamamen. Ama adet olcam zaman hep sancilanirdim göüslermde dokunamazdim sonra başlar gbi oldu 3 tane ağrı kesici alınca kesildi yada hamileyim 3 tane test yaptım negatih. Dün akşamda kahve leke geldi bir damlada akintiya benzer ısrarını yaparım geldi ve peceteye kirmizi damar şeklinde kan geldi kahve lekelenmeyle test yaptım sabah erkenden yine negatih sizce neden böyle arkadaşlar.
Valla canım hamilelik belirtisi yok sarı akinti var arada aldığım batması oluyor görüşüm fon agrmior ama bilmiyorumAynısı bana oldu kesildim tamamen ama doktora gitsemmi aceba yada öbür ayı mı beklesem
bende belirti yok sadece karnımda kramp ve gaz var sanki iştahımda açıldı ama piskolojik olabilirmi bilmiyorumValla canım hamilelik belirtisi yok sarı akinti var arada aldığım batması oluyor görüşüm fon agrmior ama bilmiyorum
Allah sağselim kavuştursun..Ben çok susamistim, en güçlü belirtim oydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?